Jūtos stulba

Reitings 101
Reģ: 21.10.2009

Jā,tiešām jūtos stulba :-D

Tātad, mana problēma:

Neesmu nekāda simpātiskā meitene,un ļoti labi to apzinos - ir liekais svars utt, bet tas tā.Vienu dienu garlaikojos, un ar draudzenēm izlēmām ielikt iepazīšanās sludinājumu, bet nevis pie romantiskajām attiecībām,bet "tikai draudzībai" vai kā nu tur bija. un jā,protams,vēstuļu plūdi utt,bet es vairāk to visu uztvēru kā sava veida praksi/komunicēšanas spēju uzlabošanu, nevis ko diži dzīvi mainošu. Un nu jā, nu ir palicis tikai viens puisis, ar kuru jau trešo mēnesi sarakstāmies, viss ir tīri pa draudzīgo no manas puses, bet jau kādas dažas nedēļas jutu no viņa puses,ka viņš vēlas mani satikt dzīvē utt, un nu arī viņš tiešām mani aicina uz tikšanos. (t)

Nezinu tagad, kā lai pieklājīgāk viņam atsaka. skaidri zinu,ka satikties nevēlos,jo tas vienkārši beigsies ar to, ka es vakarā raudāšu spilvenā par to,kā cilvēkam mainās attieksme brīdī,kad viņa ilūzijas sastopas ar manu patieso izskatu - tā ir bijis,un šī nebūs izņēmuma reize. bet negribu arī sabojāt turpmāko saraksti,jo viņš ir tiešām jauks cilvēks,un man ir ļoti interesanti ar viņu kontaktēties. tracina mana nespēja skaisti izdarīt vajadzīgo... :-/

19.02.2011 03:54 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Chocoo-man patik tavs dzives moto-tiesam !!!
19.02.2011 06:31 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
"Kā būtu – atlaist savas sāpes un nelaimes? Kā būtu – atlaist visas bailes un būt par to, kas tu gribi un vari būt?"

P.S. Runājot par vizuālo izskatu, to var dramatiski mainīt un uzlabot, ja vien ir milzīga motivācija. :) Par lieko svaru - nesaku, ka visas ar sporta zāli un diētu var ielīst 36. izmērā utt., bet ieguldot smagu darbu un plānošanu, rezultāti noteikti neizpaliks. :)
19.02.2011 12:15 |

Reitings 93
Reģ: 25.06.2010
ja jau tu esi tik nepārliecināta par savu izskatu un nejūties pašapzinīga, tad ar tā mainīšanu arī jāsāk?
piekrītu iepriekš minētajam - sanāk, ka visu dzīvi dzīvosi virtuālajā vidē, jo cilvēkiem dživē sevi rādīt netaisies?
mīlais cilvēk, tā taču nevar ! iesākumā iemīli sevi, dari tā, lai pašai būtu prieks, nevis samierinies ar to, ka sev nepatīc un pazūdi no cilvēces acīm.
un par konkrētu gadījumu arī jāpiekrīt jau rakstītajam - mēģināts nav zaudēts. atklāti pasaki viņam savas šaubas, pietam, ja jums izveidojies draudzīgs kontakts, tad tam nevajadzētu būt šķērslim ;-)
19.02.2011 12:40 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Ja nepatīk savs izskats, tad sevi ir nevis jāiemīl, bet jāmaina. Ja nepatīk tātad zini, kas patīk. Tiecies pēc tā!
Ko darīt tagad? Pāris dienu laikā svaru nenometīsi, tāpēc pilnīgi pietiks, ja skaisti un atbilstoši saģērbsies. Labāk vairāk gaumīgi, mazāk pavedinoši. Ja šaubies pati par savām spējām, vari iepriekš pakonsultēties ar kādu no draudzenēm, kuras ģērbšanās stils tev patīk.
Ja pati neesi meistars uz krāsošanos- atkal palūdz, lai nokrāsoties palīdz kāda no draudzenēm, kuras krāsošanās manieres tev patīk. Nu lūk, būsi sapucējusies skaista.
Ar liekajiem kg ir tā- ir vīrieši, kam tie riebjas un ir vīrieši, kam patīk TIKAI tādas. Un tie nav nekādi resnuļi. Pati pazīstu vairākus slaidus, simpātiskus puišus, kam patīk tikai apaļās. Tā ka tava varbūtība viņam iepatikties vizuāli ir 50 pret 50. Gluži tikpat liela varbūtība iepatikties ir slaidajām :) Kas attiecas uz seju- tad gaumes arī ir tik dažādas- kas vienam patīk, otram nepatīk- nav tāda viena skaistuma standarta. Kas vienam liekas atbaidošs, citiem patīk un otrādi.
Bet ir kāda lieta, kas patīk pilnīgi visiem- koptums. Tad nu sakopies, neaizmirsti par gaumīgu manikīru, utml. sīkumiem un esi tu pati (esi tak redzējusi filmās, kā visādi neveiksminieki izgāžas, jo izmisīgi izliekas par to, kas patiesībā nav un pārpucējas par briesmoņiem :D ). Varbūt neuztver to tā, kā baigi svarīgo randiņu, bet vienkārši kā tikšanos ar parastu draugu- runā tāpat kā vēstulēs- no sirds. Jo nevienam nepatīk skaisti, bet stulbi cilvēki. Un tāpat vairākumam kļūst vienaldzīga āriene, ja cilvēks iekšēji ir skaists.
Saposies, dodies tikties un tev viss izdosies! Tikai mums neaizmirsti pastāstīt, kā tev gāja! 8-)
19.02.2011 12:43 |

Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
ak, meitenes šoreiz sniegušas ļoti labus padomus, lolalaa, Tev atliek vien ieklausīties un "paņemt". Runājot par skaistumu, Tu nevari zināt, cik skaista esi citu acīs. Pirmkārt, tas skaistums ir tāds visai klasisks, taču otra izskatīgumu mēs vērtējam pēc sejas proporcijām. Ja tās nav tuvu ideālam, tad var cerēt, ka tās ir līdzīgas ar cilvēku, kuru satiec. Viss šis ir par to, ka Tu vari būt skaista vīrieša acīs arī tad, ja Tev pašai tā nešķiet, jo gaumes, vēlmes un izpratne katram ir savādāka. Cosmo meitenes itin bieži slavē svešas bildes, saucot par skaistām, taču ne man, ne manām draudzenēm tur nekas nav paticis. Ģērb to, kas Tev patīk, esi godīga un droši ej uz tikšanos. Ja viņam kaut kas Tevī nepatiks, tad problēma ir viņā pašā.
19.02.2011 12:55 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Aizsūti viņam savu bildi.
19.02.2011 13:24 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
varbūt arī viņš tevi ir atradis i-netā? nu es domāju tavas bildes, un zina kā tu izskaties....
19.02.2011 13:28 |

Reitings 953
Neeevajag sūtīt bildi. Bilde ir pliks vizuālais tēls, bet dzīvē taču esam kopā-vizuālais+emocinālais, t.i. žesti, mīmika- tas taču padara mūs pievilcīgus.
19.02.2011 13:33 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
autorei - iesāc sevi kopt, iemācies uzkrāsoties, sāc strādāt pie figūras, atrod apģērbu kas piestāv - pārstāj gausties! Pat resna neglīta meitene var uzkrāsoties, ieveidot matus, smuku saģērbties un būt pievilcīga! :-D tici man ja esi resna un vēl ar šītādu attieksmi - tu būsi atbaidoša visiem!! :-( Ir jābūt pozitīvai, kāpēc tu nedomā par to ko parunāt ar savu vēstuļdraugu, ko ieciklējies uz ārieni, varbūt viņš nemaz uz to tā neiespriengs kā tu!! kamēr nemēģināsi neuzzināsi! arī itkā skaisti cilvēki dažiem liekas neglīti!

un cosmo tev nepalīdzēs - lai būtu skaista pie tā ir daudz jāstrādā. nedomā ka kaut kas no gais akritīs. šķiet ka pati neko nedari, tikai pīksti - saac cīnīties ar savu resnumu, sakop sevi!
19.02.2011 14:25 |

Reitings 810
Dzīvojam vienreiz :)
Vai nu uztver to kā piedzīvojumu un padari dzīvi košāku, vai arī netiecies, bet iespējams pēc tam nožēlosi.
Tiekoties vienkārši kā draugiem Tu neko nevari zaudēt,jo cilvēku esi ieinteresējusi.
Te meitenes uzrakstījušas tik daudz padomu,ka grūti vēl ko ieteikt.
Izdomā,ko Tu pati vēlies, un rīkojies ;)
19.02.2011 14:25 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Bet vispār es uzskatu godīgi pret citiem cilvēkiem ir publicēt savu bildi! kāpēc sevi jāslēpj? kāda esi tāda esi.
pati esmu gājusi un internetrandiņiem (vienmēr redzot bildi protams) un ir tik stulbi ka nezini kā tikt prom - cilvēk ieliek gadiem vecas bildes kur izskatas labi, kgan uz doto brīdi ir aptaukojušies utt tie ir meli pret otru cilvēku, nu vismaz man āriene ir svarīga. protams nav teikt ka tavs vēstuļdraugs pats ir kaut nedaudz simpātisks, un iespējams viņš ir no tiem kam āriene nav svarīga. vnk sakop sevi, esi smaidīga, kas neriskē tas visu dzīvi sēdēs kā zilzeķe pie datora ekrāna!
19.02.2011 14:29 |

Reitings 2087
PinkCandy, neesi dzirdējusi par cilvēkiem, kas vienkārši nevēlas fotografēties un/vai slikti sanāk bildēs. Iepazīstos internetā, neprasot otram fotogrāfiju, jo tad, ja vizuāli nepatiks, aizmukšu no randiņa vai paiešu garām. Un vispār Tev būtu jāzin, ka ir daudzi vīrieši, kuri savu bildi nesūta, jo ir sabiedrībā zināmi:) Par sievietēm - neciešu tās, kurām katru nedēļu parādās jaunas bildes, taču vecās pozās, tā vien šķiet, ka kāda cenšas katru nedēļu būt veca gaļa ar jaunu akciju. Pamēģini kādreiz iztikt bez bildēm un varbūt viss izdodas ne sliktāk kā pierasts. lolalaa, posies randiņam:) Un tad pastāsti mums par to, cik labi viss izdevies!
19.02.2011 14:34 |

Reitings 577
Kas neriskē tas nedzer balderjāņus :) Satiecies dzīvē un tad jau redzēsi kas un kā :)
19.02.2011 17:01 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Iepazinos ar vienu puisi internetā.Norunājām laikam 2 mēnešus,viņa seju redzējusi nebiju,un tad es sāku domāt,ka moš pilnīgs krokodils,bet toties,kas par raksturu!Vnk perfekts.Viņš atsūtīja bildes...nu jā...ja es būtu redzējusi viņu brīdī,kad saraksti sākām es noteikti būtu vnk pārtraukusi kontaktu-nav neglīts līdz kaulam,bet par smukuli arī nenosauksi,bet es jau biju pieķērusies viņa iekšējam es,un ko nu tur vairs.Sū... ar visu izskatu,nav taču briesmonis ar vienu aci un caurumu sejas vidū :-D
Nesen satikāmies un ko tu domājies?Iepatikāmies viens otram.
Tā kā riskē!Ja viņš ir iemīlējis tavu iekšieni dēļ izskata negribēs tevi pamest.
19.02.2011 17:49 |

Reitings 503
pati esmu stumjama un grūžama šādās lietās, bet arī tev es ieteiktu sapucēties, bet ar domu,ka pucējies pati priekš sevis, lai paskatoties spogulī, tu redzētu, bāc ir labi, nu vismaz labāk kā bija pirms sapucēšanās. Un tad tik uz priekšu, neko nezaudēsi, galvenais dari visu sevis dēļ, nevis viņa dēļ, tad arī tā nožēla būs mazāka.
Sludinājumu ieliki bez bildes?
19.02.2011 18:19 |

Reitings 651
Paprasi draudzenei lai palīdz tev sataisīties, smuki uzkrāsoties.. Uzvelc drēbēs, kas pašai patīk un izskatās labi un uz priekšu. Ja pati jutīsies labi, gan jau puisim patiksi.
Domā apaļīgām meitenēm nav puiši? Un kādi vēl ir (l)
Tā ka klausi meitenes, un uz priekšu (l)
19.02.2011 18:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ta ar pasaki, ka esi neglita un tu vinam diez vai patiksi, tapevc nav jegas satikties.
ko vins teiks?
19.02.2011 18:47 |

Reitings 953
aguciitis
Nez vai apgrieztā psiholoģija nostrādās.
Ja man kāds vecis pateiktu, ka ir neglīts un viņš man nepatiks, es droši vien viņam piekristu un teiktu, ka tad labāk netiksimies. Toties, ja tas pats vecis uzaicinātu satikties un es ieraudzītu ne pārāk skaistu, bet starojošu, ar dzīvi apmierinātu, laimīgu cilvēku, tad man pat neinteresētu vai viņš ir līdzīgs Apollonam vai nav :-D
19.02.2011 18:52 |

Reitings 651
Reģ: 20.06.2009
Ej satikties,tiešām neko nezaudēsi,visus komentārus neizlasīju,bet kā jau te tika minēts,varbūt ir tieši otrādi,Tu iepatīcies,bet Tev nē! :-)
Cik noprotu,neesi no meitenēm,kurām ļoti veicas ar puišiem(pilnīgi bez nekada aizvainojuma šo uztver :)to biju domājusi tā,ka tās iespējas tik bieži pie durvīm neklauvē. Tāpēc,ja esi puisi ieinteresējusi ar prātu,tad tas ir galvenais,un ja nesanāks ,nesanāks..Baidoties sevi sāpināt,vari palasit garām to īsto princi! :-)

pati esmu gājusi satikties pēc sarakstīšanās,jā tur nekas nav sanācis,bet vaina nebija izskatā,un neko nenožēloju! :-)

izmanto šo iespēju satikties,lai pēc tam nav jāpārdzīvo,jāprāto,kā būtu!

Un galvu augšā! (l)
19.02.2011 19:05 |

Reitings 101
Reģ: 21.10.2009
klincha - tas par neveikšanos ar puišiem tiek uztverts pilnīgi bez nekāda aizvainojuma ;-) lai nu kāda arī tur nebūtu, nevar tak apvainoties par patiesību :-D
bet nu jā,laikam jau būs jāriskē un jāmēģina tikties :-)
19.02.2011 19:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits