Saksu ar to ka dzivoju UK nevis latvija.. kadus 2 menesus atpakal sajutu tadu saposu dedzinosu sajutu seksa laika, uzreiz partraucam jo domaju kas tas tikai ta uz to vienu reizi- maz kas vareja but, varbut saberzas vai kka ta.. bet kops tas reizes sapes ir vienmer..:( puisis ir mils un iejutigs, saka ka nekas ka gaidisot kamer paries, seks tacu nav galvenais utt. bet praktiski mums vina nav sos 2 menesus.. saja laika pie arsta esmu bijusi jau 5 reizes, vini man saka ka ir viss kartiba, neko vini tur neredz- un aizsutija analizes ar viss esot kartiba.. ka tas var but? Ja jau nav kartiba?! (e) tada dusma uz siem uk arstiem- kas tadus pie darba laiz!! (t)
dazreiz ir ta ka ne tikai sap bet pec seksa(vai ari vienkarsi tapat var sakties dienas vidu) sak niezet un ta ka surkt.. :(
Bija doma uz Latviju aizbraukt parbaudities, bet pagaidam nevaru- jo macibas un darbs.. brauksim vasara bet es tacu ta nevaru dzivot vel pus gadu..
Varbut jums meienes ir kadai ta bijis un ir nojausma kas tas varetu but? tad varbut es varetu pati kadas zales nopirkt- vai no LV pasutit un arsteties (t)
Paldies :-)