Dzīvē kā jau dzīvē viss notiek viļņos :)
Gan tajās dienās, kad jūtas saskrējušās un šķiet, ka esmu pavisam neveikla muļķe, mierinājumam, ka arī citām mēdz iekrist melnās strīpas, es palasu Delfu lappusīti sievietēm. Citreiz arī tad, kad pati jūtos kā spārnos, līksma un apmierināta ar dzīvi, jo tad varu pateikt kādu labu vārdu, kam tas vajadzīgs.
Dažkārt palasu ne tikai jautājumus, bet arī DELFU atbildes. Un man patīk, kā uz jautājumiem atbild Delfu konsultanti Andris Veselovskis, Benita Griškeviča un Daiga Baranovska. Profesionāli! Ne miņas no iedomības, vai iesācējiem raksturīgās tieksmes uzmākties ar "universāliem" padomiem.
Domāju, ka tas vispār nav iespējams, pāris vārdos formulētai situācijai sniegt "pareizos padomus", kā man reiz nācās piedzīvot zīlnieces "salonā". Ar draudzeni aizgājām nobastojām lekciju un ieraudzījušas izkārtni "zīlēšana", iesprukām iekšā. Ar grūtībām valdījām smieklus, un ārā izgājušas rēcām kā trakas :))
Ja man būtu nopietni kreņķi, un vajadzētu savest kārtībā galvu, es ietu pie tās, kuras domu gaita ir pārskatāma (tajos pašos Delfos), izgļītība un pieredze neradītu šaubas. Draudzene ieteica pārbaudīt izvēlēto psihoterapeitu sertifikācijas sarakstā: www.psihoterapija.lv