Es pazīstu dažus dienvidkorejiešus un varu teikt, ka viņi ir ļoooti forši! (l) Bet varbūt man vienkārši paveicās. :-P
Atceros, kā viena korejiešu meitene visu laiku apbrīnoja manas acis un teica, ka "I wish I had your eyes.." :-D Lai gan pati bija tiiiik skaista! :-) Vairums no jaunajām sievietēm ļoti cenšas izskatīties pēc iespējas eiropeiskākas, tādēļ tā. Ā, vēl korejietēm ir ļoooti laba stila izjūta - gājām kopā iepirkties un viņa vienmēr vis kaut ko foršu atrada un prata ideāli sakombinēt. Un ne tikai viena korejiete.
Vēl atceros par ēšanas paradumiem.. Viņi brokastīs ēd rīsus, zivi, dārzeņus.. Tā kā kārtīga maltīte! Tas tāpēc, ka viņiem ir ierasts ļoooti daudz mācīties (ja es precīzi atceros, tad skola viņiem sākās 7os rītā līdz pašam vakaram). Un viņi pavisam noteikti nav slinki. Man viens korejietis to skaidroja ar to, ka viņi dzīvo pastāvīgā sāncensībā un ir tikai loģiski darīt visvairāk, lai būtu tuvāk virsotnēm.
Par suņu ēšanu - es arī par to biju jautājusi un viņi teica, ka viņiem suņi tāpat kā mums govis un cūkas. Un tie nav tādi suņi, kā tie, kuri skraida pa mūsu mājām un guļ mūsu gultās. Speciāli kultivēta šķirne. Un jā, vairāki vīrieškārtas cilvēki teica, ka nu ļoooti foršu spēku dodot.. :-P :-D
Diez vai autorei kaut kas noderēja, bet vismaz es pagremdējos atmiņās. :-P :-)