ā, labi, čepsi, es tad stāstu:
sapņoju, ka esmu pie ārsta, kurš man izmeklēja muguru un pateica, ka manas nežēlīgās sāpes muguras jostas daļā tikai turpināsies, jo ir nepieciešama smaga operācija. Izmaksas ir ap 500 Ls, bet bez tās ir drīz iespējams, ka man radīsies grūtības staigāt.. :)
Reāls tādēļ, ka es dzīvē ļoti bieži pamostos ar muguras sāpēm tieši jostas daļā un nevaru pakustēties (šonakt, redzot to sapni es gan nepamodos ar sāpēm, bet tās sāpes sapnī bija izteikti reālas).. Pagaidām esmu uz to visu pievērusi acis, bet nu sāku domāt - un ja nu man patiešām ir kādas nopietnas problēmas, par kurām es pat nenojaušu?! (P.S. Es jau teicu,ka man pēdējā laikā sapņi piepildās mats matā, kā es redzēju, viens pat bija pagājušonedēļ, kad es sapņoju, ka man mašīnai trāpa akmentiņš stiklā un tā dēļ ir jāmaina stikls! Pēc pāris dienām konstatējām, ka mūsu mašīnas stiklā ir radusies plaisa un nu - jāmaina stikls! - Pasaki, kā nu izšķirt, kuram sapnim ticēt, kuram nē?!)
Bļāviens, es saprotu, ka esmu sacepusies par šito, bet neko nevaru ar sevi padarīt, jo mani sāk besīt mana veselība un vispār... (e) Dusma uz sevi!