agrāk nesāju sudrabu, bet pēc tam kaut kā sāka dāvināt zelta rotas un pārgāju uz zeltu, tagad nesāju tikai to. manuprāt, man zelts labāk piestāv, galvenais, ar viņu nedrīkst pārspīlēt, citādi ir bīstamība izskatīties pēc svētku egles
sudrabs! Lai nerastos metālu nesaderība ar zeltu krāsas ziņā, laulības gredzenā man ir dzeltenā un baltā zelta apvienojums..
Kāpēc? Agrāk sudraba ķīmsikā elementa saīsinājums bija arī mani inciāļi - tāpēc es vienkārši esmu sudrabs!
Man patīk minimālisms un gaumes izjūta. Lai,kas tas būtu-zelts vai sudrabs, abus var pasniegt gan labi, gan traģiski.
Agrāk visi šie-zelta zobi, tāpat i tagad ķēdes rokas platumā. Nu man tas nešķiet skaisti.
kd1332
ir pat trīs krāsas - sarkans, balts un dzeltens man tas pēdējais ne īpaši (īpaši tā saucāmais angļu zelts - tāds pavisam dzeltens), bet balts un sarkans ļoti patīk
Viennozīmīgi zelts. Varbūt mans viedoklis ir stulbs, bet neredzu lielu starpību starp parasto bižutēriju un sudrabu. IZskatās tik pat prasts Vienīgi vīriešiem sudraba ķēdes izskatās tīri jauki
Pusaudžu vecumā nēsāju tikai sudrabu un likās, ka zelts ir kaut kas drausmīgs! Kopš vidusskolas nēsāju tikai zeltu.
Un esmu ievērojusi, ka pārsvarā vecākas latviešu sievietes (pēc 40.g.) nēsā sudrabu, īpaši tos daudzos sudraba gredzenus, bet krievu tautības zeltu. Lai gan, protams, uz visām to attiecināt nevar!