Mēs vecākiem pateicām, jo tie ir mūsu tuvākie cilvēki, man ir 5. nedēļa un visi šo notikumu gaidījām 3 gadus. Lai, kas arī nenotiktu vecāki ir tie, no kā man nav pilnīgi nekā slēpjama.
Vai mammai tuvākajā laikā nebūs kādi svētki? Tā būtu noteikti visideālākā dāvana, kādu viņa vēlētos saņemt! ;)
Tā darīja manas draudzenes māsa, nogaidīja līdz Ziemassvētkiem un zem eglītes vecvecākiem bija pirmā mazbērniņa bildīte! Baigais pārsteigums un Ziemassvētku brīnumiņš bija. :) Diemžēl nemācēšu teikt, cik ilgs grūtniecības laiks tad bija pagājis.
Es pat nezinu, kā es rīkotos! Mēle noteikti niezētu visiem pastāstīt, bet vai vajadzētu?
Lai nu kā, sirsnīgi sveicieni jaunajai māmiņai un vēlu laimi un veselību! :)
Apsveicu! Es domāju vecākiem var teikt jeburā laikā :-)
Mana miestā meiča jau pēc 3 ned. gr :-) ūtniecības izklačoja visam pagastam, tas gan man likās dīvaini.
Ja es gribētu bērnu un paliktu stāvoklī, mamma būtu otrais cilvēks uzreiz pēc drauga, kam es pateiktu! Tā kladzināšana pa pus pasauli jau attiecas uz visādiem kolēģiem, kaimiņiem un paziņām. Tuvākajiem cilvēkiem taču var pateikt.
Vēlreiz paldies Jums meitenes par jeb kuru padomiņu...katru no tiem ņemšu vērā, tomēr šis ir mans pirmais brīnumiņš, kurš tiek ļoti mīļi gaidīts mūsu ģimenītē, tāpēc arī nezinu, kā īsti rīkoties šādā reizē un kladzināt visiem vēl tiešām nevēlos, lai nedaudz mans brīnumiņš iejūtas manā puncī un tad var rādīt citu acīm :)
Paldies mīļās :*
Tas ir atkarīgs kādas ir attiecības ar vecākiem, ja ir labas, tad nav problēmu to pateikt, bet manā gadījumā, ja es paliktu stāvoklī, tad mamma to neuzzinātu līdz brīdim, kad to noslēpt nebūtu iespējams,drīzāk es pateiktu kādai no draudzenei nekā mammai, skumīgi, bet fakts...
Autori, apsveicu ar mazā enģelīša pieteikšanos.
Vispirms no sirds apsveicu! :)
Mana masa, piemeram, pateica tikai 4. mēnesī, kad es jau sen biju pamanījusi, bet bija bail jautāt- bet vecāki neko nepamanija :D
ahaa.. man līdzīgi kā Maram :-D es jau sen biju pamanījusi izmaiņas māsā, bet nevienam neko neuzdrošinājos teikt.. māsa vecākiem paziņoja tikai 4/5mēn!
bet principā, es noteikti saviem vecākiem paziņotu tiklīdz kā uzzinātu! draugiem, radiem noteikti ne ātrāk kā tad, kad puncis sāktu augt!
un sveicu Tevi iizii, tik patīkami pārmaiņus lasīt tādus pozitīvus ierakstus par grūtniecību! :-)
un sveicieni arī KD!! izturību, izturību! :-P
Paldies vēlreizīti Jums visām....tādu atbalstu tiešām nebiju gaidījusi..paldies no manis un mana brīnumiņa arī (l)
Kā gan var nepriecāties par tādu brīnumiņu, kas ir pieteicies, jo tomēr ne katrai sievietei tiek dota iespēja būt par māmmiņu.Manuprāt tas ir skaistākais brīdis sievietes dzīvē.
Paldies Jums... :*