2011-01-26 09:00
Es tiesaam priecaajos
He...kaut kas notika ar manaam garumziimeem kompiitii
Darbaa garlaiciigais laiks buus aizpildiits ar jaukaam sarunaam
Nu diez ko jaukas gan nav :D Un nebūs arī,jo iespaids par tevi jau ir norakstīts :D
Vēl stulbāk ir tas, ka jūs cepjaties par šito diskusiju un jau aiziet ar apsaukāšanos :-O Kā vispār cilvēku var nosaukt par stulbu, ja nezini kas viņš ir?! Pēc vienas uztaisītās diskusijas, cilvēks ir jānoraksta, eh (t)
Tas par labu neliecina, bet nu, katra dara kā grib un nu man dziļi vienalga (t)
Zakjis*
Atvainojos,kurā vietā stulbums...???
Ok-nevajadzēja tādu diskusiju izveidot,par vēlu,nedomāju,ka tik negatīvi cilvēki te uzturas...ka tik parunāt..galvenais,ka pašas ideālas...
Tālāk bij tikai jāpieslēdzas šiem komiskajiem komentāriem un jāturpina tādā garā...
Kā saka, ja cilvēkam labs garastāvoklis, tad pārējiem (šajā gadījumā "pārējām"), tas sāk nepatikt. :-D
0Laimīte0 būtu pasūdzējusies par kādu sasāpējušu problēmu, tad jau ātbalsta grupiņa Tev būtu jau savākusies.
P/s gribēju teikt, ka nemaz mani netraucē, ka meitene šādi pauž savu labo garastāvokli. Vizmaz smaids uz lūpām parādās. :-D
Mademoiselle nē mīlīt...ir arī citas lietas svarīgākas par šo bezjēdzīgo sarunāšanos ar jums :-P
Pateici viedokli - sapratu...bik apnika - Copy-Paste :-P
bet ar garastāvokli man viss ir vislabākajā kārtībā,pat jāsaka,ka ir uzlabojies....
Mīce
Te laikam nebūs iespējams pasūdzēties par kaut ko - saplosīs uzreiz gabalos...
Pēc tā vien,ka esmu izveidojusi šīm jaukajām dāmām nesaistošu diskusi.. Lai gan tas bija tikai neliels paziņojums,kas izvērtās grandiozā atklāšanas ceremonijā.