Sveikas kosmomīles! kā jums pagāja ši dieniņa? Ko jūs vakariņās taisījāt? es uztaisīju boršu un tiko beidzu cept savas mīļākās burkān-siera maizītes! ņam,ņam,ņam :-)
burkānus,sieru sarīvēju sajacu ar majonēzi,pievienoju vegetu,tad smērēju to masu uz maizītēm un liku cepties līdz siers sakūst! iesaku pamēģināt,ļoti gardi :-)
Kau kāds liellopu maltās gaļās kiš miš maisījums - sīpoli, burkāni, paprika saldais krējums varbūt aizmirsu vēl kaut ko pieminēt ar kartupeļu biezeni :)
Vispār .... noskatījos Rīta miksli un iedvesmojos...sagribēju nopirkt tadžinu!! bet pagaidām nekur neesmu redzējusi te tādu :D tas ir respektīvi tāds marokāņu (laikam) sautējamais trauks ar tāda takā lielu kupola vāku..it kā labi viss izsautējās un esot gardi :D
Rīgā var tikt pie tāda jo izrādas pat ir speciāla mājaslapa kur tirgo visādas tadžinas..jauna modes lieta acīmredzot :D bet ta kā es neesmu elvē, tad man secen :D:D
iipashaaa nevāru (l) daru kā uzrakstīju! pamēģini un tad zināsi kā tās garšo! man tur nemaz neprasās vārīti būrkāni un man tādi nemaz negaršo(vārīti) |-)