Nevienu.
Pirmo esmu redzējusi un bija vilšanās un manās acīs tā bija kkas neizdevies starp komēdiju un drāmu.Biju gaidījusi kko,bet īsti neko nesaņēmu(par spīti labajiem aktieriem).
Nepavilka pilnība ne vienu ne otru žanru.Un otrā jau pēc treilera šķiet stulba(par spīti K.Hīglas esamībai filmā).
es nezinu kapēc, bet laikam "Dzīve, kāda tā ir". protams filma sākumā ir nedaudz skumja, bet ir arī vietas kurās var pasmieties. man patika un noskatoties treilerīti arī ļoti iepatikās. pirmās sajūtas parasti ir tās īstēs. ieraugi un ir. :-)
brīvdienās abas tieši noskatījos. Man labāk patika "Dzīve, kāda tā ir" :-) Bet, ja man būtu brīvbiļete, es pagaidītu un ietu uz šo http://www.forumcinemas.lv/movie/6786/
Paskatoties ko vispār multikino piedāvā-es labāk ietu uz Zaļo Sirseni.Tā vismaz izskatās kaut cik saistoša.
No šīm abām ne uz vienu neietu.Mājās iesāku skatīties abas.Nespēju līdz galam noskatīties nevienu.Pirmā nogarlaikoja,jo bija tiiik stiepta.Otrā bija tiešām trula un es vnk nespēju skatīties līdz beigām kko tādu.