Pareizi vai nepareizi?

Reitings 377
Reģ: 24.08.2010

Man jau laiku nebiju bijušas attiecības un pēdējā laikā pat biju kategoriski pret tām. Pēkšņi parādījās puisis, skaists, patiešām jauks, varētu teikt pat ideāls! Mēs esam kopā, bet nav tā dzirkstelīte, tikai kā patikšana.. Tāda sajūta, ka iespējams tikai mirkļa vājumā izdomāju dibināt šīs attiecības, lai nebūtu viena, lai būtu jebkas pie kā pieķerties un vēlāk mīlēt, bet tagad ir sajūta, ka tas viss nav priekš manis, bet es nevaru visu pārtraukt.. Nevaru iedomāties sevi ar viņu pēc laika, bet tajā pašā laikā, tas viss tomēr liekas tik skaisti..

Vai jums ir bijis tā, ka no sākuma nav dzirkstelīte un tā rodas laika gaitā? Domāju, tā iemīlēšanās sajūta..

02.02.2011 00:05 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Nezinu, tas kā kuram. Es, piemēram, esmu tāds cilvēks, kurš ja sākumā nejūt baigās dzirksteles, arī vēlāk turpinās tikai sevi mānīt, vismaz ar visiem puišiem, izņemot to, kurā iemīlējos uzreiz, tā ir bijis.
02.02.2011 18:47 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
Nop..man neradās dzirkstelīte ar princi no pasakas...turējāmies kopā, bet tikko uzradās kāds,kas nebija gluži princis, bet bija dzirkstele viss notika- 3 gadi jau laulībā.
hmm nedomāju,ka viņa tā pēkšņi uzrodās tā dzirkstele, jeb kaisle- vai nu viņa ir, vai nav!
02.02.2011 18:51 |

Reitings 254
Reģ: 31.05.2010
man ir tā bijis, ka ar prātu gribas, bet ar sirdi saprotu, ka tā nevaru... |-)
beigās riebums radās pret visu - viņa izskatu, katru vārdu, ko teica, kustību utt...
02.02.2011 18:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits