Un patiesībā garšas sajūta ļoti izmainās! Es agrāk ziniet kā ēdu? Nu jau es varu arī pastāstīt. ( :-D ) Tātad es ēdu TIKAI kartupeļus - griķi, rīsi, etc, man riebās. Un vēlams - ceptus kartupeļus + cīsiņš. Vai divi cīsiņi. Pavisam labi, ja krējums vai majonēze klāt.
Ja ēdu olas, tad tikai ar majonēzi. Biezpienu ēdu ar kravu krējuma un tonnu cukura. Arī vasarā zemenēm un citām ogām gāzu klāt krējumu un cukuru. Tējai liku 3 tējkarotes cukura. Ļoti garšoja žāvēts speķis ar ļoti daudz ķieģelīša maizes un sīpoliem. Cepta maize ļoti garšoja, kā arī visa veida pankūkas, jo eļļainākas, jo labāk. Baltmaizi varēju ēst ļoooti daudz. Un ar sviestu, desu, šokolādes krēmiem, utt. Tak tagad padomājot, kā ēdu, laikam tomēr man ir samērā laba vielmaiņa, jo šausmīgi daudz jau nesvēru uz manu augumu. :-D
Bet tagad lielāko daļu no tā es nemaz nevaru ēst, jo vienkārši - negaršo! Ceptiem ēdieniem uzreiz tā eļļa cauri sitas un negaršo. Majonēzes garša pat riebjas. Pagaršoju es te nesen vienu Karūnas piena šokolādes konfekti - pārāk salda! (l)
Tagad man patiešām garšo tas, ko es ēdu. Nav tā, ka es kaut ko ēstu ar gariem zobiem, un nevarētu dabūt iekšā, bet ēdu tāpēc - ka vajag.