Mīļākajām un tām, kuras tiek krāptas

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009

Zinu, ka šeit ir godīgo meiteņu salidojums, un neviena šeit nekad nav bijusi mīļākās vai krāptās lomā (kaut gan tam es maz ticu, vai godīgi, neticu nemaz). Bet ne par to stāsts.

Ja nu kādai ir gadījies būt kādā no lomām, tad iesaku noskatīties seriālu Дыши Со Мной, internetā var redzēt visas 20 sērijas. It kā jau ar vienu prāta daļu ir skaidrs, ka tas taču tikai seriāls, bet priekš sevis dabūju daudz pamācību :) Un pieņemu daudz svarīgu lēmumu pēc šīs filmas noskatīšanās.

01.03.2011 18:28 |

Reitings 416
Reģ: 21.10.2010
Izlasīju rakstu, kas bija norādīts linkā. Tā situācijas, kas tur ir atspoguļota, ir ļoti subjektīva un skaidrs piemērs tam, kā sievietei nevajadzētu uzvesties. Svētkus pavadīt raudot un samierināties ar drupačām? Pfff. Es svētkos savam precētajam lieku svētu mieru, jo pavadu tos ar savu ģimeni un draugiem. Un tieši viņš - gādīgais tētis un mīlošais vīrs - mēdz savā radu pilnajā mājā ieslēgties havajā un zvanīt man, jo vēlas parunāties ar mani. Un par to, kurš kura drupačas uzlasa, arī var pastrīdēties. Man bargākajā salā tiek meklētas sniegpulkstenītes, pie manis vienmēr nāk labā garastāvoklī un saposies, jo labi apzinās, ka varēs būt brīvs, ja mēģinās pār mani izgāzt savas dusmas vai neomu. Nekādas kasīšanās par to, kādas sardeles vai veļas pulveri labāk pirkt. Tie prieki lai paliek sievai.
01.03.2011 20:11 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
High flyer-man loti patika ,ka uzrakstiji-ta ir tiesam taisniba loti biezi....Es uzreiz atcerejos savu ierakstu par "balto apkaklisu" nesatajiem-es pilnigi jutu,ka tev ir tiesi sads virietis! :-)
01.03.2011 20:23 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
high-flyer - tas, kā tu to aprakstīji..wow. :-| (pozitīvā nozīmē)
Drīkst zināt, cik tev gadu?
01.03.2011 20:30 |

Reitings 416
Emmanuelle, es jau neesmu pret precībām kā tādām vai to, ka nav vajadzīgs šis vīra/sieva statuss. Bet tas viennozīmīgi nav man. :) Es mīlu savu brīvību, un, mēģināt to kaut kādā veidā ierobežot, būtu tas pats, kas censties iekonservēt pavasara smaržu.
Man vienkārši liekas, ka viss tas laulību institūts jau pašos pamatos ir aplams. Cilvēki viens otram dod gudrus padomus no sērijas - nekad nesaki nekad, bet tajā pat laikā paši baznīcā zvēr "mūžīgi mūžos". Kā tu vari zināt, ka tas otrs cilvēks rīt neizdarīs ko tādu, ka tu viņā būsi vīlies līdz sirds dziļumiem?!
Smaga tēma vispār. Un katram sava taisnība. Gan sievām, gan tām, kas ir otrā frontes pusē. :)
01.03.2011 20:33 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Nu, tas vecis jau nav hight flyer, bet gan viņa ir viņa, jo skatāmis-kurš vinnē? Viņš, proatms. Un es arī agrāk naivi domāju, ka tās pasakas, ka večiem tik slikti mājās ar sievām, ir īstas. nekā slikta nav viņiem, i tāpat sekss, i svētki -i viss. Nu neciestu vecis nelaimīgu dzīvi ar sievieti no kuras viņam neko nevajag. Tādas mīļākās viņiem ir kā suga.
01.03.2011 20:33 |

Reitings 416
so.so - 22.
01.03.2011 20:34 |

Reitings 416
Un, protams, ka arī mājās viņam ir labi - ir kas paēdina, zeķes izmazgā, kreklus izgludina. Nav izdevīgi iet prom, jo mīļākā tādas lietas nedara. Kas nekait mājas dzīvei, tikai tā ir ikdiena. Bet svētkus taču arī gribās. Spēles noteikumi ļoti vienkārši - ikdienas ir vairāk nekā svētku, tāpēc jau tie svētki ir tik saldi.
01.03.2011 20:47 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
lai kā arī nebūtu pati šobrīd esmu viena no tām... it kā man apgalvo, ka tā nav, jo esmu tikai draugs, bet pašai tā nešķiet... pagaidām tam visam ļaujos, kamēr nesāpinu sevi...
01.03.2011 20:47 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
high-flyer, ja Tu patiesi tā jūties un tā nav tikai poza apkārtējai pasaulei (kaut īstenībā sirds lūst miljons sīkos gabaliņos), visu cieņu Tev! Un man no Tevis būtu jāmācās. Saku to bez sarkasma. Diemžēl lielākais vairums sieviešu nav tik stipras un ieķeras līdz ausīm. Un tad ir čau.
01.03.2011 20:48 |

Reitings 16208
High flyer-atkal loti pareizi :-) !Interesantakais taja visa ,ka tie viri tiesam biezi mil savas sievas,nav ta ,ka nelaimiga sieva uttSievai tapat davina skaistas lietas,ari sex ir labs uttMan liekas ,ka tur vairak ir ta romantiska puse ar to milako-kaut ari viriesi nav romantiki,tomer vini nevar biezi atteikties no si sola tiesi tapec,ka tas ir kaut kas tads...ko tiesam biezi neredz majas! |-)
Es tiesam skatos ar sievas acim uz visu to!Ta ir tiesam maksla ,saturet attiecibas,ja nodzivoti kopa daudzi gadi! :-)
01.03.2011 20:55 |

10 gadi
Reitings 1660
Ļoti interesanti palasīt jūsu viedokļus gan kā no sievu, gan mīļāko puses. :-)
01.03.2011 21:54 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu es esmu mīļākā... zinu, ka viņš mani mīl, ļoti, bet es nemaz nevēlos, lai viņš pamet ģimeni,mani apmierina mūsu attiecības, mums kopā ir jautri, nav strīdu, neviens no mums otram neko nepārmet, viņš mani nēsā uz rokām... nē, neesmu ar viņu naudas dēļ, parasti pat izmaksāt neļauju... es viņu mīlu,... viņš vienmēr domā par mani :) es nekad neesmu rīkojusi skandālus ja viņam vajag būt ar ģimeni, jo zinu, ka viņš tā vai tā bez manis nevar...

nekad nebiju domājusi, ka varēšu mīļoto ar kādu dalīt... bet - varu. un man tas laikam pat patīk.
01.03.2011 23:29 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Ja vīrietim nebūs jūtu pret sievu un zinās, ka kopā ar viņu nav nākotnes, tad aizies pie citas nevis uzturēs attiecības ar mīļākajām un teiks, ka nav laimīgs ar sievu. Tie, kuri dzīvo ar sievu un ir mīļākā vēlas tikai izklaidi, tāds ir viņu dzīvesveids nevis lielā mīla ar mīļāko. Mīlētu mīļāko, tad sen jau koderus būtu sakravājis un nebūtu problēmas ar sievu.
02.03.2011 00:35 |

Reitings 416
el ninjo - nē, šoreiz tā nav poza, tas tik tiešām tā ir. Vienkārši man jau ir 3 gadu pieredze šādās attiecībās, un toreiz gan saķēros pa nopietno, ļoti smagi gāja...
Šoreiz es tam tiešām pieeju ļoti viegli. Jā, protams, man viņš patīk un esmu aizrāvusies, bet tajā pat laikā ļoti skaidri apzinos, ka savādāku attiecību mums nevar būt, jo es viņu nemaz negribu sev. Nezinu, kāds viņš ir ikdienā. Un arī zināt negribu. Negribu redzēt, kāds viņš izskatās, kad ir slims, noguris, negribu redzēt, kā viņš atraugājas, nes miskasti vai visu 7dienu pavada pie televizora ar alus pudeli rokās. Vēl jo vairāk - būdama mīļākā, es viņu būtībā jau esmu iepazinusi no sliktākās puses. Ja mēs būtu kopā un viņš man spraustu ausīs tos pašus batonus, ko tagad sievai, es laikam prātā sajuktu. Man viņu nevajag, es gribu tikai labi pavadītu laiku.
Bet tev iesaku kārtīgi apdomāt tavu situāciju un vienkārši izslēgt emocijas.
02.03.2011 02:06 |

Reitings 16208
high flyer-es lasu tavu rakstito un liekas ,ka tu esi loti pieredzejusi sieviete-nevis jauna meitene!Man tiesam patik tavs domu gajiens ,un es pateiksu kapec-ta tiesam ir taisniba,ka tu saki-es nemaz negribu zinat,kads vins ir ikdiena...ta tacu ir loti biezi-majas ir ,lai paraditu sevi isteniba-pie sievietes ,kur iet izklaideties censas :-P !Es saprotu ,ka neliekos normala saja momenta,jo aizstavu milakas poziciju,bet taja visa tik daudz taisnibas!!! |-)
02.03.2011 02:31 |

Reitings 874
high-flyer, man savukārt bija pavisam otrādāk, es zināju gan to, kāds viņs ir ikdienā, gan to, kāds kopā ar mani, un es skaidri apzinājos, ka negribu būt ar viņu ikdienā, jo ikdienā mēs kopā pavadītu labi, ja mēnesi, jo abi esam pārāk kaislīgi, ekspansīvi, strauji, asi, tas neder ikdienai. Tas der tikai retām kopā būšanas reizēm, tad šis "ātrums" noder. Ikdienā ir japieslīpējas, šad tad kaut kas jānoklusē, bet es to nemāku un negribu darīt, un ja otrs arī to nevēlas(piekāpties un paklusēt), tādiem nav ilgas nākotnes.

Bet vispār man reizēm šķiet, ka pasaulē ir tā iekārtots,ka dazas vienkārši nav lemtas laulības dzīvei.

Tāpat, kā ne visas ir radītas, lai dzīvotu kopā ar jūrniekiem, kas pusgadu/gadu nav mājās, turpretī, ir miljoniem sieviešu, kas ir pilnīgi apmierinātas ar šādām attiecībām.

Katram sava porcija dzīves izēdama, kam tiek saldais, kam zupiņa, kam drupačas, tas jau ir cits jautājums.
02.03.2011 02:33 |

Reitings 416
Emmanuelle - paldies par labajiem vārdiem. :-)
Par ikdienu runājot - cienu viņa sievu par to, ka ir spējusi viņu attiecības novest līdz altārim, līdz plānotam bērnam... Cienu par to, ka no visām citām sievietēm tieši viņa ir tā, ar ko viņš sevi visai pasaulei pozicionē kā pāri. No otras puses nicinu - jo cik gan aklai ir jābūt, lai nepamanītu to, ka pašas vīram jau gandrīz gadu ir paralēla dzīve?! Man viņas vietā jau sen būtu radušies daudz dažādi jautājumi...
Un vispār slēdzam tēmu - jādodas gulēt.
Bija patīkami ar tevi padiskutēt, Emmanuelle. :)
02.03.2011 02:50 |

Reitings 16208
High flyer-man loti patika ar tevi runat par so temu-tiesam aizdomajos par daudzam lietam!!!Uz tiksanos atkal! :-)
02.03.2011 02:59 |

Reitings 874
Visu cieņu no manis Emanuelle, par to, ka viņa būdama sievas godā/kārtā, tik sapratīgi un es pat teiktu diezgan dedzīgi iestājas/izprot mīļākās!
Tiešām visu cieņu :) Ne katra to spēj, lielākā daļa spēj tikai nopelt un lamāt.

Lai tev veicas ;)
02.03.2011 03:02 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
šovakar dzirdēju no vīrieša vārdus, kurus es vismazāk gaidīju- es mīlu Tevi :'-( palika tā pavisam, pavisam jocīgi... domāju, ka viņš nav gatavs aiziet no sievas, nemaz neprasu to no viņa... šobrīd esmu apjukusi, jo likās ka esmu tikai kā draugs... :'-(
02.03.2011 03:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits