Notikums.

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009

Pienakusi tā diena, kad arī man šeit gribās ko uzrakstīt.

Nezinu kā lai noformulēju savu problēmu,bet zinu ka šeit ir bijušas līdzīgas situācijas. Es mēdzu dot padomus, labus padomus, bet kā pret sienu atsitos, ka pati ar savu dzīvi nezinu ko iesākt.

Lieta tāda, ka jau gandrīz 2,5 gadus esmu viena. Man nav bijušas attiecības, tikai daži randiņi, un interese pazūd..

Iet laiks Jāņi, Ziemassvētki, Jaunais gads- Es stāvu un blenžu turpat kur visi, tikai man nav kāds kas mani apķer un samīļo.

Es tiešām nezinu, ko lai iesāk. Mana sirds ir tīra, tur nav atmiņas jeb ilgas pēc pagājušā, esmu pilnībā gatava kam jaunam, skaistam. BET. Kur lai iepazīstās? Klubos ,darbā?Uz ielas?

Klubos es atpūšos ar draugiem(kuri visi ir pāros), un ja godīgi neesmu redzējusi vīrieti kurš man kristu acīs, un ja ir- Tad blakus Kkāda..Piedodiet, nekāda.

Darbā- Diemžēl vīriešu nav.

Internetā- Tie kas raksta, raksta vel vismaz 20mit un galvā nekas nopietns noteikti nav.

Kā lai tas notiek, ja nav iespēju pat uzskriet šim cilvēkam virsū?

Patiesībā, esmu ļoti smagi vīlusies,ja godīgi ,reizēm saskrien acīs asaras, es nezinu ko lai iesāk.

Es esmu stipra, bet jūtu ,ka pamazām palieku bezspēcīga:(.

Gribēju izkratīt sirdi, saņemt padomu, kā cīnīties ar šo Tukšumu.

Un meitenes- Novērtējiet lūdzu savas otrās pusītes, lai kādi reizēm tie vīrieši nebūtu,galvenais ,ka esat atradušas īstos.

Ticiet man, nav nekas briesmīgāks, kā attapties, ka nav skaisti vairs būt brīvai, neatkarīgai- kad vienā jaukā rītā šāda veida depresija ņem un uzkrīt uz galvas kā lāsteka u nspēcīgi savaino..

31.01.2011 14:55 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
HABANERA* nu vot, tie jau kas tevi pazīst, zin ka tāda īstenībā neesi, bet tie, kuri tevi nepazīst nekad nenāks iepazīties ar uzpūteni :-D
Padomājiet pašas, jūs izrādītu uzmanību puisim, kuram ģīmītis kā ķieģelis- vienmēr dusmīgs :-D
31.01.2011 16:01 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Chantelle,bet varbūt tas ķieģelis ir cilvēka normālā sejas izteiksme.Dabiskā.Viņš vnk nevar savādāku seju sataisīt,jo vnk tāda tā ir.Protams,varētu uzstīvēt mākslīgu smaidu,bet ne jau vienmēr gribas staigāt tā.Un ko darīt,ja dabiski sejas izteiksme ir uz dusmīgo pusi?Man piemēram,ir draudzene,kura visu laiku izskatās noskumusi.Viņa tāda nav,bet vnk viņai ir tāda seja,ka viņa izskatās noskumusi.Un ko viņai tagad darīt?
31.01.2011 16:22 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Neesi Vizara taada vieniigaa,arii es esmu viena...Esmu sabiedriska,jautra,aktiiva...Apmekleeju pasaakumus,balliites,iepaziistos bet nu nav kkas vinjos ka gribeetos satikties...Esmu jau pieradusi pie domas ka man veicas visur tikai ne miilestiibas jomaa!
31.01.2011 16:23 |

Reitings 1705
piekrītu kuššs! tā ir ar manu seju :D savā dzīvē miljons reižu no dažādiem cilvēkiem esmu dzirdējusi "Tu esi bēdīga?" vai "Tu esi dusmīga?" vai arī "bāc, es domāju, ka Tu esi tāda iedomīga, bet, kad iepazinu, Tu izrādījies baigi foršā". Es tiešām negribu,lai cilvēki par mani tā domā,bet, ja es uzlieku mākslīgo smaidu , tad jūtos kā klauns :D tāpēc es cenšos šad tad izmest kādus jociņus, jo ar humora izjūtu man viss kārtībā :) bet teikšu godīgi, šī mana "sejas problēma" nekad nav traucējusi atrast puisi..
31.01.2011 16:35 |

Reitings 1243
Mans pēdējā laika visbiežāk izteiktais teikums - kā es tevi saprotu....
Ballēšanās un pulciņi neko nelīdz, ja nav lemts šobrīd satikt, tad nav. Es arī 2 gadus biju viena, gāju uz ballītēm, iesaistījos jaunā deju kolektīvā, bet labākajā gadījumā bija vai nu tādi kas man patīk un aizņemti, vai tādi, kas man nepatīk, bet kuriem patīku es, vai arī tādi, kam es interesēju tikai prieks 1 vai 2 randiņiem :D
Bet jāiet ir uz tām ballītēm un pulciņiem tik un tā, jo vismaz pavadīsi labi laiku un iegūsi ja ne puisi, tad jaunus draugus un paziņas noteikti :)
31.01.2011 16:36 |

Reitings 1705
Vizara, es Tavā vietā censtos kārtīgi aizpildīt brīvo laiku, lai nav par to jādomā, jo tādas lietas parasti nāk negaidīti, nevis izmisīgi ar asarām acīs gaidot :) Vēlu Tev veiksmi :)
31.01.2011 16:38 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
kuššš es saprotu, ka ir tādi clvēki, kuri vienmēr izskatās noskumuši vai dusmīgi. (tas lielā mērā atkarīgs no acu un uzacu formas, to esmu piefiksējusi :-D )
Bet nevajag to smaidu uzlikt, tam ir jānāk dabīgi, par jau es runāju. Dabīgs smaids, brīvas nepiespiestas kustības, pozitīva attieksme, tiešs skatiens. :-)
Tas viss maina attieksmi pret cilvēku! :-)
31.01.2011 16:47 |

Reitings 5
Reģ: 13.01.2011
man bija lidzigi pirms 2viem gadim.. bet tad ar draudzeni devamās balleties vinja iepazīstinaja mani ar savu pazinu un paziņa protams nebija viens ta nu es tiku pie sava tagadaeja mīluma :) (l)
31.01.2011 21:17 |

Reitings 16
Reģ: 26.12.2009
Vizara - man tieši tas pats, bet viena esmu jau gandrīz 3!!!! gadus. Esmu sociāli aktīva, draudzīga, ar labu humora izjūtu un noteikti neesmu neglītne, bet man neveicas :D sen jau vairs neko negaidu, nezinu kas ar man lemto mīlestību nogājis greizi, laikam nav lemts :D
ir bijuši pāris puiši kas uzpeldējuši pa šiem gadiem, bet beigās nekā...
varbūt tā ir, ka dažiem cilvēkiem tas vienkārši nav lemts, lai gan dažkārt tā izkaitina, ka gribas buču, apskāvienu, mīļumu, bet nekā...
31.01.2011 21:27 |

Reitings 345
Nu re!
Ja reiz mēs tādas konfektes joprojām esam vienas, tas nozīmē, ka mēs varētu uzrīkot pamatīgu sprādzienu kādā ballītē:D!
31.01.2011 21:58 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
"Tad blakus Kkāda..Piedodiet, nekāda."
vot, šitas bija stulbi - kā Tu zini kāda viņa ir - pēc izskata tik notestēji un uzreiz nekāda..
Ja Tu visus cilvēkus šitā vērtē, tad nav brīnums, ka esi viena!
piedod par manu skarbumu, bet cilvēki nesastāv tikai no ārienes un skaistuma!
Man ir draugu, kuri nav miss pasaule, bet ir tik superīgi cilvēki, ka tik turies!
Draudzene, kura pievelk ar savu šarmu un katru dienu varētu atrast citu vīrieti.. nejau šādu, tādu, bet saturīgu visādā ziņā!!!
31.01.2011 22:08 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
Vizara- rīkojam augšā gājienu uz klubu ietusēt :-D
31.01.2011 22:14 |

Reitings 345
Es nosaucu kko konkrētu??
Pag, tikainevajag..
To kkāda var saprast dažādi.
Ko Tu teiktu, ja ieraudzītu skaistu puisi ,kurš vakarā vazājās ar meiteņu somu, vaktē meiteni, bet meitene labi puspliku pakaļu, pārdzērusi jēgu, so grūsta, pa pusei raud, nesparotamas kustības utt.Nu jā tur jau ir mīlestība.
Es drīkstu tā vērtēt cilvēkus, un jebkurš cits.
Mani draugi arī nav mis un misteri- toties jauki cilveki.
UN lai nu kā- katrs ko mēs izvēlamies sev blakus, vienalga, mēs vērtējam izskatu, mēs atrodam kaut vienu niansi pie kuras pieķerties un iemīlēties!
Tapēc ir izskats svarīgs!

31.01.2011 22:14 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
ha, Vizara - šādu variantu gan es neiedomājos..piedod. :)
neesmu neko tamlīdzīgu redzējusi, nabaga džeks :D
31.01.2011 22:15 |

Reitings 345
jā, jā tā ir mūsdienu jaunatne- tās ir mūsu "pērles", kamēr puisis stāv rindā pēc šamapnieša jeb kokčika, meitenes svārkos jau "tusē" kreisā pļēgura roka.
31.01.2011 22:17 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Tiešām piekrītu, ka tādu meiteņu ir daudz. Šo stāstu tikpat labi varu piesavināties arī sev. Man ir tāda pati bēda. It īpaši pēdējā laikā - tik sāpīgi, ka nav neviena, kas tevi apskautu un tu sajustos tik maziņa un pasargāta :-( Man briesmīgi apnicis būt vienai... Pāris draugu ir teikuši, ka esmu uzpūtīga :-/ Bet ko es tur varu darīt? :-|
Nesen pat esmu sevi klubā pieķērusi pārāk aicinoši blenžam un kādu pievilcīgu vīrieti, pilnīgi pašai sametās neērti, kad sapratu, ka skatos bez maz vai kā vilks uz jēru. Tā tiešām nedrīkst darīt. Protams, ka viņš novērsās!:-D
Bet, ja nopietni, vai tas ir normāli, ka meitenēm mūsdienās arvien grūtāk ir atrast savas otrās pusītes? Vai tagad ēra tāda? Vīriešiem nepietiek ar mums tādām, kādas esam, vai arī mēs pašas esam kļuvušas pārāk izvēlīgas?
31.01.2011 22:53 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Piekrītu Chantellei! Par to, ka vienmēr jājūtas apmierinātai ar sevi :)
Kaut vai iedomājieties, kāds cilvēks jūs saistītu vairāk- vīrietis, kurš ar nokārtu galvu stiepj savus iepirkuma maisus vai puisis, kurš iet svilpodams un smaidīdams? Meitenes- iemīliet vispirms sevi(jo dzīvojam sev) un tad arī kārotais vīrišķis uzradīsies! :)
31.01.2011 23:02 |

Reitings 17
Atbildot uz jautājumu - kur? man ir divi varianti:
pirmais - banālais "ja liktenis būs lēmis", tad pat uz ielas satiktais puisis var būt liktenīgais (man gadījās kkas līdzīgs, pilnīgi pēkšņa negaidīta situācija)
otrais - vienīgais, kas man nāk prātā - jāapmeklē vietas, kur viņi ir vairumā: kkādas sporta zāles, benzīntanki (tur jau lielākā daļa apgrozās), varbūt kāds teātris. Ā, bibliotēkās arī viņi ir un baigi feinie un gudri arīdzan - nesen vienu tādu konfekti redzēju, meklējot referāta materiālus. :)
31.01.2011 23:12 |

Reitings 57
Reģ: 28.01.2011
Centos saskatīt kādu variantu, kurš vēl nav minēts, un teikšu iespējams veiksmīgs :-) Bet tas jau atkarīgs, vai tev sports kā tads ir tuvs.Nez kapēc man gribas domāt, ka vietējie puiši vairāk nav potenciālajā listē, nu atkarīgs, cik liela ir tava mazpilsēta.Tuvojas pavasaris, vasara dazādi sporta pasākumi tiek rīkoti, pēc manas pieredzes tur var satikt diezgan lādzīgus puišus un vēl labā fiziskajā formā (l) Kad tuvosies tas laiks, painteresējies, kur kas tāds gaidāms,varbūt kādās kaimiņ pilsētās.Bet nedodies ar tādu domu, lai nocopētu džeku, vnk ar draudzenēm jautrības pēc.Un nesadomājies, ka tur tikai vidusskolnieki piedalās :-D Cik noprotu no kautrīgajām neesi, pozitīvs cilvēks+ jābūt atvērtam, komunikablam, domājams, vienaldzīgos nebūs un ātri vien sapulcēsies draugu loks tajās "aprindās". Tur vienmēr notiek dazādi pārtiji- formālāki, vai ne tik formāli.Un varbūt tajā lokā arī satiksi kādu, kurš spēs tevi ieinteresēt :-)
Nu tā ir mana ideja.Priekšroku dotu basketbola pasākumies, nu bet kas kuram tuvāks. :-D
Lai veicas, un galvenais nenokar galvu, uzsmaidīs arī tev laimīte, esmu droša :-) ;-)
01.02.2011 03:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits