Problēma!!! Saaugumi, MR iztrūkums.

Reitings 94
Reģ: 16.12.2010

Tiešām problēma.

Atkal kavējas MR. Pagājušo reiz, kad tā gadījās, ārste paziņoja, ka pie vainas ir saaugumi, kas radušies pēc bērnībā pārciestas apendicīta operācijas. Sāpes, godīgi sakot, neciešamas. Nosēdēt nav iespējams. Pēdējo reizi tas bija pirms kādiem 5 mēnešiem. Toreiz kavējās 2 mēnešus un nekas nevarēja tās izsaukt, un arī sāpes nevarēja noņemt. Bet USG neko neuzrādīja. Nelīdzēja pat Duphaston. :-/ Vārdu sakot, nulles variants. Nu un tad aizgāju pie tantiņas un - viņa tur ar rokām plātījās, ūdeni apvārdoja... un Tavu brīnumu - pēc dažām dienām MR atnāca un sāpes beidzās. :-O Es jau cerēju, ka viss ok - un tā arī bija - visu šo laiku viss bija kā pēc pulksteņa un bez sāpēm, bez nekā.

Bet tagad atkal. :-( Sāp tā, ka nav kur likties, atkal būs jāguļ ar auksta ūdens pudeli uz vēdera, un es nezinu, ko darīt. Pie ārsta iet nezinu vai ir jēga, jo neko tur neuzrāda, un ar saaugumiem neko darīt nevarot. (e) Vārdu sakot, tika pateikts, kā ir tā jādzīvo, kad gribēs bērnus, tad ari ko pasāks, ja būs nepieciešams.

Varētu aiziet pie cita ārsta un to noteikti arī darīšu, ja nekas nemainīsies līdz nākamās nedēļas vidum, jo līdz tam laikam man ir very limited means. :-|

Jautājums - varbūt kādai ir tā bijis, un ko var darīt, lai kaut tās sāpes noņemtu? Lekcijās nevaru nosēdēt. (t) Stāvot un ejot viss kārtībā, sēžot - :-( .

08.02.2011 01:54 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
vo vo vajag tikai pie šitiem pātiem iet, ir lietas,kuras var ārstēt tikai un vienīgi ķirurgiski. Un saaugumu likvidācija ir viena no tām lietām...paši neatlips vaļā...domā tak ar galvu.
08.02.2011 14:14 |

Reitings 94
Reģ: 16.12.2010
kd, pašreiz viņus likvidēt nav vēlams, jo pēc iejaukšanās ataugot vēl izteiktāki! PAgaidām ir mikroskopiski, saproti?
08.02.2011 14:16 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
kd1332, homeopāti pārsvarā ir ar medicīnisko izglītību un labs homeopāts neņemsies ārstēt to,ko ārstē ķirurģiski! Runa ir par konsultāciju. Pati atbalstu tikai homeopātisko ārstēšanu jau ilgus gadus,bet pašai ir bijušas situācijas,kad homeopāte sūta pie ķirurga,tā kā nevajag teikt,ka tie kaut kādi kaktu dakteri. Bet tā jau ir klasiskā cilvēku domāšana - labāk iekšā sev gāzt ķīmiju un cīnīties ar sekām, nevis cēloņiem!
08.02.2011 14:17 |

Reitings 536
Jā, manu vectēvu arī ārstēja homeopāte, rezultātā nomira no ielaista vēža. Kolēģis sporta skolotājs ārstējās pie homeopātes,jo sāpēja celis- rezultāts kājas amputācija.

Ir lietas,ko nevar ārstēt homeopātiski un viss. Cilvēki paši tic šitam sviestam un rezultātā slimības ievelk tā,ka rezultāts ir neatgriezenisks.

Protams, viss katra paša ziņā, man tuvo cilvēku pieredze ar homeopātiem ir bēdīga. Es paļaujos uz klasisko medicīnu un reku šeku tiku vaļā no vēža....kaut gan vajadzēja arī varbūt iet pie homeopātes un galus atstiept.

Veiksmes! :-P
08.02.2011 15:06 |

Reitings 454
kd1332, es pilnībā piekrītu,ka ir lietas,ko jāārstē ar klasisko medicīnu, bet šeit jau nav runa par vēzi. Es jau nesaku,ka jāizvēlas TIKAI netradicionālā medicīna,bet šad tad tas dod labāku rezultāte nekā iekšu pičkāšana pilnīgā beztolkā ar ķīmiju,kas ārstē vienu lietu,bet pēc tam parādās problēma citur.
Vispār jau jāsāk ar to,ka neviena slimība nerodas tāpat vien - tas ir signāls par to,ka dzīvē tiek darīts kaut kas nepareizi un, ka domas nav īsti pareizas (tas tādā elementārā valodā izskaidrojot). Es nekādā gadījumā neatbalstu faktu,ka cilvēks ar onkoloģiskajām kaitēm ārstējas TIKAI ar netradicionālo medicīnu, BET labs homeopāts šad tad mēdz palīdzēt izprast slimības cēloni, ne tikai izrakstīt pareizās zāles. Vispār par šo tēmu var runāt un runāt...es tikai izteicu savu viedokli,jo jautājuma autore interesējās par homeopātiem. Katram ir brīva izvēle dota kā risināt savas veselības problēmas un pret to nedrīkst izturēties nevērīgi :)
08.02.2011 15:28 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Problēma ir tā, ka LV homeopātija ir visai zemā līmenī. Pat salīdzinoši ar citām eiropas zemēm mēs nobālam. Cituviet ir homeopāti jau ar vairākām ārsta specialitātēm, kas paralēli nodarbojas ar homeopātiju.. un tur ir savādāka pieeja.
Arī uzskatu, ka nevajag vienmēr apbrobežoties ar klasisko medicīnu.. bet bez viņas nu nekādi nevar :)
08.02.2011 15:34 |

Reitings 536
Nu tie homeopāti jau visādi, aboš manis minētos gadījumos pat neteica,ka ir kaut kas tik nopietns,bet novilka visu līdz stadijai, kad jau nebija ko glābt.

Nu tā kā es neticu, ne teorijai,ka slimības nāk no galvas, ne karmā, čakrām, onkuļiem ar garo bārdu- dievam...tad njā, mani kaut kā neiedvesmo netradicionālā medicīna.

Ooo atceros,ka man sāpēja auss un ārtes izrādās arī bija sākusi ņemties ar homeopātiju...bija tik smieklīgi,ka viņa man iedeva katrā rokā pa kastītei, lika turēt iztieptas rokas uz sāniem un tā mēģināja noteikt,kuras tad zālītes man labāk derēs...sviests. Iedeva man tās zāles, kuras es nedzēru, bet gan aizgāju pie cita ārsta,kurš paskatījās un tik vien kā vajadzēja man ausi izskalot,jo bija sēra korķis...un auss ar līdz ar to nesāpēja.

Es pieņemu dabas veltes tikai saaukstēšanās gadījumā- iesnas,klepus(viegls) utt. Nu tad var dzert zāļu tējas, medu, ķiplokus un tas arī palīdz, jo pie šiem simptomiem arī zāles nevajadzētu dzert, bet arī jāuzmanās, jo var iedzīvoties plauškarsonī.

Njā, tēma ļoti diskutējama, jo katram ir sava pieredze un vadoties no tās arī spriežam par lietām, tāpč viena vienīga patiesība laikam nav un nebūs! :-)
08.02.2011 15:35 |

Reitings 454
Mazaa draiskule, nu tad kad LV atnāca homeopātijas bums, tad tie "speciālisti" saradās kā sēnes pēc lietus, un cilvēki, nezinādami kas un kā, skrēja un "ārstējās" - tur arī ir problēma. Bet ir LV arī ļoti labi, zinoši un pieredzes bagāti homeopāti, tikai viņi kā likums nereklamējas pa labi un pa kreisi,jo par klientūru nesūdzas :) Es arī atzīstu,ka bez klasiskās medicīnas nekādi nevar iztikt, ne velti labam homeopātam, manā izpratnē, ir jābūt ar medicīnisko izglītību un attiecīgu pieredzi savā specialitātē.
08.02.2011 15:40 |

Reitings 454
kd1332, varbūt tavā gadījumā vienkārši nav paveicies ar īstajiem speciālistiem. Un tēma patiešām ir ļoti diskutabla :)
Un runājot par ārstēšanos ar tevis pieminētajām dabas veltēm - tējām, medu utt., - tā ir fitoterapija,kas stipri atšķiras no homeopātijas :) Labi,es te laikam baigi izplūdusi esmu - vienkārši man šī tēma ir interesanta un ļoti tuva :)
08.02.2011 15:47 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Cik Tev gadu? :-O

:-D :-D :-D :-D :-D
08.02.2011 20:29 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Es runāju par savu reālu pieredzi, nevis par to, ko viena tante teica. Homeopāts nav ķirurgs un nestrādā ar ķīmijām ,tāpēc akūtas problēmas atrisinās ārsts. Nevajag problēmas ielaist un tad sūdzēties, ka nekas nepalīdz. Bet vēzis ir vēzis, tur bieži pat parastais ārsts ir bezspēcīgs, tā kā nevajag jaukt dažādas lietas. Ja sāp zobs, nav jāiet pie homeopāta, bet pie zobārsta. Homeopāts meklē cēloni, nevis izraksta zāles seku nomākšanai. Viņš neārstē tikai konkrētu problēmu, bet saved kārtībā visu organismu, lai nebūtu jācīnās ar sekām.
08.02.2011 20:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)