Ka visi normālie/foršie un interesantie vīrieši, kam ir kādi 30 gadi, parasti ir aizņemti, t.i šādā vecumā sakarīgi cilvēki vienkārši nemēdz būt bez 2. pusītes?
maldiigs stereotips, es personiigi paziistu kaadus 3 viirieshus vecumaa no 35-38, kas ir briivi un kuri nekad nav preceejushies bet tur laikam ir kaada cita probleema, vai nu babniks vai arii nespeeja veidot ilgstoshas attiecibas.
Man arī tas šķiet loģiski!!! kaut gan gādās, ka ap to vecumu jau 3 reiz šķīrušies man dažiem klasesbiedriem 28. - 29. gadu vecumā jau otrā, trešā sieva, var laikām to viņu "starpbrīdi" noķert :0
Tad atkal ap 40 - 50. var sastapt vairāk brīvo - arī nopietnākie daži jau šķirušies
kāpēc nemēdz būt?
viņam ir draugi, ar ko parunāties un tādēļ nesēž internetā iepazīšanās portālos, viņš uztur kārtībā savu veselību un fizisko sagatavotību, tā iemesla pēc viņam nav jāsēž iepazīšanās portālos, viņam ir darbs, kuram viņš velta daudz laika, tādēļ viņs neblandās apkārt pa pasauli un varbūt neiespējami satikt, viņam pasaulē nav svarīgākais sekss, tādēļ viņš nestaigā nestaigā pa klubiem (tagad daudziem džekiem ir uzskatas, ka uz ČBK dodas m***as ), jo dzīvē ir arī svarīgākas lietas, protams, kā nu kuram/ai. Ko tu sauc par normālu/foršu un interesantu vīrieti?
domāju tiešām normālie ir aizņemti, bet brīvi klejo tik babņiki vai kkādi īpatņi..
labi vēl pieņemu variantu, ka viņš izšķīries pēc vairāku gadu kopā būšanas..un tagad ir brīvs, tad nedomāju, ka tur kkas slikts..
Magdalēna +1
Cik viegli būtu dzīvot, ja vienmēr visu varētu tā skaisti un strukturēti salikt pareizajos plauktiņos. Visi jaukie un sakarīgie puiši vienmēr apprecētu īstās meitenes,nekad nekļūdītos un pieņemtu pareizos lēmumus.
Tomēr gadās izņēmumi Manam draugam piem., pa pilnam draugu, kuri gan juridiski, gan sirdī brīvi vīrieši. Pie tam, tiešām visi ir forši, interesanti, izpalīdzīgi un arī materiāli ļoti labi nodrošināti
Nu nu.. Daudz 30gadnieku gan nav manā paziņu lokā, bet piemēram, esmu sadraudzējusies ar vienu čali, biš pāri 30. Gudrs, izskatīgs, labi pelna, sakarīgs, bet liekas, ka draudzenes nav. 100% jau protams nezinu bet nu..
Es domaju,ja virietim nekad ieprieks nav bijusas attiecibas lidz 30,tad tiesam kaut kas nav,kaut kas ir tads...!
Ir jau ari skitusies viriesi OK!!!Mes nevaram vainot pie skirsanas tikai viriesus-un kadas tad pasas?
Var ari but atraitnis!
Es izdaru secinājumus no sava vīrieša draugu un kolēģu loka (jo tur tieši tādi vīrieši ir - ~30-35 gadus veci). Lielākoties precēti, dažiem ir draudzenes jau ilglaicīgi, viens šķīries. Tas arī viss