Kolēģis . Kašķis

Reitings 360
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes,piektdienas vakarā! :)

Man šodien bija stulba diena atklāti sakot- sākumā viss ok, bet dienas nobeigums vnk lai neteiktu vairāk - pakaļā...

Iepriekš jau minēju - Ir man kolēģis, jauns. Strādā tik otro nedēļu. Pirmās 4 dienas ar viņu nekontaktējos , jo domāju ka ir iedomīgs Rīgas švītiņš. Tad ar laiku sāku komunucēt, jautāt viņam visu ko utml. Man (nenoliegšu) ,tas muļķis iepatikās. (Mums bija tādas attiecības ,ka viens otru ''nolikām'') Bet ne rupji. Varbūt mazliet dzēlīgi, ar ironiju, bet ne tā ka vnk vāks! (ceru ,ka sapratāt). Piemēram, viņš mani sauc par sūdiņu, un lūdz taisīt viņam kafiju/tēju. Bet es saku ,ka neesmu viņa sekretāre, ne arī nekāds sūdiņš un ka viņš ir iedomīgais tārps. ..

Lieta tāda, ka tas stulbenis man iepatikās. Sanācis arī ,kāds ''nejauš'' pieskāriens. ''Ui!'' :D

Džeks it kā ''atvēras'', bet joprojām tāds vēss..

Priekšnieks mans šodien mūs (vairāk jau mani) kaitināja , dziedot dziesmiņu '' L+R) sēž kokā un bučojās. Tad viņš vēl speciāli ņirgājoties (ķēms tāds!) salika mūs kopā ,veicot kopīgu darbu uzņēmuma labad. Tas - ok! Pacietu to muļķi.

Šodien - kad darba diena gāja uz beigām, priekšnieks izbrauca darīšanās , es un kolēģis palikām vieni. Mēs viens otru kaitinājām, kasījāmies līdz tas nelietis mani ieslēdza manā kabinetā un es netiku tur ,kur man vajadzēja.. es protams, klapējos saucu ,lai izlaiž ārā, bet viņš otrpus durvīm kaut ko teica- es nedzirdēju ko..

Tad pēc laika zvanīja priekšnieks man apjautājās ,kā man ar darbiem - teicu ka nekā. Viņš protams, ka prasīja kāpēc. Atbildēju - kolēģis mani ieslēdza un nelaiž ārā no kab. uz radošo telpu (sauksim to tā)

Viņš protams, pateica ,ka mans dārgais kolēģis dabūs pa mizu. (Hehehe)

Tā viņam vajag! :-(

Tad pēc apmēram 45-50 min. kolēģis izdomāja ,ka attaisīs durvis un ielaidīs mani , teiktdams '' Kāds ir tavs meils?''

Es protams, dusmīga par viņa izgājienu, sabļāvu tā, ka viss birojs nodrebēja pasūtot viņu dirst!!!!!!

Tagad rezultātā ar viņu nerunāju. Un šaubos vai ar to iedomīgo ķēmu ,kas man dīvainā kārtā patīk salabšu.

Lai gan ,kad devos prom, priekšnieks tāds saka kolēģim '' Tu iesi uz vilcienu kopā ar L?!''

Kolēģis atbildēja '' Nē, viņa ar mani nerunā... ''(pfff)

Priekšnieks , protams nenoticēja un padomāja ka kārtējais joks no mūsu abu puses.

Ok pienāk brīdis ,kad apģērbos un stāvu durvīs ,lai atvadītos no kolēģiem līdz pirmdienai, sakot ''Atā visiem!'' (tas ķēms arī atsveicinājās) es uz viņu pat nepaskatījos.

Un priekšnieks tāds - Kā TIEŠĀM NEJIESIET KOPĀ?!!! (Tāds izbrīnīts) Viņš bija šokā.

Priekšnieks šodien vēl teica ,ka būtu interesanti šim pavērot ,ja mēs (es un āpsis tas sajietos) . Tas jau dikti laimīgs būtu lkm (priekšnieks)

Ai kaut kāds juceklis.. gara un stulba diena bija, gribējās vnk kādam izkratīt sirdi. ..

Dusma iekšā valda vienkārši...

Kā Jums liekas es tam āpsim patīku vai nē? Vai vispār man ir vērts viņam piedot stulbo rīcību un mēģināt sajieties?

Gribētos panākt , lai viņš ir tas ,kas ierosina kopā kaut kur aiziet kādreiz (bet tās tik manas stulbas ilūzijas...)

ehh :-( (s)

05.02.2011 01:48 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Gramatika nu tiešām pieklibo! :-D
05.02.2011 16:14 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Izlasot šo pamatskolas cienīgo stāstu man radās versija, kāpēc viņi tā rīkojas. Ja esi vienīgā sieviete kolektīvā, tad, protams, vīriešiem tas liek mazliet mulst. Tu iepatikies kolēģim, bet viņam negribas smagi izgāzties, saņemot no tevis atraidījumu, jo tad viss kolektīvs par viņu ilgi un dikti rēks. Ja pārējie pret tevi ir labvēlīgi, pieklājīgi, tad viņam taču kaut kā ir jāizceļas, jāatšķiras no pārējiem, lai tu pamanītu viņu. Visvienkāršāk to ir izdarīt konfliktējot- ja tu viņu pasūtīsi dirst, tad viņš jebkurā brīdī varēs izmest- a tu ko sacerējies, ka es tevi pa īstam aicinu? :D Es tak tikai gribēju pārbaudīt, vai tu manī gadījumā neesi samīlējusies :) Nu kaut kā tā. Un tas viņam ir kā aizsardzība viņa pašcieņai. Šefs nav muļķis un saprot notiekošo, tāpēc tīšām salika jūs kopā, tāpēc visu laiku cenšas jūs savest kopā un aizstāvēt kolēģi. Ja antipātijas būtu īstas no tava kolēģa un tavas puses, neviens normāls šefs jūs neliktu nekur kopā. Es domāju, ka tu pati arī neesi muļķe un labi zini, ka tas, ko rakstu ir taisnība :)
Paliek jautājums, ko darīt :) Ieturi to pašu stilu un mēģini satuvināties. Nu vari kādā brīdī izmest, ka viņš jau tāds bravūrīgs un kruts tikai tad, kad kolēģi ir aiz muguras, ka divvientulībā ar tevi viņam būtu aste kājstarpē iežmiegta :D Viņš, protams, protestēs, teiks ka tā nav. Tad vari teikt, ka saderam, ka tev nepietiks dūšas aiziet ar tevi uz kino, jo tur tik tumšs un kolēģi nevarēs viņu glābt, kad tu viņu sitīsi :D Nu tādā gultnē ievirzi sarunu. Un tad jau manīsi, kas un kā. Izlasot tevis rakstīto, es domāju, ka kādi 95%, ka viņš piekritīs šādam izaicinājumam :)
05.02.2011 18:58 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
apskaužami ka kādā darba vietā var uzvesties kā bērnudārzā (l),es ar taa gribētu,bet tās večas bāc-pat nejaušs jociņš tiek pārvērsts par kko briesmiigu (e) (e) (e)
05.02.2011 19:11 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
piktā meitene
Man arī liekas forši, ka kolektīvā tādas brīvas attiecības, bet tas laikam tāpēc, ka jauni cilvēki. Vecām bābām parasti vairāk pie sirds iet gaušanās par dzīvi, valdību, uzņēmuma vadību un citu aprunāšana :D
05.02.2011 19:16 |

Reitings 2226
Lollipop
jā drausmiigi ilgojos pēc vienaudžiem,brīžam pat raudiens nāk (s)
05.02.2011 21:34 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Nečīkstiet-es vispār viena strādāju :D 12h dienā :)
05.02.2011 21:36 |

Reitings 2226
Rafaello :)
es labprātāk strrādātu viena nekā ar vecām čūskām un dzirdēt visu to muldēšanu
05.02.2011 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits