bērna tēvs...

Reitings 209
Reģ: 16.08.2010

Sveikas jaukās...

Man tāda neizprotama situācija, jau iepriekš biju rakstījusi un kratījusi savu sirsniņu, lieta tāda ka bija situācija kad bērna tēns atteicās no sava bērniņa pieņemšanas, šobrīd izskatās ka viņam kkāda muša iekodusi, interesējās kas un kā, satikties vēlās, kko no jauna grib sākt attiecību ziņā...

ko man darīt? protams joprojām viņu mīlu un pati vēlos būt ar viņu kopā, bet nezinu cik ilgi viņš būs tāds...

18.02.2011 13:29 |

Reitings 165
Reģ: 12.08.2010
Man vispār ir radies priekšstats, ka vislielākās problēmas attiecībās rodās no tā, ka sieviete sagaida, ka vīrietis mainīsies.

Ir tāds joks: Vīrietis apprec sievieti un cer, ka viņa nekad nemainīsies, sieviete apprec vīrieti un cer, ka viņš pilnībā mainīsies. Bet notiek otrādi.

Es teiktu, ka šajā ir ļoti daudz patiesības.

Nav jau tā, ka cilvēki nekad nemainās, bet tas notiek tikai tad, kad viņi paši to vēlas. Kad to vēlas vai pieprasa kāds cits, tad a pirori ir kašķi un nesaskaņas.
18.02.2011 16:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man ir dzivs piemers, ka cilveks sak intereseties par savu bernu pec n-tajiem gadiem utt
18.02.2011 16:46 |

Reitings 165
Reģ: 12.08.2010
Es pati esmu dzīvs piemērs, kad par mani sāka interesēties tikai pēc daudzpadsmit gadiem. No bērna viedokļa - neizsakāmi pretīgi. Es šo interesi neatbalstīju, man tā riebās, es izvairījos visos iespējamos veidos.
18.02.2011 17:05 |

Reitings 202
Reģ: 29.01.2009
aguciit, tev noteikti nav bērni ;) jo tu neticēsi, bet grūtniecība/bērns - ļoti maina jebkuru cilvēku :) it kā tāds pats, bet... citādāks.
mans tēvs, piemēram, kurs no visām sievietēm bēga, tiklīdz runa par bērniem bija, tagad ir priekšzīmīgs 2 bērnu tēvs (es neesmu viens no šiem 2 bērniem, viņam tagad cita ģimene). ņemās, darās... kā filma :D acīmredzot, vajadzēja sagaidīt 40 gadnieku krīzi, lai viss notiktu savādāk.
turklāt, vai tev neko neizsaka vārdi "mātišķās jūtas" , "tēvišķās jūtas" ?? tas ir TAS, kas spēj mainīt cilvēku... 101 pozitīva pieredze manā dzīve...
18.02.2011 17:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits