Nu nav taa ka lokus plniibaa nomaskee, nebuus taa, ka uzklaaj un izskaties svaiga un izguleejusies uzreiz, taa ka vairaak izfgaismo. Bet vienalga ir labs.
Man nav sevišķi tumši tie loki, lai gan guļu maz un reti, bet izgaismo Touche Eclat ļoti labi. Tieši tumšo loku maskēšanai, manuprāt, vajag kādu spēcīgāku konsīleri (Make Up For Ever ir ļooti labs - visu nomaskē :-D).
Nē, viņš nav speciāli lokiem un neteiktu, ka ir ļoti šķidrs. Tāds krēmīgs vairāk. Man bija paraudziņš un nu man ļoti patika - tiešām, tiešām maskējošs.
Šis te:
http://www.makeupforever.com/products/complexion/full-cover.html
YSL 100% efektu nedod. esmu lietojusi un patika Kanebo konsīleris (arī ar otiņu), guerlain, artdeco - patika principā visi, bet šoreiz kad pirku biju tēmējusi uz clinique - airbrush concealer, bet galīgi nederēja krāsas. izmēģināju visu lielo douglas`u iekš riga plaza un nopirku atkal artdeco, jo citus baigi varēja redzēt. ir vēl beneFit`am - erase paste, varu piedāvāt :-D no viena kita mini size (medium tonis) man pa tumšu :( 1.reiz tikai ar pirkstu iebakstīts, lai saprastu ka nav labs tonis :( ja kas [email protected]