atbrīvošanās

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009

Sveikas,saulainajā dieniņā (l)

Šoreiz būs diskusija par atbrīvošanos..atbrīvošanos puišu klātbūtnē :-)

Cik ātri jūs spējāt puišu klātbūtnē atbrīvoties? Vai tas bija grūti? Piemēram, ar to domāju - pārģērbšanos,kad viņi ir turpat klāt (neskries jau uz citu telpu)..higiēnas preču ielikšanu kopīgā skapītī vannas istabā...kopīga drēbju mazgāšana...parādīšanās apakšveļā utt...

Nez..man visas šīs lietas sagādā biku kautrīgumu..neveiklumu, nezinu...vnk nevaru tā līdz galam atbrīvoties, pierast pie visa...viņam gan nav nekādu problēmu :-) Sarežģītā meiteņu dzīve :-D

15.02.2011 17:09 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
interesanta diskusija. man vispār radās jautājums-cik ilgi tad esat kopā, ja jau plāno ievākties pie viņa, bet vēl kautrējies par tādām lietām?
Bet par tēmu.. Ar manu tagadējo draugu mēs sākām dzīvot kopā gandrīz uzreiz pēc iepazīšanās, jo mūsu dzīvokļi atradās 3min gājiena attālumā vienam no otra, tāpēc likās stulbi nepavadīt vakaru kopā, bet, piemēram, sarakstīties ar sms, lai gan varam būt blakus. Tāpēc īsti kautrēties man nebija laika. Ar bijušo gan neatceros kā bija. Arī laikam sākumā kautrējos no dažādām lietām.
Bet vienu lietu gan zinu, no kā man sākumā bijis kauns no visiem puišiem-aiziet pačurāt :D zinu, tas ir smieklīgi, bet tā nu tas bija :D
16.02.2011 18:07 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Vispār nekad neesmu no džekiem kautrējusies. Protams, plika nestaigāju un speciāli negoros, bet nav problēmas pārģērbties (paliekot apakšveļā) svešu vīriešu klātbūtnē, jo man vnk darbs tāds, ka esmu pie tā pieradusi :-D
16.02.2011 18:08 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
ā un par parādīšanos viņa priekšā kailai vai apakšveļā. nu nekad nav bijušas problēmas ar to, jo viņš nemitīgi man skandina, ka, viņaprāt, man esot perfekts augums ( :D ), tāpēc nekautrējos. īstenībā, nekad neesmu kautrējusies ne no viena. :)
16.02.2011 18:09 |

10 gadi
Reitings 4837
Reģ: 29.01.2009
es tā aizdomājos..man pašā sākumā bija kauns ēst viņa klātbūtnē :-D nez ko tas varētu nozīmēt :-D :-D
16.02.2011 18:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits