Sanāk pacelt pasenu tēmu, taču no otras puses, Valentīna diena arī nav aiz kalniem.
Man padomā palēnam iezogas, ka gribas pamatīgas ēdiena izvirtības apvienojumā ar Moet Chandon, domāju par austerēm. Šī diena (pareizāk vakars) nav jau domāt pilnam vēderam ... :)
Ļoti gribētos izrauties un aizdoties ar vīru uz kalniem noīrēt namiņu, tur sildīties pie kamīna un baudīt viens otra kompāniju :) Redzēs kā sanāks, ja darbi nebūs daudz (kaut gan kad viņu nav daudz)....
DIO-cik diivaini,ka man tiesi taada pasa veelme kaa tev-arii par austereem:)!Mees dziivojam tik taalu viena no otras,pilniigi dazaadas dziives un tik interesanti-tik daudz kopiiga daudzaas lietaas...!
Kaa tur bija,labaakais ,ikgadeejais cosmo ieteikums Valentiina dienai - kotletes+minets?
:D
Man nav ne jausmas ko dariishu shajaa dienaa,gan jau aiziesim kkur garshiigi paeest. Who know's :)
Mans puisis uz Valentīndienu gan nebūs LV, tāpēc tieši nodomāju, ka iepriecināšu sevi ar Moet&Chandon un kaut ko garšīgu, piemēram, tīģergarnelēm un citrona mērcīti. (l) Ceru, ka TV šogad nerādīs Titāniku, bet citu romantisku pinkšķāmo gabalu :D