nu jā.. bet ja jau visvarenā valde uzliek mērķi viņiem tikt līdz finālam, tad vajadzētu arī parūpēties par normāliem spēles apstākļiem.. nu.. manuprāt! ;)
būtu priecājusies, ka mums iedod u-18 čempi b divīzijas vienai grupai, jauniešiem ar ir jāspēlē normālā hallē un arēna tāpat saņem naudu!!!
PAr Dinamo - atceries tādu teicienu - labāk zīle rokā nekā mednis kokā! un kas notiek, ja nu pēkšņi zaudētu vakar, bet arēna trīs mēnešus tukša stāvētu?
Nu var jau fanot par hokeju, bet realitātes sajūtu nevajag zaudēt!
runa jau nav par to tiks, vai netiks finālā.. bet ja jau grib pataisīt komandu par visvarenu, kā to grib izdarīt Dinamo valde, tad jādomā par praktisko pusi arī..!
Arēnas īpašnieki protams dara kā viņiem labāk!
ņamsi 100% zinu ka nav bēbis. Biju i pie ginīša, i HCG uztaisīju. At to vismaz viss ir skaidrs. Tā būtu mazākā no "sāpēm" šoreiz. Tad es vienkārši zinātu kas man "kaišs". :-D Paldies par īkšķu turēšanu- ja var tad līdz 3dienai. tad zināšu ko vairāk kas ar mani. ;-)
Sunči, es ceru, ka viss tevis teiktais piepildīsies. :-)
Goody, sorry ja netaktisks jautājums, bet tev nav kkāda ēšanas problēma? Cik vien tu ko ieraksti, tas ir par saldumiem un to, ka esi pieņēmusies svarā ;-) Man liekas vienreiz tu pat kko tādu ieminējies, vai tā nebiji tu? Sorry ja kko jaucu, vnk piefiksējās tavi komenti.
Goody atzīsti ka tu te vienbrīd baigi par savu resnumu ņēmies, :-D kautgan noskaidrojām ka resna nemaz neesi. Pēctam vislaik par pārēšanos runāji. Nu varētu tiešām būt ka galvā problēma ir.
Mjā, es neesmu iepriekš gājusi viena, tikai ar draudzeni, bet nu, ja kāda no mums iepazīstas un aiziet dejot, tad jau tāpat otra paliek viena it kā. Bet man vienalga bail. Negribu, lai ir galīgi garlaicīgi un pēc stundas jau jāsauc taksis un jābrauc mājās - naudiņa ar tomēr lietderīgi jātērē. :-P
Bet vsp te ir tā, ka no dažām personām tie komenti praktiski ir vienādi. Citai viss par pārēšanos, citai čīkstēšana, citai par brendiem, citai par sportu, citai vnk viss ir slikti un depresīvi, utt un tas paliek atmiņā un uzliek zīmogu :-D Nav runa par rakstības stilu un dažādām tēmām, bet vienu ideju, kas ikkatrā komentā velkas līdzi.
Goody ja nopietni neesi domājusi par psihologu? ;-)
laikam jau tā ir ka katrai no mums ir sava "sāpe" sava problēma ap kuru visu laiku ņemamies. Es arī esmu ievērojusi atsevišķām meitenēm viņas problēmu vai kautko tādu raksturīgu.
Ahhh, esmu mājās.
Šodien bija jābrauc uz Maximas galveno štābu :D :D mums bija ekskursija, pacienāja ar banāna kūku, pastāstija visu par uzņēmumu.
Pēc tam šāvos uz Stockmann, lai atrastu sauļošanās krēmu mammai ar SPF 50, protams, atradu savu ideālo mēteli.
Vēlāk jātiekās ar mammu, lai viņai parādītu, tad šī pēc tam dos galavārdu. :D :D
Sveikas!
Man šodien darbīga diena - 4 stundas stāstīju "Skola 2011" par to, cik foršā augstskolā mācos :-D Kājas sāp tagad nenormāli, jo pirmo reizi pēc ziemas uzvilku papēžus, bet nu vismaz labi izskatījos :-D
Tagad darbs līdz 20.00 un tad jau manas ilgi gaidītās 2 brīvdienas.
Rausīt, turies, cerēšu, ka nebūs nekas nopietns ;-)
ņamsi, nāksi ciemos? :-D
Jauku visām dieniņu. (l)