Esmu ieskrējusi starp skolu un darbu mājās, lai paēstu pusdienas un paņemtu kompi uz darbu līdzi ;-)
līdz kādiem 18:00 pastrādāšu un tad jābrauc mājās un jātaisās uz ballīti :-) tā gribas ballēties 8-) 8-) 8-)
es zinu vislabāko līdzekli deguna atdabūšani vaļā-Flixonase ( bet viņu dod laikam tikai ar recepti). Drīkst tikai 2 reizes dienā iepūst, bet rezultāts ideāls-nekad nav pievīliss. Bet man gan arī jau izbeidzies :-/
Tā esmu mājās, pa ceļam uz praksi nokritu un sasitu gurnu, baigi sāpēja un plus vēl tam visam mana paka NAV atnākusi, nu joptvai mizīt, vai tiešām mēs dzīvojam Āfrikā, ka paciņu četru dienu laikā nevar atsūtīt... (e) (e) (e) grrr..
Tagad cepu kartupeļus, pirms atslodzes kartīgi jāpaēd :-D
Un , jo vairāk domāju jo lielāka pārliecība par to, ka daru pareizi, to ko esmu iecerējusi. (l)
Čau!
Šorīt pamodos 9, kad jau bija jābūt darbā. :-D Piedevām vēl sarkanā karoga svētki atnāca! Kopumā beidzot jūtos mierīgi. Plāni šodien nav, bet vajadzētu gan kaut ko izdomāt!
Runājot par atslodzi- tagad ar lielu kaifu ēdu šokolādi un netaisos sev atņemt vismaz šo prieku! (l)
Nu draugs teic, ka piezvanīšot uz to vietējo pastu, jo viņš teica, ka nav jēgas iet uz manu pastu, bet es nezinu.. man jau liekas, ka pareizāk būtu man pašai aiziet...un zinot viņu, viņš varētu arī aizmist piezvanīt...
Tās kas sūta kautko no fragrancexsa, varu pastāstīt, ka biju 11. janvārī pasūtijusi tur smaržas un man vakar atnāca paciņa. Kaut virsū bija rakstīts 75$, nekāda muita ne PVN man nebija jāmaksā. Sūtītāja valsts bija NY.