Balliite

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010

Čau dūjiņas :)

Gribas pačīkstēt kāda esmu lose.

Sestdien tāāā noballējos, ka vēl šodien slikta dūša, kaut kādi mistiski zilumi, kakls sāp šausmīgi. Mājas izskatās kā pēc kara, bet nav spēka neko savākt. Nolādēts, kapēc man mūžīgi ir tā jāaizballējās, kapēc nevaru kā normāls cilvēks pasēdēt, iedzert šampiņu un laicīgi ieiet gulēt. Nē, man ir jārij viskijs un jāgāžās uz klubu vēl, un jāballējās līdz 6 rītā (e) Nu bļin, tāādi morālie. :(

Ko sadarījāt pa ned. nogali?

07.02.2011 17:38 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
O,vismaz vēl ir kādai morālie :D

Es sestdien arī par daudz iedzēru,bet tas vēl būtu sīkums,ir dzerts arī trakāk,bet tas ko izdariju..ujjj..nu šodien jau normāli,bet nu ceru,ka mana karma netiks sabojāta,jo tik ilgu laiku uzvedos labi...bet atkal vecies stiķi klāt šonedēļ!!!!!! (e)
Vienīgais prieks,ka kautkāda sajēga man tomēr bija un neizdariju ko trakāku :D
Bet mierinu sevi,ka atriebos tādā veidā vienai meitenei...bet nu gaužām debīls mierinājums ,ar kuru lepoties nu nemaz nevaru! :D
Bet nu ne vienmēr lielais alkohola daudzums vainīgs,jo arī pa nedēļu paspēju skaidrā prātā muļķību izdarīt,tikai tad to nezināju-līdz vakardienai..tad nu man morālie šodien kvadrātā :D

Bet nāks citi sūdi,šitie aizmirsīsies!:D
07.02.2011 21:55 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Rafaello,runaa vbez miklam,tieši un konkreti- ko sadariji? :D
07.02.2011 22:01 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Nu lai paliek mīklas,jo ja atzīšos publiski,tad var sanākt ,ka to izlasa meitenes,kuras to nedrīkst zināt :D
07.02.2011 22:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!