Tik gudri runā - un pat NEMĀKI ORIĢINĀLU NO TIRUGS VARIANTA ATŠĶIRT.
Tur vispār VISAS lietas ir LABAS.'
Otrs - ir gaumes lieta!!!
Vispār besī tie stulbie uzbraucieni nevietā!
Ka tik tās lielās runātājas pašas nav tirugs variants!!!
Nu pēc tā, kā šīs somas ir nobildētas, noteikti nevar pateikt, ka tās ir īstās. Nobildē lūdzu somu oderi, rokturu šuvju vietas un plāksnīti ar logo, kas ir somas iekšpusē. Sertifikāts arī ir? Kur soma ir pirkta?
Ja tā būut oriģinālā LV soma, Tu to netirgotu par nieka 30 latiem. Tas ir viens. Otrs- piekrītu Rafaello, ka pārējais piedāvājums atgādina tirgus variantu.
Un nevajag dusmoties, tāpēc jau ir tāda opcija- komentēt- piedāvāta, lai potenciālās pircējas var izteikt savu viedokli :-)
Nu tas, ka sertifikāts tev liekas kaut kas ļoti smieklīgs, vien pierāda, ka soma NAV oriģināla, jo jebkurai dizainera somai līdzi nāk autentiskumu apliecinošs sertifikāts ar sērijas numuru un citiem datiem. Kā arī pēc šuvēm un oderes var noteikt somu autentiskumu. Ja tev nav vēlmes sniegt informāciju par šiem oriģinalitāti apliecinošajiem parametriem, viss ir skaidrs par tavu "oriģinālo" somu. Un vari pat necensties kaut ko sprēgāt tālāk.
Nu lūdzu, nesmīdini te nevienu.
Tā soma nav orģināla, to pat mana ome pateiktu. :D
Es neko nesaku, ka pārdod, bet vismaz neraksti, ka tā ir orģināla.
Tas taču ir apkaunojoši!
Tām, kuras savus stulbos komentārus raksta - paturiet tos priekš sevis!!!
Ja te ir kāda normāla - varbūt zin-kur Rīgā varētu pārbaudīt, vai ir oriģināla.
(Man viņu pirms kāda laika dāvinja, teica,ka daudz naudas maksāja,nebiju iedziļinājusies, cik vispār tās LV somas maksā.)