pircis pērkamās sievietes?

Reitings 18
Reģ: 23.07.2010

Sveikas,

man ir jautājums, kā jūs uzvertu to, ka jūsu draugs iepriekš ir pircis seksuālos pakalpojumus?

Un kā reaģētu, ja viņš paziņotu, ka tagad(kad kopā ar mani) vairs nav tā kā agrāk(kad pirka seksu)???

09.02.2011 01:10 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Vīrieši pērk sievietes tādos gadījumos, ja sievietes bezmaksas ar viņu neparakstās!
09.02.2011 02:55 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Ahh, nu nav tā. :-D Tam vienam paziņam meitenes ļooooti skrien pakaļ, bet ar pērkamo viņam labāk, ērtāk un vieglāk. :-D Un nu jā, viņa lokā diezgan daudzi tā dara (tas gan vairāk pēc viņa un viņa draugu stāstiem... pati tik precīzi tomēr nezinu).
09.02.2011 03:15 |

10 gadi
Reitings 107
Reģ: 27.06.2010
Salomē, vai tam paziņam ir pastāvīgas attiecības?
09.02.2011 03:21 |

Reitings 5709
JM, cik zinu, tad viņš neapvieno to, bet viņa daži draugi gan.. "jo draudzenei nevarot tā" (tas gan man šķiet dumji, jo kāda jēga būt kopā, ja, ja nav perfekts sekss, nemaz necenšas tādu panākt).
Es to adresēju tam izteikumam, ka nevar citādā veidā dabūt, ka atliek tikai pirkt.
09.02.2011 03:44 |

Reitings 148
Reģ: 10.12.2010
Nuuu...es arī neuzskatu,ka seksu pērk tikai vīrieši, kas citādi to nevarētu dabūt.Sekss ar prostitūtu vīrietim neuzliek nekādas saistības - esi samaksājis un dari ar šo sievieti, ko vēlies. Līdzvērtīgās attiecībās ar sievieti tas nav iespējams - Tev ar viņu ir jārēķinās, jāņem vērā savas mīļotās vēlmes - viņai var kaut kas nepatikt, viņa var kādas pozas nevēlēties un vīrietis to nevar ignorēt. Savukārt ar prostitūtu viss ir daudz vienkāršāk - viņa nerunās pretī, netaisīs scēnas, neprasīs jūtu un mīlestības apliecinājumus.Tikai sekss,parasts fizisks akts, bauda un nekas vairāk.
09.02.2011 03:51 |

Reitings 48
Reģ: 01.01.2010
oou, te tik labas atbildes.
es saku, lai pagātne paliek pagātne.
09.02.2011 04:21 |

Reitings 18
Reģ: 11.01.2011
Saspringušas daudzas sievietes ...
Tie vīrieši, no kā normālas sievietes baidās, apgrozās seksa portālos, tie piedāvā seksu vēstulēs arī draugiem.lv ... Tie baidās no atklātības, tāpēc neies pat ar ma***m kniebties, kas kā zināms pārrunās savus piedzīvojumus ar draudzenēm. Un vienkārši ir tāds vīriešu sabiedrības slānis - "da jeb ar kuru caurumu" ... Atvainojos dāmām par izteicienu, bet ne pārējām!
Sievietes seksa kvalitātei nav izšķirošas nozīmes (nerunājot par to, ka tas būtu plusiņš priekš mīlestības attiecībās), ja vīrietis iet pie prostitūtas, 90% gadījumos Jūs viņam par biežu atsakāt vai arī esat pazemojušas seksā, pasmējušās ne tā, dīvainas izdarības, kaut kada salīdzināšana(man bijusī draudzene ar plaukstu mērīja manu locekli :D = pazemošana?, nedod Dievs būtu kaut ko vēl teikusi,par laimi Dievam man nebūtu jāsūdzas) ... protams, viss atkarīgs, kas ir galviņā ... ja reiz dzīvē esat atradušas īsto vīrieti, ar ko gribiet pavadīt visu mūžu, tad runājiet un izrunājiet - arī par prostitūciju uzjautājiet netieši, tad jau jutīsiet :)
bet vislabāk atrast sirdscilvēku ;)
Vēlu veiksmi nedomāt par tādām lietām. Un cosmo dāmām saldus sapņus!
09.02.2011 04:24 |

Reitings 39
Reģ: 05.01.2011
Manuprat, ir divi viriesu tipi, kas izmanto prostitutas, ne..varbut pat tris.
1. Tadi kuri, rupji sakot, sievieti vienkarsi dabut nevar. Vai nu nesimpatiski, kautrigi, stulbi, isak sakot jebkas, ko katra var ierindot tada viriesu kategorija, kurs rada iespaidu, ka sievieti vinam dabiska veida dabut varetu sagadat lielas grutibas.
2. Tadi, kuri grib pasapliecinaties, kuriem, iespejams, ir kadi nopietni kompleksi, kurus megina kompenset ar perkamas sievietes palidzibu.
Un 3. tips, kas ir pazistams man. Viriesi, kuriem lielakoties ir gimenes, kuri ir loti turigi viriesi, bet mekle piedzivojumu, asumu, jo nevar atlauties but tadi, kadi velas but taja sabiedriba, kura regulari uzturas. Pietam... par jusu pienemumiem par vienas nakts meitenem.

Ar prostitutam ir vienkarsi. Ja vins velas analo seksu (tas ir tikai ka viens no piemeriem) vins zin, ka samaksajot vinam nenaksies vilties. Bet tai pasa laika tas meitenes, kas velkas lidzi pec kluba..nu domaju varbut 1 no 10 bus to izmaksato kokteilu un laika verta lai teiktu - ja vina bija laba gulta :)

Latvija tas drosvien nav tik specifiski, seit tas ir pilnigi normali. Biznesa cilveki, plus minus slavenibas, cilveki svarigos amatos... visi vini ir luksus klases prostitutu fanati - viegli, atri, un pats galvenais diskreti.
09.02.2011 05:04 |

Reitings 171
Reģ: 12.01.2011
He, hee..manam pazinjam pur4ikaa kaiminjos bija bordelis - dzivoklis, kura dzivoja vairakas meitenes un tad tur naaca visadi viriesi sakot ar studentiem un beidzot ar kungiem uzvalkos.
09.02.2011 12:03 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Pircis maukas, nu un? Kas tur liels?
09.02.2011 12:06 |

Reitings 171
Reģ: 12.01.2011
Reku atsauksmes par visam Rigas maukam http://www.sexriga.lv/lv/reviews
09.02.2011 12:16 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Eat this-manam vienam draudziņam piederēja "masāžas salons" :D

Man dalītas domas,tur jāskatās pēc cilvēka.Es zinu tikai to džeku,kas ir gulējis ar tādām sievietēm,bet es jau nevaru būt droša,ka kāds vēl nav. Es to enjautāju,es neprasu sieviešu skaitu ,cik bijušas utt. Tas ir lieki. Galvebais ir tagadne,un ja tajā ir labi,tad problēmu nav.
Ja pašu attiecības nav spīdošas,tad varētu pagātne krist acīs,iespējams..
09.02.2011 12:19 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
meginatu izprast kapec ta ir bijis. vai cilveks negrib vienas nakts sakarus, grib izklaide vai realizet savas fantazijas, grib vnk eksu, jo loti ilgi ir bijis.
nu tam visam ir iemesls. un diemzel lai kads ari tas butu, tapat manas acis cilveks ir nedaudz zaudejis savu vertibu.
vispar pa so temu varetu ilgi un dikti diskutet, jo, piem, labak ir to seksu nopirkt, nevis salauzt kadas meitenes sirdi un teikt, ka vinu mil utt, kaut ta ari patiesiba nav.
10.02.2011 01:38 |

Reitings 7781
mans virietis ir pircis sievieti, seksu. protams, man tas liekas pretigi un netiri, bet zinot visu situaciju es izprotu kas un kapec.
pietam vinam es ar varetu likties netira, ja reiz esmu pirms tam gulejusi ar citu, kipa netaupijusies vinam.

ja mil, tad piedod(saprata robezas).
10.02.2011 01:41 |

Reitings 7781
aa, un vispar ta ir pagatne. kas bijis, tas bijis. manis tad nebija.
10.02.2011 01:42 |

Reitings 51
Ir bijusi darba pieredze viesmīlības jomā un ļoti daudz ko jaunu redzēju, ko varbūt pat negribētu zināt. Un diemžēl, ticiet vai nē, bet ļooti, ļooooti bieži tieši vīriešu (solīdu ģimenes cilvēku) ballīšu vakaram pievienojās pērkamas dāmas, kas uz urrrrā tērē viņu naudiņu, kamēr ģimene un sieva mājās... Tā lūk.
10.02.2011 01:44 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Vairums vīriešu no mana draugu loka ir mēģinājuši šādus pakalpojumus.
Neredzu tur nekā nosodoša!

Atšķirība ir tā.. ka viņi visi apgalvo, ka pērkamās nestāv klāt mīļotajām sievietēm. Sex esot daudz foršāks, kad sieviete ir pavedināta, iekarota..

Nezinu kur ir tā lielā problēma.. Bet tas noteikti no viņa puses ir netaktiski, pat rupji tā pateikt!
10.02.2011 03:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tas ,ko vins ir darijis ,lai paliek pagatne...man nepatik ,ka vins saka ,ka vairs nav ta ,ka agrak :-( !!!Protams ,ka nav-perkamas sievietes sanem naudu par to,un kadreiz pat loti lielu-tad ari ir gatavas uz visu!!!Virs labi pateica-perkamas sievietes loti censas,vinas tiesam to naudu pelna |-) !!!!Iet runa par lielam naudam!!!
Man nepatik ,ka tavs draugs salidzina -butu labak pateicis godigi ,ko velas,kadas fantazijas galva -varbut nemaz tik trakas nav...Man liekas,ka tapec viriesi iet pie perkamam sievietem,ka velas kaut ko tadu ,ko sieva nevares "turet"!!!Es gribetu,lai mans virs man to nesaka-lai paliek pasa zina!!! :-D
10.02.2011 04:13 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Es uzskatu ka tā ir vīrieša parodija, kam sekss ir jāpērk , jo nespēj pat sievieti dabūt :-D
10.02.2011 04:15 |

Reitings 56
Reģ: 13.08.2010
Manuprāt, lielākā daļa vīriešu pat nepērkot, var dabūt seksu vienam vakaram - atliek tikai aiziet uz klubu vai kādu ballīti un tur atradīsies, kāda, kura parakstīsies uz to. Esmu runājusi par šo tēmu ar savu ex. Viņš teica, ka tas ir vieglāk par vieglu. Tikai jāizskatās puslīdz normāli, jāmāk "piebraukt" un viss. Retu reizi tā būtne pēc tam pajautā nr. vai ko tādu. Parasti viss ar to arī beidzas un nekādas saistības.
Prostitūtas, manuprāt, pērk tie, kuri grib asākas izjūtas.
10.02.2011 13:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)