ja atmiņa mani neviļ,tad man nebija nekāda puķu sveikšana,mums pat nebija nekādi vecāki ,draugi,ā lkm dažiem bija,bet mums bija tā ,ka pēc svinīgās daļas mēs viss kurss braucām uz viesu māju svinēt. :-) mūs apsveica 3.kurss.bet es jau mācījos tehnikumā nevis vidusskolā. ;-)
Mums arī individuāli puķes nevienam nebija. Bet es vairs godīgi sakot neatceros. Tas bija 3 gadus atpakaļ :-D un es tik atceros, ka sāku raudāt, jo man tas viss likās tik sentimentāli un tad džeki, kas man sēdēja blakus sāka mani žēlot. Tā es to atceros. :-P
cik nu atceros no sava žetonnieka..
mēs puķes nesām tikai klases audzinātājai - visiem bija vienādas - dzeltenas tulpes! tik kolosāls pušķis audzinātājai sanāca (l)
mums bija tāds ļoti sentimentāls tas pasākums - raudāja visi - gan skolotāji, skolas vadība, vecāki un arī mēs paši :-D :-D
un mūs sveica gan 10.kl., gan 11.kl!
mums bija ierobežots "skatītāju" pulks, jo pēc svinīgā bija stundu garš pasākums ar skolotājiem, vecākiem, māsām, brāļiem pie zviedru galda.. un pēc tam jau visa klase uz pirtiņu!
Katrā skolā jau viss notiek atšķirīgi.
Ja tavi vecāki grib tev pasniegt puķes vai kāda cita veida dāvanu, tad viņi to var darīt, ja negrib/nevar, tad tas nav obligāti. Manā ŽV ne vecākus, ne draugus uz skatuves nelaida, tādēļ ziedus varēja saņemt tikai pēc oficiālās beigās.
Bet, manuprāt, ziedus nav prātīgi pasniegt ŽV, jo visa pasākuma laikā ziedi jau sāk zaudēt savu labo izskatu.