Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jūras velte...šoreiz garneles

 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009

Tātad, dāmas, kas šiverējas par virtuvi un orientējas ļoti labi, īpaši jūras produktu ziņā...man tāds varbūt nedaudz dīvains jautājums: vai garnēlēm varētu būt tāda specifiska smarža un garša (pat nemācēšu aprakstīt) takā nedaudz uz vecumu velk...bet 100% zinu ka naw vecas...man stāvēja saldētavā un es izņēmu un ļoti ātri atlaidināju lai gan parasti garneles it kā ledusskapī pakāpeniski jāatlaidina lai viņas pašas atkūst. tas nevarētu ietekmēt to jocīgo garšu? :-/

jo agrāk kad taisīju manuprāt nebija tā smaka un piegarša..vairākas reizes jau esmu ēdusi viņas..

15.02.2011 22:36 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
anetii kko taadu esmu sajutusi kad veel kads eediens blakus stavejos saldeetavaa un vel variants ja garneles jau pirms tam bijushas atsaldeetas un otreiz ieliktas saldeeties!
15.02.2011 22:49 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
nu tādā gadījumā baigi cimperlīgas šamās...un jā man pilna saldētava ar visu ko (maziņa jau viņa daudz vietas nav :( )
pirmstam kad ēdu - izņēmu tik cik izlietošu un pārējās atliku atpakaļ saldētavā (politēna maisiņā - varbūt viņām arī tas nepatīk?;D
15.02.2011 22:55 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Vaiii man bija tā smaka.Es nopirku sasaldētās.Atlobīt,protams,es nespēju,es ar nazi cirtu kaut kā,un nocirtu vienai garnelei galvu. :-D :-D
Kopš tā laika,nespēju vairs paskatīties uz garnelēm.
15.02.2011 22:59 |
 
Reitings 517
Reģ: 29.01.2009
Es viņas atkausēju tā - ielieku drušlākā(cilvēki to sietiņu visādi sauc :D ), tad zem remdena ūdens noskaloju un viņas momentā atkūst. Kā arī tam ēdienam, ko es gatavoju no garnelēm, ir mazāka zivs piegarša, kas man nepatīk.
15.02.2011 22:59 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
nu jā es ar duršlaku tā arī atkausēju bet es siltā ūdenī. varūt vēsā vajadzēja?
un tā smaka un ..man pilnīgi agtrūž, pat tagad kad salātus uztaisīju un sajaucu ar majonēzi ir tā smaka un piegarša ar nedaudz :(
15.02.2011 23:02 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
ērzelis - āa es tikai atlobītās pērku, te nemaz neatlobītas laikam neesmu manījusi.
15.02.2011 23:03 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
smaku var dabuut nost vaarot saalsuudeni!
15.02.2011 23:05 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
viņas tak paliks tad kā gumijas :D jau uz pannas viņas parasti ļoti ātri jāapcep.
15.02.2011 23:09 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
anetii tadelj es vinas vispar needu,jo baigaa kjeepa :-D
15.02.2011 23:11 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
es agrāk ar neēdu...bet takā veikalos naw nekādu sakarīgu alternatīvu, tad sāku mānīt sev iekšā šamās...dažādās variācijās..
15.02.2011 23:18 |
 
Reitings 517
Reģ: 29.01.2009
Varbūt tā piegarša atkarīga no tā, kādas firmas garneles. Kādā plastikātā fasē, kā apstrādā.
Man pēdējā laikā topā ir tā gliemeņu gaļas mērcīte :P (tās,kuras pēc oranžām pupiņām izskatās)
15.02.2011 23:23 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
fuj...tie gan mani atbaida...jo te tādu saldētu mošķu visādi ir..es parast atturos no viņiem :D neesmu paprovējusi ja godīgi.
15.02.2011 23:25 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
no nekā uztaisa problēmu :D
Nezinu, mož es kāda dīvaine, kam garneles ir ikdiena :D
Izvelku no saldētavas, nogriežu pakai galu, izberu tās radības verdošā sālsūdenī, kolīdz ledus vairs nav klāt - gatavs! Sāc lobīt un ēst.
16.02.2011 00:01 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits