reiz man kads teica,ka estot uzacu zimulis,kas turas tolji 3 diens vai pat vairak... shiet ka uz hennas bazes..esot etri lietojams...un tt..!nav tada kepashanas ka ar uzacu kasu,piezime cik vajag un viss!! kur tadu brinumu var dabut kads zin??!!!
Man ir viens uzacu zīmulis, kurš turas kādas 24h, pirku Stockmann, bet viņs kā flomasteris un atri izžūst, maksāap 6Ls. Bet man arī gribas ko labāku, jo ne īpasi labi klājas...
Jā, šāds uzacu "zīmulis" ir!
Ķēpāšanās nekāda - tik vien cik precīzi uzvilkt pašu līniju. Pati gan pēc uzvilkšanas vēl ietonēju ar parasto acu zīmuli, jo "flomāstera" tonis īsti nepatika. Tonim paliekot blāvākam, tas zaudē spilgtumu un kļūst viegli violets. . .
Par hennas bāzi gan nezinu, pašai asociējas ar flomāsteru.
Pati esmu iegādājusies krievu kosmētikas veikaliņā (2Ls), bet jautā arī Kolonnā - zinu, ka pirms kāda laika arī viņi tādu piedāvāja (cena gan augstāka, ~6Ls).
interneta atraku...permentalie zimulji.. gan uzacim,lupam,turas lidz vai vairak par 3 dienam...Nail Charm studija plavniekos..,ja nemaldos,tas ir aiz maximas..
shobrid neesmu lv... ja kada gadijuma apmekles to studiju,plz uzraxtiet kas isti tur ir...vai nav pilnigs hufelis?!