Vēl nesen dzirdēju fitnesa treneru viedokli. Katram cilvēkam tas ir atšķirīgi. Vienīgais nosacījums bija ne vēlāk, kā laikam 2-3 h pirms miega.
Tev pašai visdrīzāk jāeksperimentē ar sevi - vingrojot dažādos laikos un jāskatās, kad jūties vislabāk
malibu ssaakumaa buus japiespiezh bet pec tam kad organisms pieradiis tad pats tevi modinaas augshaa!es kadus 2 gadus 7os no riita gaaju treneeties (l)
Kādreiz biju tipiskā pūce, bet atmetu smēķēšanu un sāku modinātāju likt agrāk. Pirmo nedēļu bija grūtāk, bet pēc tam jau aizgāja- acis vaļā jau pirms modinātāja. :-D
Man ir grūti aiziet ātrāk gulēt. Ieguļos gultā pa stundu ātrāk, bet to pašu stundu novārtos un iemiegu, tāpat kā parasti.
Kā jūs sevi piespiedāt celties? Ko jūs sev zemapziņā skaidrojāt iekšā? :-)
Es parasti lieku ātrāk modinātāju pa pusstundu , lai varētu atmosties :-D
Lai iesāktu iet ātri gulēt iesākumā ir jānogurst, lai nāk miegs.. Tā uzreiz jau nesanāk, jo organisms ir pieradis savādāk.. Ja ir apnemsanās, tad to var mainīt. :-)
Miss, man arī tā ir :-D Piemeram , ja draugs jāpavada uz darbu, vai mazākais brālis :-D
nekas, ātrāk gaidīšu, kad nokusīs sniegs, tad točna sākšu skriet, un celšos agri :-)
es arī gaidu to mirkli, lai skrietu :D tieši gribēju jautāt, vai ir kāda, kas saņemas arī šādā laikā skriet?
mana puiša vecāki to dara neatkarīgi no laika apstākļiem. APBRĪNOJAMI
malibu a man tads dienas režīms bija ka nevareeju atljauties citaa laikaa iet sportot!bet gadiijaas arii taa ap pusdienas laiku :-) vakaros gan ja eju treneties tad gulet nav iespejams,kjermenis možšs...
Vispār skriet es ļoti nemīlu, es vienkārši nevaru, tad man vēderā dur, tad kājas sāk sāpēt utt. Man ļoti patīk braukt ar riteni - varbūt kāda zin, kuru ķermeņa daļu tas trennē? Ja, es piem nobraucu 20km dienā?
Varu pastāstīt no tā, ko esmu redzējusi pati: man reiz bija kolēģe, kas brauca ar riteni, vispār diezgan regulāri un daudz. Viņai vispārējie izmēri bija lieli - uz XL.
Bet visa tā regulārā mīšanās kājās neko neņēma nost - man šķiet, ka dibena izmērs viņai bija divi manējie.
Respektīvi - uzkačāt visdrīzāk var, bet nost dabūt - nez vai