Pasaule ir tāda, kādu mēs to redzam!
Neviena nespēs Tev iedot universālo recepti, kā kļūt laimīgai. Tas ir smags un ilgstošs darbs. Vispirms sāc ar sevi, apzinies, kas Tu esi un kas Tev pieder. Un šeit es nerunāju par mantiskām vērtībām, bet Tavu personību, talantiem, pozitīvajām īpašībām. Pamaini kaut ko savā dzīvē! Un tam noteikti nav jābūt kaut kam globālam.
Noteikti izklausās, ka bārstu gudrus padomus no kādas gudras grāmatas vai sliktākajā gadījumā no kāda Cosmo pašpalīdzības rakstiņa, bet patiesībā es to nerakstītu, ja pati tam nebūtu savā laikā gājusi cauri.
Rudenī atrados līdzīgā stāvoklī kā Tu, bet kāds cilvēks vārdu vistiešākajā nozīmē man atvēra acis, iemācot uz pasauli paskatīties pilnīgi savādāk. Es nevis turpināju čīkstēt par to, kā man nav, bet koncentrējos uz to, kas man ir, lai tiktu pie kārotā. Lēnā garā sakārtoju savu domāšanu, pievērsos sevis attīstīšanai. Sāku un turpinu ar sīkumiņiem, jo globālām pārmaiņām vēl neesmu gatava.
Protams, ir brīži, kad gribu pačīkstēt un to arī atļaujos, bet vienmēr paturu prātā savu mazo skaitāmpantiņu: Domā labas domas :-)
Un vēl. Nepārspīlē ;-) Tev nav depresija, bet, ja turpināsi tādā garā un iekritīsi vēl lielākā sevis žēlošanā un ciešanās, protams, viss var būt.