Kapec LR TADA NETAISNIBA???

Reitings 363
Reģ: 26.11.2010

Labrit Meitenes!

Vakar biju kartejo reizi Valga un gribu dzirdet Jusu komentarus,domas-kapec LR Valda Tada netaisniba, ka milzigas cenas un ja Tev nav naudas,pie Mums nebrauc Dzemdet.

Tatad Dzemdibu Nodala Valga nodrosina Jauno Mamminu PILNIBA ar visu,gan edinasana 4 reizes, Gimenes palatas ap 40kv.m.,eiro remonts,IR VISS.

Bebi ari nodrosina ar VISU-ieskaitot drebes,higienas preces un vel puru iedot lidzi.

Un TAS viss pa Velti,jamaksa tikai par ta teikt VIP palatu.

LR Epidruala Anestezija maksa 200LVL, Valga ta ir pa velti+arsti neiesaka to nemt, jo tad Mamminu sledz pie sistemas,Mammina saspringta-Vinu risinajums, ko piedava(BIJU SOKA) ta ir SMIEKLU GAZE, vakar uz Sevim izmeginaju.

Jo ta atslabina muskalaturu+emocionali Mammina jutas labak.

LR Udens dzemdimas izmaksa LOTI dargi, tur atkla pa velti- redzeju to zali,sajutos ka kada SPA atputas telpa, liela dzakuzi vanna istabas vidu.

Dzemdibu zale,aparatura musdeniga, remonts fantastisks.

Palatas, kur gul vairakas Mamminas-pa 2viem cilvekiem ari eiro remonts.

Kapec LR nerupejas par Jaunam

Mamminam?????

Un galvenais nosacijums, lai tur dzemdetu ir EVAK KKARTE! Kas to visu nodrosina.

Vakar gadijas trapit uz Istam dzemdibam,pec Dzemdibam man piedavaja aprunaties ar to Jauno Mamminu,biju SOKA-ka Es iesu pie Vinas, ja kops dzemdibam pagaja tikai 4h,Vina noteikti piekususi, atpusas.....Iegajam istaba,Vina sez skatas TV, Bebis blakus gul gultina,it ka pat nebutu dzemdejusi,Tai Mamminai piedzima jau 8 Berns un kad pajautaju,vai nav gruti-Vina atbildeja-NE.Musu Valsts rupejas par Mums, Jutos ar saviem Berniem Valstij vajadziga.

Tas ta Isuma! :-)

Iesaku Visam braukt dzemdet VALGA. :-)

Arstu Personals un Vecmates, tikai TO LABAKO varu teikt! :-) :-) :-)

25.02.2011 13:23 |

Reitings 326
Reģ: 25.01.2011
Smieklu gāze ir pieejama arī Rīgas dzemdību namā, bet protams, ne par velti!
25.02.2011 14:11 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Es tieši vienā diskusijā izteicos, ka gribētos aizbraukt uz Valgu, paskatīties kā tur viss atšķiras no mūsu valsts, tgd zinu, ka es uz turieni labprāt brauktu dzemdēt :)
Īstenībā diezgan noderīga info! paldies.
25.02.2011 14:21 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
latvija te neviens nav vajadzigs, ne man=minas, ne pensionari utt.
ja pensiju paceltu uz 70 gadiem.... :-D. ai, nu izlasiju rakstu tvneta. skumji, skumji.
ko tad mes varam secinat? lv nav vajadzigi cilveki. jabrauc prom.
25.02.2011 14:29 |

Reitings 7781
ir cilveki ka parazitiska suga, kurai nepatik cikstesana, tapec ar saka, ka nav ta, ka mes dzivojam bedre(labi, tas jau katra pasa viedoklis). rodas iespaids, ka cilveks vai nu dzivo particigi, vai ari nav bijis arzemes un redzes, ka ja, ta nu gan ir dzive...
bet nu cilveki paskatieties uz to visu. lavija pasaule izcelas tikai ar to negativo. tas ir vienigais veids ka mes varam slaveni klut...
25.02.2011 14:34 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es arī lasīju par to pensiju no 70 gadiem. Žēl man manu vecāku, kas godīgi maksā nodokļus, jo nevar to nemaz nedarīt ( abi ir skolotāji), zaudē nervus mācot jauno paaudzi un varbūt pensiju sagaidīs tikai pēc 20 gadiem:(
Protams, citiem ir vēl grūtāk..
25.02.2011 14:35 |

Reitings 7781
domaju, ka tai asv sievietei nav minimala alga knapi 200ls apmera. tomer lielaka dala cilveku tur dzivo majas, dzivokli un darbs veikala kase ir prieks studentiem.
25.02.2011 14:35 |

Reitings 363
Reģ: 26.11.2010
Meitenesd par to Pensiju tas ir Murgs :-/, un vasara vel briesmigaki laiki gaidami. It ipasi pec 1.julija. :-/
Valdiba Pati sekme,lai Cilveki brauktu prom,zel......
Par ASV piekritu, tur cika Ekon.Situacija un kur nu vel algas.....
25.02.2011 14:44 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Protams, ka ASV algas ir 6-10 reizes lielākas kā mums LV, bet...ja izdala tos 500.000usd ar 10, tad vienalga pie mums sanāk lētāk (nemaksā mums dzemdības un bērna uzturēšana slimnīcā 50.000usd(25000ls)par 4 mēnešiem). Tā kā mums medicīniskā apkalpošana un ārstēšanās ir krietni lētāka kā ārzemēs. Protams, ka ir citi mīnusi (cik kvalitatīva).
25.02.2011 14:53 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Aguci,nu tad kas tevi tur tai bedrē??

Man liekas,ka tieši tādi kā tu ir parazīti,kas tikai čīkst un noliek visu pēc kārtas,bet tad kravā koferus un laid uz laimes zemi skaisti dzīvot ;)

Un kad kautkas jādara,tad neko nevar izdarīt,tik gudri muldēt cik viss slikti.

Es nesūdzos,man viss pietiek,un man te patīk.
Lūk tikai ar bērniem nesteidzos,jo šobrīd tas būtu mazs neprāts un nemaz negribu vēl.
Ir daudz kas citur labāks un daudz kas te labāks,katrs izvēlas kur patīk,bet tad nevajag nolikt vietu,kur tu dzīvo un tos cilvēkus,kas netaisās no šejienes prom.
25.02.2011 15:09 |

Reitings 1852
Visvairāk man žēl ir pensionāru , jauno māmiņu un daudzbērnu ģimeņu!
Pārējie, lai mazāk čīkst un vairāk dara!
25.02.2011 15:14 |

Reitings 403
Bet LV par dzemdībām nav jāmaksā, par palikšanu slimnīcā un ēšanu ar nav ne mammai, ne mazajam. Ja vienīgi gribas ģimenes palātu, anestēziju, plānotu ķeizargriezienu, dzemdības ūdenī utt., bet tie jau ir bonusi, kurus, ja gribi, tad maksā. 8-)
25.02.2011 17:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits