Labvakar meitenes. Ceru ka visas nav nozudušas piektdienas baudīšanā un kāda varēs sniegt kādu noderīgu padomu, jeb vienkārši izteikt viedokli.
Pēdējā laikā esmu ļoti neapmierināta ar savu izskatu. Lielākā sāpe man ir sejas āda. Liekas tik nevesala, metas pumpas. Nezinu kādus līdzekļus lietot lai āda paliktu vesela un skaista.
Nākošais ir mati. Vasaras beigās nogriezu līdz pleciem un ļoti nožēloju, jo viņi ļoti lēnu aug un nemāku viņu normāli ieveidot lai skaisti stāv..Pluss viņi ir ļoti plāni..
Vēl visam klāt tagad ziemas laikā ļoti lūzt nagu. Tas ir tik šausmīgi, paskatos spogulī redzu nogulušu bālu meiteni, ar nevesalu ādu un matiem...
un galu galā es nemāku skaisti ģērbties.. Man ir tik daudz apģērba, bet es nemāku kombinēt, vienmēr uzvelku kas pa rokai, kādu bītleni un džinsas.. tas viss kopā mani padara šausmīgu..
Domāju beidzot sākšu iet uz solāriju, jo apnikusi bālā āda, kas pēc vasaras diez gan ātri ir izbalējusi.. Aizietu pie manikīra, friziera, dermatologa, BET man tam visam nav naudas. Eju autoskolā, tur aiziet visa kaut cik brīvā nauda... Drīz beigšu skolu, jāsāk strādāt, bet kur es tādā paskatā, ka nemāku pati skaisti izskatīties? Kā citām izdodas? AR KO SĀKT? Kā iemācīties kombinēt apģērbu? Kā kopt ādu, matus, neizlietojot kaudzi naudas?