Labu ādas ārstu es tā arī neatradu, biju pie daudziem, bet man neviens nespēja palīdzēt :( Visu, ko es esmu panākusi ir ar pašdarbību, redz, man bija ļoti liela depresija dēļ tā visa, es dienas pavadīju raudot, es negāju nekur baigi tusēties, gāju tikai tur, kur vnk nevarēja neiet, jo riebos sev ar tādu seju, tad nu man bija daudz laika, lai eksperimentētu, lasītu literatūru un mēģinātu saprast, kas ir kas un kas palīdz. Vienozīmīgi es nevaru teikt, bet man ādas ārsti nepalīdzēja ;) Ja nu tomēr gribi pie kāda iet, tad iesaku STS un ādas centru briānas ielā (lētāk, ar norīkojumu 3ls, ļoti lapns ir Fridmanis, neiesaku Semjonovu uz mani pat nepaskatījās un pateica, ka tāda būšu vnm )un Rajevski arī nē, jo krievs un vsp nerunā ar pacientu - ieej un izej ārā ar receptēm :D) vai VC4, jo šajās iestādēs taisa analīzes no ādas, kas ir loti būtiski ;) cik zināms citur netaisa ;)(vrb kļūdos) ak jā un protams, lai izslēgtu iekšējas vainas obligāti vajag pie gimenes ārsta uztaisīt analīzes, plašās un noteikti, lai arī pārbauda uz streptokokiem ;)