Sveikas!naktii skatiijos visaadas filmas jo pieradu jau naktiis negulet un tagad esmu nekaada-jataisas uz lekcijam...vel naktii pat riisus sev vaariiju :-D taa gribeejaas eest bet nekaa cita majas nebija :-D un kaarteejo reizi murgus sapnjoju par pasaules galu un to ka kaads mani veelas nogalinat (e) uz Manddeli nesanaks aiziet jo lekcijas beidzas 17.30 :-/ taa plaanos ssodien vel centra ar draudzeni satikties :-)
Gaidu vēl joprojām atbildi uz savu pirmo jautājumu :-D
bet vēl viens jautājums - cik ilgi ledusskapī var stāvēt attaisīts šampis?? :-D vakardien nespēju visu pudeli izdzert. Iepriekš nekad nav pāri palicis.
Endy a tu karoti ieliki lai neatšālējas?kaadu nedelju stabili tad var stavet bet dzerams man vins neliekas nekad nakamajas dienas :-D Andele Mandele ir lietoto apgjerbu un vispar mantu tirdzinss!
Endy*, ja Tev ir tas korķis, tad diiiiezgan ilgi. Ja nav, tad, nu, nākamajā dienā vairs nav īsti labs :-D nu, tādā ziņā, ka nav gāzēts. Par Andeli gan nemācēšu Tev atbildēt, nemaz negribu zināt, gan jau kaut kas foršs, uz ko es nevaru iet (e) (e)
Endy vispar šampanietis baudāms tikai pirmajaa lietošanas dienā!!!
Andele Mandele ir barona centra 2.stāvā līdz plkst.17.00 un tur pardod ne tikai lietotas bet arii pašu veidotas rotas,šūtas,adītas lietas!
Labrīt!
Nesen pamodos, jo vakar nevarēju aizmigt kaimiņš skaļi mūziku klausijās. Šodien plānos aizšaut līdz veikalam, un vēlāk satikties ar sen neredzētu draudzeni. :-) :-D
Endy*,andele mandele ir tāds foršs tirdziņš.Meitenes izpārdod drēbes,kurpes,somas utt no saviem skapjiem.Nu,tās,ko vairs nevalkā.Par izdevīgām cenām.Tur tādas pērles varot atrast :)Protams,viss ļoti labā stāvoklī un tā.Es šoreiz pirmo reizi aiziešu.
Endy ja tev ir standarta izmers tad atradiisi obligaati kko!man ljooti gruuti atrast tur,jo 32.izmers parsvaraa nav :-( un biksem ar tas 25 nav :-( bet tur somas smukas,zaabaki,kurpes labaa stavoklii un cenas visaadas,saakot no lata un uz augshu!