Arī kad Jūs augāt bija tāpat?

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010

Es tiešām esmu emocionāli nogurusi no savas klases, es vairs nespēju izturēt.

Es mācos 12. klasē, man ir mērķi, kurus vēlos sasniegt un realizēt, draugs, kuru mīlu, ar kuru vēlos veidot arī tālāku kopdzīvi, plāni, kā atrast darbiņu, kā izveidot dzīvi tālāk utt.

Bet es nevaru vairs izturēt to ikdienu skolā, goda vārds nejūtos ģimnāzijā, manuprāt, tad jau vakarskolā ir augstāks līmenis.

Mans kl.biedrs veselības mācībā sēž bez biksēm, valodu stundās iet vaļā tīrais ārprāts, viens kl.biedrs vnk visu laiku nokakā meitenes, ka tās ir zemākas par zemi, tad iet vaļā krievu val. zināšanas "leksika", nemaz nerunājot, kad aizej kaut ko nopirkt Tev visu prasa pagaršot, iedot nogaršot utt.!

Nu, kā ta var būt, ka 18-19 gados cilvēki ir tik aprobežoti???? Nu kāāāa??? Atceros, iepazinos ar draugu, kad viņam toreiz bija 19, jēziņ, vispār nevar salīdzināt, manieres, pieklājība, stabilitāte utt.!

Nomieriniet mani vai sagraujiet, bet sakiet, vai tiešām Jūs, kad beidzāt skolu bija tads pats bērnudārzs?

Es nezinu, kā lidz maijam izvilkt, kad katru dienu kladē zīmē locekļus, kad smejas par jebkuru tematu, kuru skolotājs cenšas pastāstīt, es tiešam vairs nespēju izturēt.

Piedodiet, gribēju izkratīt sirdi tikai sirdi :%27-(

28.01.2011 02:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ta jau lakam ir bijis visos laikos-gruti pateikt no ka tas atkarigs-varbut no audzinasanas?!!!Jo atrak sakas patstaviga dzive ,jo mazak galva sadi "leti jocini"!!
Ir tacu tadi skolnieki,kuri strada jau skolas laika-viniem, man liekas ,vispar prats nenesas uz dumibam!Nav laika!!! |-)
28.01.2011 02:48 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
man ir 12.klase jeb 3.kurss.. un arī pie mums ir bērnudārzs. Ir vispār viena meitene, kurai tagad ir 16 gadi un mācās 12klasē. Viņa vispār ir tīrākais bērns un jūtās kruta :-D :-D
28.01.2011 02:50 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
iipashaaa,vnk jāiztur.Viens semestris tikai.Tiesa,man uz beigām jau bija tik ļoti līdz acīm tas debilisms.Bez maz dienas skaitīju līdz ekšiem un izlaidumam.
28.01.2011 02:51 |

Reitings 1058
sveetaa, nedomāju, ka tur kāds domā par meiteni, nu, piemērs, šodien veselības mācībā skolotāja jauta par vienlīdzību ģimenē, sieviete vnk tika nolikta līdz pēdējam, viss viņai jādara, bet tajā pašā laikā pēdējā muļķe un nulle viņa ir, es neizturēju un jautājumu par darbu sadali mājās atbildēju, kā mums ar draugu ir, skolotāja pasmaidīja un izteica bez maz vai atzinību, ka kaut kas sakarīgs pateiks, kamēr visi nolika, ko nu tā muļķe muld, lai es paceltu pakaļu un palīdzētu meitenei... ai un tādā garā katru dienu!

Man riebjas, viņi nokaitina skolotāju un rīt tiek uzlikts kd, bet es vielu neesmu gana labi apguvusi, bet skolotāja ir nikna un viņai vienalga, man jau tas tarucē arī mācībās ne tikai vnk skolas dzīvē :-(
28.01.2011 02:52 |

Reitings 1058
Emanuelle, jā, es arī piestrādāju pa vasarām un brīvdienās, kad man bija 14, tad 16 gados vispār strādāju gan brīvdienas, gan vakaros pēc skolas, laikam tas mani arī atšķir un ir tik ļoti izmainījis, esot vidē, kur tikai pieaugušie, arī ģimenē tikai ir pieaugušie bija.

Heartkiller, es arī reāli skaitu dienas un esmu laimīga, ka viņi ir tik debīli, ka neapsver domu pēc žetonu vakara kaut ko uzņemties un svinīgu sarīkot tipa afterīti! Sāku jau nožēlot, ka savus tuvākos draugus uzaicināju uz to skolas pasākumu!
28.01.2011 02:56 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Iipashaaa, hm, nu jā, izklausās diezgan netaisni. (t) Varbūt Tev atļauj pāriet uz paralēlklasi, ja nav cits novirziens viņiem? Kaut kā jau ir jāizcieš tas pus gads starp tiem šrekveidīgajiem. Ko audzinātāja par to saka, ka viņi tādi briesmonīši?
28.01.2011 02:57 |

Reitings 1058
Tur jau tā lieta, esmu valodu klasē un šos visus trīs gadus mums katrai klasei ir pilnīgi cita programma un novirziens, vieni ir matemātiķi, otri vispārizglītojoši, bet programmas un stundu sadalījums pavisam citāds, nekas cits neatliks kā vien nomocīties šo semestri. Labi, ka rīt ir piektdiena un vakarā būšu pie savējā, zem segas pie Tv, klusumā un neko vairāk man nevajag!
28.01.2011 03:00 |

Reitings 393
pamatskolas laikos tā bija,bet vidusskolā tik traki nebija.protams mums bija tipiņi,kam patika lekt acīs skolotājiem un stāstīt debīlus jociņus.protams,ka kaitināja,bet lielumā es to neņēmu pierē un dzīvoju savu dzīvi.tas ka viņi ir tik aprobežoti un infantīli mani neskāra.
dzīvo pati sev un neņem viņus pierē! :-) daudz jau vairs nav atlicis! :-)
28.01.2011 03:01 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Mums bija pēc žetona balle...dejoja tie,kas bija nākuši skatīties.Nu,piemēram,vecāki un tā.Mani klases biedri vnk nodzērās klasē.
Veselības mācības stundu pieminēšana man atgādina bioloģiju un tās ''pērles''.Piemēram,supergudro jautājumu vai nierakmeņi ir galvā.
Izlaidumā polonēze bija jādejo un apaļais valsis arī.Labi,ka nevajadzēja obligāti dejot ar kādu no klases.Man pēc tam radiņi teica,ka diezgan nožēlojams skats esot bijis no malas,jo apaļo valsi un vispār valsi mācēja tikai 3 pāri no visiem.Pārējie vnk tizlojās beztēmā.
28.01.2011 03:04 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Videnē mums bija liela atlase, lai tur tiktu. Tad nu tiešām neviens muļķis nebija, visi uzvedās kā personības, zināja, ko vēlas, inteliģenti, moš pat pietrūka šāda tāda dullumiņa. Kad aizgāja klases humorvecis - tad k-kas pietrūka.
28.01.2011 03:05 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Nu jā, tad atliek mierināt sevi ar domu, ka pus gads paskries ātri. Un tūlīt pavasaris, kad putniņi čivinās un saulīte spīdēs, būs vēl par procentiņu priecīgāks prāts. Izturību katrā ziņā. :)
28.01.2011 03:07 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nuja, tieši tā, ko nu vairs - pusgadu takš izvilksi ;)
28.01.2011 03:08 |

Reitings 1058
Mums diemžēl žetonā nav balle paredzeta, vienkārši vecāki un draugi noskatās visādus sagatavotus priekšnesumus, tad tur ir visādas nominācijas un humoriņi, nu no skolas vadības it kā pārdomāti, biju pagājušo gad pirmo reizi un patika, bet nu, protams, parasti 12. klases ņem pirti vai kaut ko tādu, bet nu, kāda starpība kur viņi dzer! Zinu, ka es droši vien ar saviem dažiem draugiem aiziešu līdz tuvākai kafejnīcai uz kādu stundiņu vai divām un viss, pēc tam pa mājām!
28.01.2011 03:08 |

Reitings 1592
es skolu beidzu pirms gada, protams, bija arī nelīdzsvarotie. bet es vsp nejutos savā ādā videnē. beidzot pamatskolu, pārgāju uz citu skolu, bet līdz galam nevarēju iejusties klasē. protams, bija savi draugi, bet vienalga nejutos, kā savā vietā.
tgd augstskolā gan. esmuu pārlaimīga, ka tie 3 videnes gadi ir garām, šeit, augstskolā, ir mana vieta- varu gan izākstīties, gan būt nopietna. jūtos ļoti labi. :)
tā kā, saņemies, turies. tiešām- ej uz skolu tikai mācīties, jo tu vismaz kko dzīvē sasniegsi, atšķirībā no tiem vienšūņiem. domā par to, kā tev paveicies, ka neesi tāda, ka esi gudra, ka saproti, kas dzīvē svarīgs un saproti to laicīgi. ;)
28.01.2011 03:12 |

Reitings 1058
Paldies, mīļās meitenes, mazliet nomierinājāt :-)
Man ir forša klases audzinātāja, kura ir kā labākā draudzene bija periods, kad sēdējām stundām pa skype čatojām, sušī mācīju taisīt utt, reizem viņa dod spēku izturēt to visu, bet redzu, ka arī viņai ir citreiz asaras acīs un vnk nespēj ar to tikt galā :-|
28.01.2011 03:15 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Diemžēl nevaru palīdzēt, man tik traks bērnudārzs gan nebija vidusskolā. Taču skolu beidzu jau daudzus, daudzus gadus atpakaļ!
Drīzāk priecājies, ka tas murgs drīz būs galā! ;-)
28.01.2011 03:32 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Īstenībā man gribas teikt- welcome to real world! :D Tā kā tev ir tagad- tā tev visu mūžu būs. Vienkārši skolas laikā visa sabiedrība ir vienkopus un tiklīdz tiksiet ārā, noslāņosieties- normāls, dabisks process.
28.01.2011 03:54 |

Reitings 879
manā klasē gāja visādi, bet vispār jau apmēram 9.klase bija tas pēdējais punkts dažādām infantilām darbībām. bija mums tādi, kurus nevarēja savākt, kuri muldēja un nepārtraukti gribēja izpausties, bet tajā pašā laikā nevienā svinīgajā pasākumā nekad nebija kauns - visi stalti kā ozoli uzvalkos, tā kā plašākā sabiedrībā (nekā mūsu klases kolektīvs) mani klasesbiedri mācēja uzvesties.
28.01.2011 03:54 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Njā, man arī tāda tizlošanās klasē bija, bet šobrīd pēc pusotra gada es to atceros ar sentimentu. Nu manējie kl.biedri gan neviens nebija tādi izteikti ļauni un ar baigi šovinistiskām nosliecēm, bet kopumā, jā - džeki galīgi kā puišeļi. ;-) Varbūt nozīme bija tam, ka mūsu klase pamatsastāvā bija kopā jau no 3.kl., varbūt tam, ka man pietiekami viegla attieksme pret dzīvi un visādām muļķībām, bet nu nekad tādu iemelsu dēļ (ja nebūtu tādu tiešām personisku apvainojumu pastāvīgi) nemainītu skolu. Kā jau teicu - tagad atceros to visu ar smaidu. :-)
28.01.2011 05:46 |

Reitings 3022
Šitik traki nebija... Es gan vidusskolu pabeidzu 2002. gadā, tad varbūt bišķi normālāki skolnieki bija...
28.01.2011 05:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits