Mazais veikaliņš

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010

Sveikas, meitenes!!!

Te atkal es ar saviem jautājumiem- beidzot esmu atradusi savam veikaliņam telpas un drīz vien jāķeras klāt pie tā iekārtošanas:)

Idejas man daudz, bet, labprāt uzklausītu arī apkārtējo viedokli:)

Tātad -

1. Kas ir tas, kas Jūs atgrūž iepirkties mazajos veikalos?

2.Kas Jūs piesaista veikalu interjerā un cik liela nozīme ir interjeram iepērkoties veikalā?

3. Vai Jums patiktu, ka pirms iepirkšanās Jums pastāstītu par veikala tapšanu, tērpiem (kā tie top, no, kurienes nāk materiāli utt.)un pacienātu ar tēju, kafiju, vīnu vai šampanieti?

23.02.2011 15:47 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
1. Atgrūž pārdevēju nelaipnība. Vienreiz jautāju vai var man parādīt vienu lietu un šī man atcirta - vai tad tā pat neredz? :-D Nepatīk, ja kase ir tieši pretī ieejai.

2. Patīk spoguļi, bet ar ne pārāk daudz. Patīk, ja ir kur apsēsties kamēr draudzenes vēl meklē kaut ko, vēl labāk, ja būtu kādi modes žurnāli, ko tikmēr palasīt. Mūzikai jāskan. Svaigam gaisam jābūt, neslidīgai grīdai, patiktos mākslinieciski zīmējumi uz sienām. Pielaikošanas kabīnē jābūt noteikti gariem spoguļiem, lai redz no citiem rakursiem, sēžamajam. Man ļoti neapmierina, ja kabīnēs nav paklājiņš un man novelkot savus slapjos rudens zābakus vēl jāstāv uz aukstas grīdas. Gribu paklājus!! :-D
3. Man patiktu, ja tā veikala tapšana un materiāli būtu ielikti kādos rāmīšos un ielikta kabīnēs. Uz atklāšanu noteikti ar kaut ko jācienā, bet ikdienā pietiktu, ja piedāvātu ūdeni karstā vasaras dienā.

Informē šeit par to, kad veikaliņam atvēršana. :-)

Tu esi mācījusies par dizaineri? :-)
23.02.2011 19:21 |

Reitings 39
Reģ: 05.01.2011
Elissa, to nu gan nevajag ;) Normali tas liekas tev, bet, ja padoma drusku no logikas viedokla. Tu ej uz rimi uz partiku tikai paskatities, noskatit pusdienas 2 nedelas uz prieksu utt? :D Kad ir nauda, tad ari jaiet pa veikaliem, vaitad tiesam briva laika neko citu atrast ko darit nevar, ka vazaties apkart, skatities uz lietam, ko vainu atlauties nevar vai vienkarsi skopums nelauj?
23.02.2011 19:26 |

Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
Man kļuva interesanti, cik bieži Elissa ir bijusi Rimi:)
23.02.2011 19:28 |

Reitings 265
Ir tāds seriāls One Tree Hill. 5. sezonā galvenā varone atver savu mazu veikaliņu ar sevis dizainētām drēbēm. Tur rāda gan, kā viņi to iekārto (remontdarbi utt), gan arī tā atvēršanu, pirmās "dienas" un "nedienas". Veikala kāpumus un kritumus. Tā kā tev varbūt, tas varētu šķist interesanti, ja vien ir laiks skatīties seriālu.
One Tree Hill S05e04 - ieraksti torrentos un nokačā šo sēriju. Tur visspilgtāk viss parādīts.

šeit ir ieskats (tikai franču valodā) :D
http://www.youtube.com/watch?v=2SIuRNr1vPA&feature=related
23.02.2011 19:29 |

Reitings 1761
Ne tikai man, bet gandrīz visiem , ko zinu. Es nedzīvoju LV,starp citu.
Cilvēki mēdz ieiet veikalos, lai gluži vienkārši apskatītos.
Esmu pētījusi jaunākās dārglietu kolekcijas , pļāpājot ar veikala direktoru un dzerot tēju, un BEZ domas tieši tajā dienā ko nopirkt.
Acīmredzot, tu esi tā, kas to nesaprot.
Nesalīdzini pārtiku ar apģērbu un aksesuāriem.
23.02.2011 19:34 |

Reitings 1761
Un ar naudu tam nav nekāda sakara. Man ar to nav problēmu.

Ms.Elissa ir bijusi Rimi. Kad ciemojos LV, eju arī uz Rimi. :-D
23.02.2011 19:36 |

Reitings 39
Es ari nedzivoju Latvija, tas ta starp citu, ja tu ar to velejies paspidet.
Tu man nesaki, ko salidzinat un nesalidzinat ;) Pamatprincips ir pamatprincips, vai tas ir zirgs, aksesuars, doktordesa vai vibrators.

Es drizak teiktu, tev par brivu teju sagribejas iedzert, tadel ari neko nenopirki ;)
23.02.2011 19:38 |

Reitings 11
BULLIS- lūdzu pasaki savu e-mail. Tavs jaunais bizness šķiet interesants. Man iespejams, būs piedāvājums, bet par to e-pastā. :)
23.02.2011 19:38 |

Reitings 485
Pārdevājas jau aiz labas gribas neuzbāzas pircējiem. To liek vadība. Neplīsies virsū - paliksi bez darba.

sugar.anny - nu tad vajadzētu milzīgu veikalu, kur ir viss,viss, lai atrastu vajadzīgo lietu. es eju un mēru visu, kas iepatīkas un tik pēc tam izdomāju vai būs ar ko saskaņot. Piet liaks, kamēr atrodu to, ko meklēju. Kāpēc pirkt pirmo kas pagadās, bet uz 100% tomēr neder? Un pārtika ir primāra, bet apģērbs ir kaut kur pēc tās.
23.02.2011 19:39 |

Reitings 2087
sugar.anny, es saprotu, ka cosmo esi nesen, taču iesaku izvairīties no pāragriem spriedumiem par kādu
23.02.2011 19:40 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Jā, es arī eju vienkārši, lai paskatītos, tā man skaitās izklaidēšanās.
23.02.2011 19:40 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Ms. Elissa ir vecāka par cosmo vidējo auditoriju - spriežot pēc bildēm,ko viņa pirms kāda laika šad un tad mainīja,un tas ir BEZ apvainojumiem un dzēlībām. Visu cieņu viņas panākumiem, pārējām meitenēm tas viss vēl priekšā (ja būs centīgas un apķērīgas).Viņas komentārus par brendiem parasti ir interesanti palasīt - netieši ielūkoties tajā pasaulē un vidē,kurā neesi bijis :-)
23.02.2011 19:45 |

Reitings 173
1. Uzbāzīgas pārdevējas, kas blenž uz katru pircēju, izseko, neliekas mierā ar savu palīdzēšanu, izsaka komentārus utt. Kā arī nepatīk tas, ka mazie veikaliņi parasti ir neērtās vietās, kur ne ar mašīnu var piebraukt, ne ar kājām sanāk garām iet. Atbalstu to, ka mazos veikalus izvieto tirdzniecības centros.
2. Interjeru gribās gaumīgu, bet ne pārspīlētu a la "te labāk nenāc" ar baltām marmora grīdām un spīguļiem visās malās.
3. Nē un nē. Nepatīk veikalos komunicēt ar veikala darbiniekiem.
23.02.2011 19:47 |

Reitings 1761
Labi, sugar.anny, ar cilvēkiem kā tu strīdēties netaisos. Tu tapāt nesapratīsi.
Par brīvu tēju iedzert... :-D :-D Paldies, es izsmējos.
23.02.2011 19:47 |

Reitings 173
Par cosmo vidējo auditoriju, manuprāt, ir vecāka jebkura, kurai ir 20 ar nelielu astīti. :-D
23.02.2011 19:48 |

Reitings 39
Ms.Elissa, ja tu to par teeju uztveri nopietni, tad vai tik tev pasai uz sevi nebutu jaattiecina "cilveki ka tu". ;)
23.02.2011 19:54 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Bulli-es apsveicu tevi ar jauno biznesu :-) !Nekludijos teikdama ,ka tev izdoses ,jo tev ir ieksa!!!
Tas ,ka cilveki biezi ienak veikala un saka -ienacu tikai paskatities, mana puse ir loti ,loti biezi!!!Kadreiz tie veikali izskatas,ka makslas saloni-loti iespaido interjers!!! (l)
Atgrust varetu- parak tuks,vai otradi parak pilns!Man loti patik, ka mazos veikalinos ir tada patikama muzika kadreiz-es to esmu redzejusi Hawaii,tad lielos veikalos-dargos-kadreiz spele klavieres!!!Tas loti iespaido mani patikami!!!Bet tas tiesam tados lielos!!!Tas bija vienkarsi piemers!!!Es domaju ,ka atklasanas diena ,varetu noteikti viesus pacienat ar kafiju ,sampanieti-mans radinieks ta darija ,kad atkalaja savu studio!!!Vel tadas uzkodas-tad varetu pastastit par to ,kada auduma drebes jus piedavajiet!!!Man loti patik ,ka pardevejas ir gaumigi gerbusas-kadreiz mugura tiesi no veikalina drebem-ta var labak redzet ,ka izskatas mugura!Patik neuzbazigas,bet pieklaigas ,laipnas!Sarakstiju daudz!!!Es loti gribetu redzet tavu veikalinu...tas tacu bija ari mans sapnis!!! :-)
23.02.2011 20:32 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
1. Parasti mazie veikaliņi ar ekskluzīvajām precēm ir radīti XS un S izmēru īpašniecēm. Mans M var iet nokaunēties. Nu pārsvarā arī piegriezumi vairāk veidoti tā, lai piestāvētu dēļiem :-)
Arī pārdevēju pārmērīgi vēsā vai pārspīlēti uzmācīgā attieksme nav vēlama jebkurā veikalā.

2. Piesaista vienk gaumīgs interjers. Un lai būtu kāds pufītis, uz kā nolikt smago somu, lai vieglāk būtu izvēlēties apģērbu (vai arī dīvāniņš sponsoram, kur piesēst). Patīkami, ja veikals ir ne viens stilīgs, bet arī mājīgs :)

3. Jā, man patiktu.. protams, pārdevējam savā ziņā ir jābūt labam psihologam.. nebūtu prātīgi, ja steigā ieskrējis cilvēks klausās veikala un tērpu vēsturi tā vietā, lai uzmestu aci kolekcijai :-)
tēja, kafija un vīns - laba doma :-)
23.02.2011 20:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Maza draiskule-es biju domajusi ,ka laba ideja pastastit par kolekciju ,ir veikalina atversanas diena-tad parasti pastasta par tapsanu,kada bus kolekcija utt :-)
23.02.2011 20:49 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Es labprāt arī to kādā parastā dienā noklausītos, kad bez steigas iečāpotu veikaliņā :)

Interesanti, kādās cenās būs drēbes? :)
23.02.2011 20:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits