Vīrieši un viņu MELI... :d

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009

Sveikas...

gribēju vienkārši painteresēties, vai arī Jūsu otrās pusītes reizēm melo nu par pilnīgiem sīkumiem, pat bez iemesla (vismaz es tādu neredzu)... Arī tad, kad tu pierādi, ka viņš melo, viņš joprojām apgalvo, ka nav melojis :-D Kā Jūs ar to tiekat galā, jo man tas tādas dusmas uzdzen, ka jāmelo par tādiem niekiem (t)

16.02.2011 03:26 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nemaz vins nemak melot vai ari es vienmer atkozu. tapec nemaz necensas darit to, kas nepadodas.
16.02.2011 21:23 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Lollipop , atbildot varu teikt, ka man tie meli nav TĀDI, es nesaku to, kas nav bijis vai tādā garā, bet ir lietas, ko viņam par manu pagātni labāk nezināt, jo zinu viņa nostāju pret to visu. Šādā veidā pasaudzēju gan viņa, gan savus nervus!

Un, jā, man bieži gadās, ka es daudzas lietas neatceros ko esmu teikusi, un tad, ja viņš man kko paprasa, un es abstulbstu, viņš domā, ka meloju. Bet man vienkārši dažas lietas neliekas atcerēšanās vērtas, bet viņš uzskata, ka man viss vienalga vienmēr.

Nu tā mums ir! :-D
16.02.2011 21:38 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
mans iepriekšējais draugs man arī daudz meloja. Viņš man jau otrajā randiņā pateica, ka ir melošanas karalis. :-D
Nu neko, es izvēlējos kam ticēt, un kam neticēt! :-P :-D
16.02.2011 21:40 |

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
es arī cenšos ticēt visam, bet reizēm atklāju melus, bet tie ir pat tādi, kas pat nesaista viņu. Līdz šim vēl neesmu sapratusi kapēc viņš meloja, bet labi, ka tas nav bieži. Parasti, kad atklāju, ka viņš melo, es parasti dusmojos un sāku kasīties viņam klāt
16.02.2011 21:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits