liktenis? wtf???

Reitings 82
Reģ: 09.08.2009

esmu šokā!pirmo reizi mūžā tā jūtos...!

esmu satikusi vienu puisi, kurš ir kā mans otrs es! mūzikas gaume - kopija,spontāni ienāk prātā doma -jāpiekārto istaba...izrādās,ka viņš mājās arī piekārtojis istabu ,viņam ir domīgais - man arī, mums ir kopīga pagātne,esam tikti sāpināti, kopīgs dzīvesstils...!

trakākais ir tas,ka manī ir tāds tukšums sirdī,kad neesmu viņam blakus.itkā es pazaudētu pusi no sevis...

es nezinu,ko domāt! vai tad tiešām liktenis man atsūtījis dāvanu ,kurš jūt,domā to pašu,ko es?

29.01.2011 22:55 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Hāa, Blānša - pie īstās tēmas ierakstīji: liktenis. :-D
30.01.2011 05:08 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Es to norakstu uz to, ka esmu profila bildi jaunu ielikusi. Bet viņš mani apskatīja laikā, kad rakstīju savu garo komentāru. Sasmaidījos :-)
30.01.2011 05:12 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man atkal liekas, ka tieši tas ir tas īstais. Jo jūs izjūtat viens otru, kā tādu intstrumentu - Tu zini kā viņam pieiet, kā spēlēt, lai viņš būtu laimīgs, un jebkurā gadījumā izdari to pareizi, pat ja reizēm šaubies. Un abpusēji. Varbūt kādreiz Tu kaut ko gaidi un viņš no acīm vien nolasa, ko Tu gaidi. Tas ir skaisti un tas ir pamatā. Izjust otru, kā sevi. Esmu totāli PRET pretpoliem, been there, sākumā interesanti, traki, koši - bet ne laimīgām, harmoniskām attiecībām.
30.01.2011 06:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-mans pirmais virs bija tads ,ka no pusvarda sapratu,ko grib teikt :-) !!!Jutu to cilveku pa gabalu-visi musos saskatija lidzigas dveseles-abi romantiski,humora izjuta,labsirdigi!!!Es vienmer teicu-ta ir mana otra abola pusite!!!Tas bija mans cilveks!!! :-)
Tagad vairakus gadus esmu kopa ar cilveku,kurs ir pilnigi citads-mierigs ,nosverts,vienmer zin ,ko darit-pilniba uznemas visas rupes par mani!Divaini ,ka teiksu- tiesam milu abus cilvekus-dazadi,bet milu!Vieglak noteikti man ir ar otro variantu!!! :-)
30.01.2011 09:34 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
JM nu tā jau ir, tu strīdies ar savu spoguļattēlut un tas reizēm TĀ uzvelk, bet pēc tam abi smejamies :-D
30.01.2011 13:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits