Meklēju kādu, kura māk saturēt kājas kopā, necieš mazus sunīšus, nenēsā Karen Millen kleitas+vēlas šovakar izklaidēties, ne jaunāka par 22, ne vecāka par 28, tumšmate:)
Pakalns, ļoti labi:) Par kāju saturēšanu - man nevajag līdzgājēju, kura pārgulēs ar pirmo ārzemnieku kluba tualetē:) , piemēram. Vai arī meklēs kompāniju pirtiņai ar savu vīrieti? Visādas šeit gadās...
Blānša, ar Tevi baidītos iet, uzdzītu kompleksus, jo liecies ļoti sievišķīga. Tāda, ar kuru drīzāk ir ļoti patīkami runāt, izklaidēties es kautrētos no sava asuma.
Oi nē, kājas gan turu kopā un suņa man nav, tik kaķītis:D par kedām tik pajautrinājos, uzreiz iedomājos tevi kā antikleitu cienītāju:) tādu, kura tajās jancīgajās kedās staigā:D sorry (l)
agrāk ar mani nevarēja iet uz klubiem kopā, jo es uzreiz atšuvu visus :D nolāmāju kkādu itāli tikai tāpēc, ka viņam bija rozā krekls :-D bet viņa ābolu pīrāgus vienalga izdzēru :D
bet tas bija sen un nav taisnība :-D :-D
Es to pašu gribēju jautāt, ko gan tas par tevi pašu liecina,ka šķiro cilvēkus pēc matu krāsas. Tāda fakta dēļ vien,ja nekad un nekur ar tādu cilvēku kā tu negribētos kopā iet.
Es to pašu gribēju jautāt, ko gan tas par tevi pašu liecina,ka šķiro cilvēkus pēc matu krāsas. Tāda fakta dēļ vien,ja nekad un nekur ar tādu cilvēku kā tu negribētos kopā iet.
_Queen_, bet es taču paskaidroju par matu krāsu. Man nevajag, lai noraujos un pati kļūstu par blondīni, ko ļoti vēlos pēdējā laikā, taču nožēlotu nākotnē