Oi, mums ar to karstumu un aukstumu darbā ir traki! :D Es esmu mērenā klimata piekritēja, taču pēdējā laikā secinu, ka labāk lai ir nedaudz vēsāks, nekā par karstu! :D mums viena kolēģe ir salīga (es gan domāju, ka problēma drīzāk ir galvā, bet nu labi..), viņa tuntuļojas 3 biksēs, 2 vilnas jakās un sēž ar cepuri savā kabinetā. Viņa ir palūgusi aiztaisīt visas ventilācijas atveres savā kabinetā un logu atver tikai ārkārtas nepieciešamības gadījumā. Visu dienu viņai kabinetā spīd saule un godīgi sakot, ieejot pie viņas ir sajūta, ka var turpat uz vietas nogāzties un nomirt no tā karstuma un bezgaisa, kas tur valda. Tas viss būtu sīkums, jo es uz viņas kabinetu eju ārkārtīgi reti! Bet trakākais ir tas, ka šādai atmosfērai obligāti ir jāvalda arī atpūtas telpā, kad viņa ēd vai dzer tēju, vai nedod dievs, ir kāda kopīga pasēdēšana.. Tad visi apkārtējie sēž pārkarsuši ar sarkanām sejām un izmocītām grimasēm, bet nez kāpēc visi pielāgojas vienam cilvēkam.. :( Un tādos brīžos es esmu laimīga, kad tieku atpakaļ uz savu kabinetu un varu atvērt logu... :D