Var piekrist tam ka puiši blakus ir īsts pārbaudījums - kad pati ēd veselīgi, atturies no visa sliktā, un viņs katru vakaru blakus grauž čipsus, šokolādes konfektes un uzkož vēl kādas kūciņas, pusdienās ceptu, frī kartupeļus, visu ar mērcītēm utt un tas viss tā smaržo kad sēžu pretī un savus ēdu griķus bez sāls ar kefīru vai vājpiena biezpienu :-D :-D :-D
Par ziemu runājot, ir gan vienmēr klāt 1-3 kg, ar visu sportošanu un vingrošanu mājās :-D Bet nu tas mani īpaši nesatrauc, jo kamēr neietekmē iespēju aizvērt džinsu pogu ir ok + paliek arvien siltaks - tas nozimē sāksies skriešana svaigā gaisā (un tad sadeg vairak kcal), kā arī vairāk sanāks uzturēties ārā, staigāt utt un visi tie kg noies ļoti ātri :-)
Tā īsti nesapratu ar roku mērīšanu - tad ir pie plaukstas pamatnes, tā teikt apakšdelma šaurakā vieta? (stulba esmu, bet pirmo reizi uzzināju par tādu mērījumu, protams bija jāizmēģina):-D Tad man sanāk platie kauli, tam gan piekrītu. Tomēr šo mēru neuzskatu par nopietnu - visi cilveki kas ir resni, tad jau var teikt ''man ir platie kauli'' jo līdz ar tauku slānīti apkārtmērs būs noteikti lielāks par 14 cm + jo garāka auguma meitene jo lielāks var būt apkārtmērs (bet pie sava garuma viņa izskatās ļoti tieviņa) :-)
Vispār ir tik jauki našķoties (l) Ja varētu, es gribētu pārtikt tikai no picām, čipsiem, konfektēm, saldējuma, burgerīšiem (l) Bet tomēr vēlme pēc slaiduma ir pāri visam - un galu galā, ja uztur svaru normas robežās, šad tad jau minimāli var atļauties prieciņus :-)
Gribās ļoti visu aizliegto, reizēm pat sapņos redzu, bet tomēr atturos - ja nepārvarami gribas - pieeju pie spoguļa, paskatos un tām vietām, kas sevī būtu vēl jāuzlabo ,un pajautāju sev - vai mirkļa vājums ir tā vērts, lai noemstu zemē visas pūles? Padomāju par to, ka aprīšu kādu šokolādes tāfeli un kā jutīšos pēc tam - pārmetīšu sev (saldumus gribu katru dienu, neesmu kā cilvēks - ja sāku, tad visu izriju pa tīro, tāpēc ļoti stingri ar sevi ''parunājos'' un izsveru prioritātes)
Ak puiši.. draugs tiko man blakus nograuza čipsu paku un tagad migā ielīdis :-D :-D :-D :-D