manā klātbūtnē to nedara. Viņš aizskrien uz WC un to tur izdara, pat tā ka es dzirdu, bet nu vismaz man blakus nē.. kur nu vēl, ir dzirdēts, ka gultā to dara. :-O :-D
Mees viens otra klaatbuutnee taadas lietas nedaram, lai arii esam kopaa jau gandriiz 4 gadus. Vienkaarsi gribaas nepadariit muusu attieciibas triviaalas.
Ja dažas to uztver par normu, tad jau viss kārtībā. Galvenais, lai ir balanss - čalis laiž gāzes, meitene pa to laiku urbina degunu vai spaida pumpas. Feini.
Manējais ar mēdz tā darīt, bet nu ne jau speciāli :-D
Viņš klusē parasti, es sajūtu un sāku stresot. Viņam miegā it sevišķi tas ir raksturīgi!
Bet es esmu samierinājusies, ka viņam tie pirdieni nāk :-D Viņš visādus sūdus dzer un tad tāds smakonis ir...
:-D :-D smakojosi pirdieni ir pazistami. es tos saucu par toksiskajiem! nekadi kompleksi. pirz kopa ar mazo bebi abi uz sacensibam! un pasiem baigi jautri!
somiem piemeram ir normali pirst ari restorana pie galda. wini taja neko pretigu nesaskata,bet wot tas gan man skiet ir drausmigi. iedoamjies- tu restorana ed desertu,bet pie blakus galdina wiens pilnigi netreuceti purkskina!