Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

par ideālajām kāzām

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009

Pirms kāda laika palīdzēju labai draudzenei organizēt kāzas, šajā sakarā arī pārlasīju krustām šķērsām gandrīz visu www.precos.lv forumu.

Un joprojām, garlaicības mākta, mēdzu lasīt dažādus viedokļu kāzu sakarā, kaut pašai precēties tik drīz noteikti negribēsies.

Vēlējos jautāt - kādas ir jūsu ideālās kāzas?

Un nesakiet, ka nav labi spriest "kā būtu, ja būtu", atceros, ka savos 10 gados jau biju izskatījusi kaudzēm Burdas žurnālu un noskatījusi ideālo kāzu kleitu un iztēlojusies savas ideālās kāzas (pat ideālais vīrietis toreiz vēl neinteresēja, galvenais - kāzas).

Varbūt pie reizes pastāstiet kādus kuriozus no citu (vai savām) kāzām. Man šovakar uznākusi tāda nostalģija par šo tēmu :-D

24.02.2011 23:56 |

Reitings 4718
Katrā ziņā, negribētu precēties aukstā laikā.
Šajā vasarā, kad bija ļoti karsts un ar draugu noskatījāmies bieži vien, ka +30grādos līgavas tajās milzīgajās kleitās. Ka tās viņām tak ir mocības.
Un tad draugs teica - mēs varētu apprecēties tā savādāk.
Kaut kur ārā un siltā vasaras dienā, mugurā abiem kaut kas plāns un brīvs. Man kāda skaista, brīva, balta kleitiņa. Viņam baltas lina bikses un krekls. Un blakus tikai tuvākie cilvēki, kas arī ģērbjušies brīvi :-)
Tādas viņš ir iedomājies mūsu kāzas un es labprāt tādas piedzīvotu (l) kaut kas savādāks un brīvāks. :-)

Nekādi kuriozi nav, jo neesmu bijusi NEVIENĀS kāzās (s) :-D
25.02.2011 00:01 |

Reitings 29
Reģ: 11.01.2011
Man kāzas bija augustā.. Divatā.. Tikai ar vedējiem.. Pēc ceremonijas braucām Jūru (kāzas bija Liepājā).. Romantiski un tikai mums..
25.02.2011 00:04 |

10 gadi
Reitings 10290
oooojjjj mēs par sīto filozofējam bieži ar druškām, katra saka savas patikas un nepatikas, atceros, ka kojās ar istabas biedrenēm līdz 5iem rītā par ideālajām kāzām runājām :)
man ir izdomāta kleita, vēlos laulāties ārā, arī visu banketu ārā gribētu, bet nu laiks jau nav prognozējams, viesu nams pie ūdens, labāk NE guļbūves, gribu ko neparastu izdomāt, gribu, lai visi viesi rāda sagatavotus priekšnesumus :D, gribu kau kādu vecu mašīnu, negribu visas tās vecās tradīcijas-kaut kā nav svarīgi priekš manis.
negribu lai visi vecāki ar kaut kādiem dzejas referātiem uzstatos :-/
Gribu Busuli un AMber kā muzikantus :D
25.02.2011 00:05 |

10 gadi
Reitings 10290
bet saprotot visu ietvaru-naudas daudzumu, dažādās gaumes, vecāku iesiatīšanos utt gribu kāzas divatā :)
25.02.2011 00:06 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Vasara.Klāt tikai tuvākie radinieki un draugi.Nekādu idiotisku māņticību un ''tradīciju''.Ciest nevaru to stulbumu.Vienkārša,bet tajā pašā laikā orģināla,tieši man pašūta kleita.Un galvenais-forša ballīte,kurā var izdejoties visi.Nu,tā kā personiskā zaļumballe.Nu,tā forši,lai visiem jautri. :)
Man fantāzijā ir daudz tukšumu,jo neesmu bildināta.Tāpēc arī ar kkādu sīkumainu fantazēšanu neaizraujos.Tikai tādās aptuvenās līnijās :)
25.02.2011 00:06 |

10 gadi
Reitings 7915
neesmu bijusi nevienās kāzās, tāpēc nezinu kā tur viss īsti notiek, kādas ir tradīcijas un viss pārējais. ;)
Zinu tikai kādu kleitu vēlos un ka gribu banketzāli kkur Jūrmalā, lai pa logu varētu redzēt jūru... :) un kāzām noteikti jānotiek vasarā, visdrīzāk, ka augustā, kad nav pārāk liels karstums. Draugs vēlas lai ceremonija notiek pludmalē nevis baznīcā :D es gan vēlos laulāties baznīcā. Un vēl gribu braucienu krutā limuzīnā :D Domāju, ka kāzas varētu notikt ne ātrāk par nākamo vasaru, jo šovasar dažādu iemeslu dēļ tas nav iespējams.
25.02.2011 00:13 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Kāzas gribētu agrā rudenī,kad lapas jau ir sārtojušās,bet nav vēl lapu pļuras.Vasarā negribētu,jo nepanesu karstumu+rudenī smukas bildes sanāk.
Tikai tuvakie radi un draugi.Max 30 gab.
Gribētu vasarā,ja man patiktu,ka man tiek pievērsta uzmanība, bet tā kā no tās izvairos,tad kāzas būtu īsts pārbaudījums maniem nerviem.Bet ja vīrietis gribētu mega tusu, tad iespējams piekāprtos un domātu ko "skaļāku".
Kleita? Mežģīņu, ne kupla,bet arī ne uz auguma.Man liekas Kargina dēla nu jau sievai bija nu tāda kleita!!!Neiedomājami maksā noteikti,bet galvenais tā ideja.Man pat taa bilde no privatās dzīves izgriezta :D
25.02.2011 00:18 |

Reitings 3379
Es gribētu kāzas 2atā, bet man bail, ka visi radi ar mani pēc tam nerunās :D
Es noteikti nevēlos kāzas ar daudz viesiem, visādām izdarībām, muļķībām utt. Man tas nepatīk. Šovasar biju kāzās, un vēlreiz pārliecinājos, ka tradicionālas kāzas nevēlos.
Tā kā ar dejošanu neesmu uz tu, tad es pat nevaru iedomāties, ko lai savās kāzās izdomā tādu, lai nebūtu garlaicīgi... Varētu vienkārši aizbraukt ceļojumā uzreiz pēc salaulāšanās. Hmm, laba ideja. No baznīcas uz lidostu!
25.02.2011 00:23 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Es nezinu vai gribu precēties, bet man patīk kāzas ar visām latviešu tradīcijām-mičošanos, tiltiem utt.
25.02.2011 02:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!