varat ieteikt matu taisnotāju cenā ap 20ls? Negrasos izmantot bieži, tāpēc īpašo dārgāku nelpānoju pirkt. Skatos uz philips, ir keramikas plātnes un joni.. Varat ko ieteikt?
nuu itkā labāk taisno un mati ilgāk ir taisni.. īsti nezinu, neesmu tādu mēģinājusi.. jo pati sev tikai vasarā jaunu nopirku, bet nu īrija pa 15 eiro laikam
Man māsa vienreiz maksimā nopirka pa 5 ls.. tas bij super taisnotājs
bet tas jau bij kadus 4 gadus atpakaļ
es lietoju visādus.. šobrīd man ir http://robanda.com/store/images/categories/md-web-group.gif
tas sarkanais, nopirku lata veikalā.. bet super labs!
bet esmu izmēģinājusi visādus.. un man visi likās ok.. viens man liekas, ka no Avon bija.. ļoti patika!
Nopirku pirms kāda neilga laiciņa Elkorā Remington taisnotāju pa 12 Ls, uz 50 % atlaidēm paspēju Man ļooooooti patīk, kaut arī matus taisnoju reti, keramiskās plāksnes, maināma tempratūra, iesaku
es nopirku savu remingtonu pa 23ls
220 grādu t,keramiskās plāksnes.Man ļoti patīk,nav nez cik reizes javelk pāri vienai šķipsnai,lai būtu riktīgi taisna.
jā, tur maximālais var 3 uzlikt, bet es parasti taisnoju tā, ka tikai viena deg un arī labi iztaisno! Un noteikti nebojā tik ļoti matus! vēl forši, ka var nobloķēt!
Man pašai ir ghd, iepriekšējais bija Remington, bet ap 60Ls bija - man bija 230 grādu karsts, ar platajām plāksnēm un tur kkādu baigo pārklājumu Taču draudzenei izdevās nopirkt RD Electronics arī Remington par aptuveni 20Ls, citu modeli. Tā ka vajag vien skatīties un no lētākajiem noteikti iesaku Remington! Joni domāti, lai neelektrizētos mati, man ir fēns, kas dod jonu plūsmu - esmu apmierināta.