Vispār man patīk tāda tipa filmas, kuras "true story", bet par 127hours es , piemēram, nevaru neko daudz pateikt, jo pus filmas es turēju acis ciet. Īpaši, ja atceras, kā viņš sev ar nazi roku grieza nost, nē, nevis grieza, bet rāva nost, jo nazis biju tups. Beee.. :-/
127 hours man stāv listā,kas jāredz :)
Iesaku 27 dresses,ja negribas baigi domāt līdzi,bet vnk atpūsties.Parasti mani paredzamas romantiskās nesaista,bet šī ļoti patīk. :)
The King's speech-humors labs un filma pati arī,protams.
Letters to Juliet-vēl viena paredzama romantiskā,bet iepatikās.
runājot par 127 hours- divas reizes esmu redzējusi, abās izlaidu (vnk kliegdama lieku priekšā rokas acīm :D ) daļu, kurā griež nost roku.
bet kopumā filma vnk pagrābj un gribot negribot iedomājos, kā justos un ko darītu viņa vietā.
vēl arī black swan- man draudzene teica, ka lielāku murgu nevar iedomāties, bet kad noskatījos nevarēju beigt jūsmot, jo filma no psiholoģiskā viedokļa vnk perfekta...
Man patika Vicky.Christina.Barcelona, filma ar tādu īpašu noskaņu, spāņu precīzāk kataloniešu ģitāru, mākslu, neatkartojamo arhitektūru, mīlestību un kaisli, mazliet no cita skatu punkta kā ierasts. Tāda viegla, bet reizē lika aizdomāties, par to, cik dažādas var būt attiecības starp vīrieti un sievieti.
Šo filmu, manuprāt, svētdien radīs LTV1 kanālā. :)
Man patika Black Swan, es filmas lielāko daļu norēcu dēļ tās balerīnas šizofrēniskām tieksmēm un izraudātas sejas :D mani tādas filmas vienmēr uzjautrina:D
Es nevaru sagaidīt šīvakara filmu 127 hours, man ļooti patīk kad kaut ko nogriež, kad iekšas lido pa gaisu utt :D jāuzcep popkorniņš un jābauda filma! (l)