Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nesaprotama garīgā pašsajūta

Reitings 102
Reģ: 15.02.2011

Sveiciens visām :-)

Tātad vēršos pie jums ar šādu situāciju:

Jūtu, ka manī ir iemiesojies kāds slinkuma gariņš vai kas tamlīdzīgs, jo katru dienu es izjūtu šo dīvaino sajūtu, ka neko negribas darīt, visu gribas atlikt uz vēlāku laiku u.t.t.

Katru dienu atnākot pēc skolas vienīgais, ko gribas darīt, ir aiziet pagulēt (kaut gan naktī esmu ļoti labi izgulējusies) vai arī bezjēdzīgi pētīt dažādas interneta lapas..

Nedaudz esmu sabojājusi sev šādā veidā atzīmes skolā, jo... grrrr. Tas "slinkums" pat nedomā mani pamest! Esmu mēģinājusi saņemties - viss, tagad es darīšu to un neko citu! Bet tā pašmotivācija kaut kā nelīdz...

Varbūt jums ir kādas efektīvas metodes, ko man ieteikt, lai es spētu kaut kā sevi piespiest kaut ko darīt, vai varbūt īstenībā mana problēma nemaz nav slinkumā?

15.02.2011 22:40 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Man ir ļooooti līdzīgi :D
Vismaz bija (nespēju koncentrēties, nepārtraukti domas klejoja kur citur, nogurums utt.). Palēnām viss uzlabojas.
Manuprāt, pats galvenais ir tas, ka jo vairāk brīva laika, jo bezjēdzīgāk tas tiek pavadīts!! :D Un tā tiešām ir.
Vēl arī ir svarīgi piekopt kādu fizisko aktivitāti, ēst vitamīniem bagātu un vispār veselīgu ēdienu. Ļoti iespējams, ka tev ir avitaminoze, līdz ar to organisms sevi "taupa" un ir ieslēdzies "lēnajā režīmā" :-P
Vēl kas - nospraud mērķus, mēģini atrast veidus, kā gūt prieku no procesa un sagaidāmā galarezultāta (piemēram, cik laba būs sajūta, ka viss būs izdarīts un varēsi laiski atlaisties pie TV :) ).

Būs labi, tikai neielaid mācības, lai pēc tam nav grūti savilkt galus ;)
15.02.2011 22:50 |

Reitings 102
jā, man jau bija doma par to, ka jāsāk iet uz kādu aerobiku vai jogu varbūt :-D
mērķu nospraušana man nepalīdz.. Es zinu, ko es gribu panākt u.t.t., bet tik un tā kaut ko neizdodas...

Hmm.. Laikam jāpamēģina joga :D
15.02.2011 23:01 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Man arī ir līdzīgi,tikai mani tas netraucē. :-D
Es nerakājos i-netā,es ēdu (t)
15.02.2011 23:05 |

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009
pazīstamas sajūtas. bieži vnk gribas neko nedarīt, lai gan jādara ir TIIK daudz. neko viņam nepadarīsi, ir vnk jāpārvar. grūti, jā, man parasti palīdz mūzika. uzlieku kādu graujamgabalu, lai uzlabojas garastāvoklis.
citriez vnk vajadzīga kāda pārmaiņa dzīvē, lai buutu motivācija...
15.02.2011 23:08 |

Reitings 25
Reģ: 28.08.2010
Man tieši tāpat bija! vienīgais,ko,manuprāt,vari darīt- atrodi sev kādu nodarbošanos. ;] kaut ko tādu,kas tev tiešāam liekas ļoti interesants un patīk! :)
Man parasti ir tā- kad ir daudz kas jādara,un kad liekas,ka pilnīgi nepietiks laika,tad man nav laika slinkot un arī nav noguruma,jo vnk nav laika par to domāt :D bet kad es atnāku mājās un nekas daudz nav jādara,tad pārņem tāāads slinkums! apsēžos pie datora un tā arī visu vakaru nosēžu,pilnīgi NEKO neizdarot! :D
15.02.2011 23:17 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Oi - joga noteikti palīdzēs! :-P Atceros, kad gāju uz pilatēm (nu, ir nedaudz līdzīgi jogai :D ), tās laikā burtiski jutu, kā katrā muskulī ieplūst asinis un atgriežas dzīvība :P
16.02.2011 00:13 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Man arii biezhi uznaak slinkums, parasti arii noslinkoju to laiku. Vieniigi,ja kaut kas patiessaam svariigs jaadara, tad gan sannemos.
16.02.2011 00:34 |

Reitings 102
nu, tad nolemts! :-P eju uz jogu, nez kāpēc man tiešām liekas, ka kaut kas mainīsies.. :-P cerība mirst pēdējā :-D
16.02.2011 01:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits