gribu iemācīties dziedāt

Reitings 164
Reģ: 18.03.2009

sveikas ;) es ļoti gribu iemācīties tik elementāru, dabisku lietu kā dziedāšanu. kaut vai tikai tādā elementārā līmenī. nekad neesmu dziedājusi pat korī, krč- es vispār nemāku dziedāt. :-D un tāpēc man ir kompleksi, ja godīgi (t) nekad pat negāju uz koru atlasēm skolā, jo bija bail, ka tāpat nepaņems. tagad redzu, ka tā bija kļūda.

reizēm tā gribās kompānijā dziedāt līdzi vai arī nodziedāt kādu miega dziesmiņu māsas meita :-/

nemāku pareizi izteikties, kas manī ir par vainu, vnk nemāku noturēt melodiju. toties, kad citi dzied šķībi, to gan es pamanu :-D melodijas atšķiru, nav man lācis uzkāpis uz ausīm, bet dziedu galīgi šķībi. ko jūs, meitenes, man ieteiktu darīt lietas labā? :-) varbūt varat ieteiktu kādu, kas to varētu iemācīties.

01.03.2011 21:05 |

Reitings 1
Reģ: 01.03.2011
Nesaprotu kāpēc ja neprotat dziedāt jums būtu jāmacās. Droši vien ir taču citas lietas kas varētu būt interesantas un jums patīk? Nu tiešām nav taču visiem jāprot dziedāt. Lieta ir tāda, protams var iemācīties "noturēt melodiju" bet vai ir vērts tērēt naudu uz to kas Jūms nav dots? Es ļoti atvainojos, tiešām negribu nevienu apvainot, tomēr uzskatu ka katram ir jādara tas kas viņam izdodas. Jā, protams ir jāmacās un sevi jāpilnveido, bet Jūs taču neiesiet uz , nezinu, ķīmijas meistarklasēm jo visi jūsu draugi to dara? Pilnveidojiet to kas jums ir dabas dots.
02.03.2011 01:07 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
b-u, 1% talants, 99% pareizi treniņi. Ja grib dziedāt, tad lai tik mācās. Ja es savā dzīvē nebūtu centīgi centusies iemācīties to, ko nemāku un kas nesanāk ar pirmajām 50 reizēm, un pēc daudziem kritieniem, neveiksmēm un kļūdām turpinājusi mēgināt, trenēties un darīt, tad es vēl aizvien būtu sākumā - autiņos ar knupi zobos. :-P
02.03.2011 01:19 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Nu...mācīties jau var jebko savam priekam :-)Tas tikai pilnveido un bagātina cilvēku.Nevajag jau uzreiz domāt par Nobela prēmiju ķīmijā vai Grammy mūzikā :-)
02.03.2011 01:22 |

Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Nepiekrītu, ka nevar iemācīties dziedāt... Es ar rūcu ļoti, mani tāpēc izmeta no kora :D Bet tad skolā strādāja ļoti labs mūzikas skolotājs, un lika nākt starpbrīžos mācīties dziedāt. Tā pa drusciņai, pa vienai notij arvien vairāk un tagad varu noturēt meldiņu. Ok, nedziedu jau solo, bet vismaz nav kauns, ka nemaz neprotu...
Varu arī teikt pēc pieredzes, ka, kad kāda dziesma iepatīkas dziedu līdzi vairākas reizes, un tad jau ar laiku varu jau labāk nodziedāt... ;-)
02.03.2011 01:34 |

Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
b-u - es, piemēram, gribu kļūt par vispusīgi attīstītu cilvēku... gribu iemācīties labāk dziedāt, dejot un pilnveidot vēl citas prasmes. Tas kaut vai dos man pārliecību par sevi, ka protu ne tikai lasīt, rakstīt un runāt...
02.03.2011 01:36 |

Reitings 115
Reģ: 29.08.2009
Man reiz kādā 7 klasē mūzikas skolotāja pateica ka man nēsot muzikālās dzirdes un klases "krutās" čikses toreiz par mani ņirgājās kopš tās reizes es dziedu tikai pālī vai kad spiež. Un nekas vairs nespētu man iestāstīt, ka es to māku. :D
02.03.2011 01:39 |

Reitings 126
Reģ: 29.01.2009
Kādreiz tā tracināja dziedāšana, kaut apmeklēju visdažādākos pulciņus. Bet šodien - nedziedu nevienā kolektīvā, toties mājās katru dienu dziedu :D . Skan radio - dziedu, skatos youtubē video - atkal dziedu līdzi :D .
Nesen atradu kora mapi, pikšķēju un dziedāju. Pietrūkst tā visa.
Piem., šovakar skatos internetā video no Mazo Dziesmas Latvijai, tur ir arī vārdi un dziedu līdzi. [ http://www.youtube.com/watch?v=bd6FlkYic1g ]
02.03.2011 02:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits