Uh, man laikam nesanāks, šodien pēc tiem 16.32 jau laikam tāpat neēdīšu, bet rīt visa diena skriešanā :-/
Rīt atkal varētu neēst pēc 16.30 :-P
Bet tām, kas saņemsies un izturēs-veiksmi :-)
Labrīt!
Gaidu saimnieku,lai atdotu īres naudu. Mazliet kavējas, labi,ka nav skola.
Slajpdraņķis aiz loga skaļi atgādina par to,ka ziemas gals nav aiz kalniem :-)
Labrīt, esmu jau savas darba dienas rutīnā, darbs pamazām rit uz priekšu...
rīta kafijai patreiz nav laika, bet laikam jāuzliek nikolajs un jāatpūšās...
šonakt gulēju normāli neko nesapņoju laikam :D vismaz neatceros...
Labs rītiņš :-)
Jūtos mazliet nomākta, jo ārā ir vienkārši pretīgs , laiks, bet šodien ir ļoti daudz darīšanas ,bet tajā pašā laikā arī pacilāta, jo satikšu sen neredzētas draudzenes (l)
Šodien starpcitu arī, redzēju skaidru sapni, bet mazliet nereālu |-)
Ehh, atslodzes dienas, es jau labprāt, bet vienmēr pēdējā stundā noraujos no ķēdes :-/ un tad ir škrobīte.
Bet nu, lai jums visām jauka un izdevusies dieniņa ! (l)
Labrīt!
Šonakt redzēju jocīgu sapni.. Par sevi, draugu un vēl kaut kādu meiteni. Fuj, parasti draugam izstāstu savus sliktos sapņus, bet šo pat neuzdrošinājos stāstīt, jo tas bija tiešām sāpīgi-ko tādu redzēt, kaut vai sapnī.. Pamodos,apskāvu draugu un neļāvu viņam celties..Visu rītu biju neierasti mīļa pret viņu..
Vispār tas tā savādi-man bieži ir tādi sapņi par mani un draugu, kas liek šo to apdomāt. Jau reiz stāstīju, ka man pat sapnī cita meitene ir teikusi-sāc taču viņu novērtēt, tu zini, cik daudzas gribētu tādu kā viņš!
brr. mana zemapziņa laikam pārāk skaļi bļaustās. :-)
Neko nenosapņoju, bet gulēju ideāli un tikko piecēlos ar panikas sajūtu, ka 9.45ās jau jāsēž lekcijā, bet paskatījos un izrādās, ka tikai 11.30 jābūt :-D Tad nu tgd milzooonīga kafijas krūze un laiciņš,lai sataisītos (l)
Čau, meitenes! sen nebiju te iegriezusies, ļoti daudz darbu bija :) vai neesmu ko palaidusi garām?:) te viss pa vecam?:)
man rīts kā rīts, tikai juanajā birojā vēl nav, kur kafiju uzvārīt, laikam būs jāaiziet pakaļ :)
Labrīt,
Esmu izdojājusi, ka ikdienas bulku vietā brokastīs ēdīšu augļu salātus! No viņiem vēl vairāk palielinās apetīte :D un gribās ko taukainu un gaļainu :D
Ja šodien ir atslodze, tad es vēl varu paspēt viņu ieturēt :D līdz cikiem jāmokās? :D
jūtos tāpat kā vakar - pretīgi. Kakls nesāp, bet deguns viss ciet,fuu, besī slimot, labi, ka man upeņu tēja vismaz garšo :-D atslodzes neievēroju, jo es tagad sportoju, man ar to pietiek, pat vakar slima saņēmos, un palika pat labāk :-)
MVK, vari rīt droši atnest kādu muffinu, ja Tev vakarā jāstrādā :-D :-D
Čau, čepit!šodien atslodze, ja nemaldos, no 16.30 līdz rītdienas 16.30 :) es arī centīšos neko traki jneēst, bet gan jau tŗāpīsies kāds kārdinājums ceļā :)
nu, līdz tiem 16.30 vari apēst visu dienas normu un vēl, bet pēc tam gan nē. es arī tā šodien plānoju darīt. vakarā man būs pārbaudījums. savam vīrietim siera zupu apsolīju, dabūšu vārīt un siekalu tecināt (t)
Oi, nē, ņamsi, man šitās dienas rīti, jo šodien pasniedzējs saslimis un lekcijas nenotiek (l)
Rīt uzpirmajām neiešu, jo jātiek uz pēdējām un piektdien brīvs (l)
Bet tad varbūt kādu citu reizi? :-D