tievesanas stasti...

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010

ir seit kadas apnemigas meitenes, kuras ievero dietu, sporto utt? interese rezultats. ir seit tadas, kuras nometusas daudz lieko kg?

pastastiet man kaut ko.

08.03.2011 21:19 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Taisu savu tievēšanas blogu.. Bet pagaidām vēl nenorādīšu jums linku.. lai nav jālasa 7. dienā ieraksts ''apnika, štopēju torti!''
:D
Cerams, viss izdosies un varēšu padalīties :)
09.03.2011 03:25 |

Reitings 879
Reģ: 29.01.2009
man pamazām iet svars nost no mazāk ēšanas, izvairīšanās no visādām vakara tostermaizēm ar treknu pildījumu un maizes neēšanas.
09.03.2011 03:36 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Var piekrist tam ka puiši blakus ir īsts pārbaudījums - kad pati ēd veselīgi, atturies no visa sliktā, un viņs katru vakaru blakus grauž čipsus, šokolādes konfektes un uzkož vēl kādas kūciņas, pusdienās ceptu, frī kartupeļus, visu ar mērcītēm utt un tas viss tā smaržo kad sēžu pretī un savus ēdu griķus bez sāls ar kefīru vai vājpiena biezpienu :-D :-D :-D

Par ziemu runājot, ir gan vienmēr klāt 1-3 kg, ar visu sportošanu un vingrošanu mājās :-D Bet nu tas mani īpaši nesatrauc, jo kamēr neietekmē iespēju aizvērt džinsu pogu ir ok + paliek arvien siltaks - tas nozimē sāksies skriešana svaigā gaisā (un tad sadeg vairak kcal), kā arī vairāk sanāks uzturēties ārā, staigāt utt un visi tie kg noies ļoti ātri :-)

Tā īsti nesapratu ar roku mērīšanu - tad ir pie plaukstas pamatnes, tā teikt apakšdelma šaurakā vieta? (stulba esmu, bet pirmo reizi uzzināju par tādu mērījumu, protams bija jāizmēģina):-D Tad man sanāk platie kauli, tam gan piekrītu. Tomēr šo mēru neuzskatu par nopietnu - visi cilveki kas ir resni, tad jau var teikt ''man ir platie kauli'' jo līdz ar tauku slānīti apkārtmērs būs noteikti lielāks par 14 cm + jo garāka auguma meitene jo lielāks var būt apkārtmērs (bet pie sava garuma viņa izskatās ļoti tieviņa) :-)

Vispār ir tik jauki našķoties (l) Ja varētu, es gribētu pārtikt tikai no picām, čipsiem, konfektēm, saldējuma, burgerīšiem (l) Bet tomēr vēlme pēc slaiduma ir pāri visam - un galu galā, ja uztur svaru normas robežās, šad tad jau minimāli var atļauties prieciņus :-)

Gribās ļoti visu aizliegto, reizēm pat sapņos redzu, bet tomēr atturos - ja nepārvarami gribas - pieeju pie spoguļa, paskatos un tām vietām, kas sevī būtu vēl jāuzlabo ,un pajautāju sev - vai mirkļa vājums ir tā vērts, lai noemstu zemē visas pūles? Padomāju par to, ka aprīšu kādu šokolādes tāfeli un kā jutīšos pēc tam - pārmetīšu sev (saldumus gribu katru dienu, neesmu kā cilvēks - ja sāku, tad visu izriju pa tīro, tāpēc ļoti stingri ar sevi ''parunājos'' un izsveru prioritātes)

Ak puiši.. draugs tiko man blakus nograuza čipsu paku un tagad migā ielīdis :-D :-D :-D :-D
09.03.2011 04:08 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Pinkcandy, bet es esmu 180 cm! Un man ir tie 14 cm. :-D Bet nu vispār jā, ja cilvēkiem tai vietā arī tauki, tad jau nu tā sanāk, kā sanāk. :-D
09.03.2011 04:33 |

Reitings 30
Reģ: 29.10.2010
Grūtākais vienmēr ir iesākt. par svaru nomēšanu domāju 2us gadus, līdz pienāca vasara, atteicos no saldumiem, baltmaizes, bulciņām, sāļiem, ceptiem ēdieniem. no ļoti daudz kā. kūciņa manā mutē tika tikai pēc pusgada. bet nesūdzos-20kg. Svars,m varbūt uz ziemu ir pienācis klāt pa 1,2 kg. Bet ir ziema, to var atļauties. Tagad sāku apmeklēt sporta zāli, būs labi, galvenais ir sākt. jā171cm-49,50, kg.
09.03.2011 10:02 |

Reitings 447
Reģ: 07.03.2009
Es pavisam zaudēju kopā 25kg, tgd uz ziemu ir mazliet atpakaļ, bet arī par to nesatraucos, jo tgd atsāku skriešanas sezonu un vairāk piekoriģēju, ko ēdu. Viss pamazāk iet nost. :-) Papildus griežu riņķi un taisu vingrinājumus.
Ar ēšanu man ir tpt, kā Sallija stāstīja. :-)
09.03.2011 10:34 |

Reitings 494
āāāāāā- meitenes! Es ka palasu jūsu zaudētos 2-ciparu skaitļus, tad šķērmi paliek. Nu jā- esmu arī sākusi tievēt. No pagājušās pirmdienas ir nomesti 3 kg. Ēšanas paradumus, protams, esmu mainījusi- bulkas, saldumi un visādi tādi ir tabu, bet neliedzu sev kartupeli, gaļu, dažreiz arī kaut ko eļļā ceptu. Bet ar tiem večiem 100% piekrītu- manējas neko nedarot nometa 7!!!!! kg. Man bija tāda skaudība... (t)
09.03.2011 10:54 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Man ir tā, ka vienkārši neēdu pēc 18iem!Varat teikt,cik tas ir slikti un bla, bla, bla, bet man tas strādā jau vairāk kā gadu!Līdz sešiem ēdu visu,kas nekustas!Burgerus, čipšus utt..Gada laikā tiku no 64 uz 55!Gribētos tikt 50niekā! ;-)
09.03.2011 11:30 |

Reitings 735
es tiešām nesaprotu: kā var pārtikt no tāda veida uztura?! :-O
ja man būtu jāatsakās no sieriem, dažādām pastām, meksikāņu ēdieniem. ja es nevarētu cept kēksiņus un brīvdienās meistarot siera kūku. un tā tālāk & tā joprojām!
nav gluži tā, ka dzīvoju, lai ēstu - bet no otras puses, ja man vienīgais gardums būtu žāvēti agļi, kuri k.kam pieblenderēti klāt [un es saprotu, ka pārspīlēju 8-) ], es justos stipri apdalīta.
man šķiet lōģiski neštopēt iekšā bulciņas & eļļā mirkstošus kartupeļus ar cīsiņiem, bet atverot pavārgrāmatu/ēdienkarti, taču tikai retā recepte ir uzskatāma par veselīgu pēc šeit minētajiem standartiem. :-/
09.03.2011 14:51 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
*signe nav visu dzīvi jāsēž un salātlapām, bet svaru ir vienkārši JĀUZTUR! :-) piemēram, regulāri sporto, ēd veselīgi - un brīvdienās visu ko vien sirds kāro! Tiklīdz 1-2 kg klāt, atkal stingri piedomāt pie ēšanas un vēl vairāk kustēties! :-) Tā teikt, dominē veselīgs uzturs, un šad tad kārumi, nepieļaujot svara kāpumu :-)
Un es jau 7 gadus kopš notievēju esmu ar nemainīgu svaru - sportoju, ēdu griķus, kefīru, jogurtus, dārzeņus, liesu gaļu - un kad sagribas vai brīvdienās - picas, čipsus, saldumus utt (l) Pilnīgi jāaizliedz sev nav neko, tikai jāseko līdzi tam kā der džinsi - kad vaļīgi panašķojies, kad spriež atkal diēta :-) Uni deāli ja saldumus atstrādā - es parasti pēc izēšanās 2x vairāk nākamajā dienā sportoju (l)
Bet tas ļoti lielā mērā ir atkarīgs no cilvēka gribasspēka :-)
09.03.2011 15:14 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Sallij, es arī blendēju biezpiena krēmu, tik taisu tādu sāļo, ko ,piemēram, pie dārzeņiem nedaudz pielikt, vai no rīta uz kādas graudu vai melnās maizītes grauzdētas, mmm. Es nelietoju krējumu nemaz. Tauki ir tik, cik mazkaloriju biezpienā.
Es apleju ar verdošu ūdeni ēdamkaroti linsēklu, lieko ūdeni noleju un pagaidu ,kad atdzisušas, tad blendēju kopā. Pielieku zaļumus, ekoloģiskās garšvielas, reizēm smalki sakapātu gurķīti. Linsēklas tā sarecina superīgi to visu masu. (l)
09.03.2011 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits