kad ex var būt next?

Reitings 46
Reģ: 23.01.2011

Stāsts man ir sekojošs - dzīvoju kopā ar savu mīļoto cilvēku - vairāk kā divus gadus! Visādi mums gāja - pa kalniem un lejām! Bija vienārši superīgi laiki - kad dzīvojām no domas vien par to, cik ļoti mīlam. Bija sliktie laiki - kad viņš mani turēja īsā, īsā pavadā, lai es nekur nevarētu ne aiziet, pat ne paskatīties apkārt. Viss beidzās ar lielu strīdu, kad viņš iedzēris izlamājās ar man tuviem cilvēkiem t.sk. maniem ģimenes locekļiem, es tanī vakarā dabūju pļauku no Viņa par neko... Es aizgāju... Ir jau pagājis kāds laiks, esam saglabājuši pietiekami labas attiecības, viņš cer, ka spēs manīties, it kā dara visu, la tas tā būtu... Zinu, ka manai ģimenei būtu grūti samierināties ar manu lēmumu atjaunot attiecības, bet tanī pat laikā man neviens neko nepārmestu! Šovakar ilgi runājām pa telefonu un es nevaru saprast savas izjūtas... Apzinos, ka atkal uzkāptu uz tā paša grābekļa... Vai kādai no jums ir izdevies uz tādām pagātnes attiecībām izveidot visu no jauna?

25.01.2011 02:43 |

Reitings 759
Reģ: 29.01.2009
nu nezinu
tas ir ka uzkapt uz grabekla apzinati otro reizi...
pielauj tu domu,ka vins ta nedaris atkal, kad piedzersies..
aspver visus par un pret...un izlem pati:)
25.01.2011 11:41 |

Reitings 46
100% Pure
Es saprotu, ka šobrīd manī notiek sirds un prāta cīņa... Ar prātu es saprotu, ka nav vērts dot otro iepēju, sirds saka, bet ja nu tomēr, ja nu tomēr viņš mainīsies??? Ja nu viņš var būt tāds kādu es viņu redzēju sākumā... Mana māsa uzskata, ka, cik viņa ir manu ex iepazinusi, tad nekas nemainīsies - būs tikai sliktāk - agri vai vēlu, viņš man sāks pārmest par to, ka es no viņa aigāju, sāks mani tincināt, izvaicāt par laiku, kad dzīvoju viena - ko es darīju, ar ko es darīju, vai man bija citi vīrieši, un kaut arī nekas nav bijis, varu pa 99% teikt, ka viņš man neticēs... Man būs atkal un atkal jātaisnojas par tādām lietām, ko nemaz neesmu darījusi... Šobrīd ir tā, ka sliktais un sāpīgais ir aizmrsies, es atkal atceros labos brīžis, kopīgās pastaigas, kopīgās naktis, kopīgos sapņus. Es aizmirstu, ka bez lieka kašķa nevarēju pat iziet no mājas kopā ar draudzenēm, ka atpūšoties atsevišķi, 2/3 vakara pavadīju pie telefona skaidrojot viņam, ka neko sliktu nedaru. Bet iekšā vienalga ir kaut kāds sapnis, cerība, ka būs labi... Man liekas, ka arī tas, ka mums bija mežonīga fiziskā saderība, ir pie vainas, jo reiz, kad īsi pēc šķiršanās tikāmies, lai mazliet parunātu, tad sēdējām mašīnā un pļāpājām, sākām skūpstīties, man tāāā reiba galva, ka knapi attapos un izkāpu no mašīnas... Es nezinu, kas man kaiš un kā vajadzētu sevi pareizi noskņot... Nezinu kāda būtu pareizā rīcība, lai pēc tam nebūtu jācieš no sekām...Brīžam liekas, ka vajag vēlreiz dabūt pa ausīm, lai saprastu, ka nekas nemainās un nemainīsies...
25.01.2011 23:21 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Atcerējos vējiem līdzi :)
Skārletai tēvs teica, ka neviena sieviete nav varējusi izmainīt vīrieti.
Bet maybe tev būs savādāk :)
25.01.2011 23:24 |

Reitings 46
Mazā draiskule
Njā, Skārleta jau Retu līdz galam tā arī neizmainīja (un otrādi :-D )
25.01.2011 23:52 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
man negribas šo diskusiju lasit, nē,es lasu,bet man negribas komentēt,jo līdziga situācija notiek ar manu vienu draugu,viņi 3gadus mokās ar piedošanu-saieshanu kopaa...atkal saiet,abi ir nelaimigi,bet noraksta to uz mīlestību!
fuj,nepatik man tādi gājieni.
26.01.2011 00:12 |

Reitings 46
dodekanesa
Mēs gan izšķīrāmies pirmo reizi. Esam strīdējušies, bet es vienmēr esmu centusies neiesaistīt citus cilvēkus... Centusies izlikties, ka viss kārtībā. Būs jau labi - gan viss nokārtosies un kā jau viena meitene teica - vajag sakārtot plusus un mīnusus, un, ja jau reiz šaubas un neticība manī vēl jo projām ir iekšā, tad kādēļ vēl sevi mocīt ar visām tām domām un prātojumiem par to - kā būtu, ja būtu...
26.01.2011 00:44 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
man ir draudzene, kura tā šķirās un ir kopā jau 5 gadus. visus 5 gadus bija vienas un tās pašas lietas. gan es, gan viņas ģimene bija pret tām attiecībām, bet viņi uzstājīgi ik pa laikam sagāja kopā. tagad viņi abi aizbrauca uz Angliju, viņš ātrāk, viņa pievienojās un viņi atkal strīdās un mana draudzene nezin kur likties, aiziet viņa nekur nevar un janvāra beigās atbrauks uz Latviju pie mammas uz dz/d, lai gan īstenībā viņa paliks Latvijā.
no manas puses diemžēl tikai negatīva pieredze :(
26.01.2011 00:50 |

10 gadi
Reitings 1237
chupes,pastāsti kādēļ viņai ir jābūt kopā?
manējo gadijumā attaisnojas ar mīlestibu,bet tās vnk ir bailes vienam vai otram palikt vienam..
mīlestiba nak un iet,manuprāt,pirmā tikai paliek sirdī vienmēr,bet galugalā,iespējams ir izvēleties prātīgāko variantu..

karstvīn,varbūt pastāsti kā ir Tavā gadijuma.. kas Jūs satur?
26.01.2011 01:00 |

Reitings 1492
es, piemēram, nesaprotu :D
bet viņa saka, ka mīl un nevar aizmirst visu piedzīvoto.
stipri apšaubu, jo zinu visu viņas un viņu dzīvesstāstu, bet tā viņi saka
26.01.2011 01:02 |

10 gadi
Reitings 1237
man ir žēl,nē,man nav žēl,es vnk nesaprotu!
26.01.2011 01:04 |

Reitings 1492
galvenais, ka gan viņa, gan viņš ir krāpuši viens otru, daudz rupju vārdu teikuši, visādi noķengājuši viens otru un tur jau vel iet runa par fizisku nodarīšanu pāri arī no viņas puses... nesaprotu, nesaprotu, nesaprotu priekš kam mocīties
26.01.2011 01:10 |

10 gadi
Reitings 1237
es sevi pārāk cienu,lai ielaistos tādās attiecībās!
tādēļ man nav bijis puisis,kuru varetu saukt par nopietnu :P
26.01.2011 01:13 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Neizlasīju visus komentārus, taču spriežot pēc savas pieredzes es uzskatu ka tādi cilvēki nemainās..
Jā, ticu, ka viņš šobrīd ļooti grib mainīties un pats tic tam ka var, bet visdrīzāk, ka kad viss jums būs pa vecam, tad arī viņa niķi atgriezīsies..
Ja viņš vienreiz pieļāva tādu rīcību, tātad dziļi zemapziņā viņš to neuzskatīja par neko neparastu, tātad tik līdz viss atgriezīsies vecajās sliedēs un tā noteikti būs, jo visiem tak ir zināms ka nevienas attiecības nav augstākajā virsotnē visu laiku, tā viss sāksies no gala, vēl jo vairāk kad apzināsies, ka iepriekš taču piedevi viņam, kāpēc lai vēlreiz nepiedotu??

Domāju, ka tādi cilvēki var manīties tiešām tikai lielas mīlestības dēļ, taču ne ar piedošanu. Ar to es domāju, ka ja viņš patiešām tevi nenormāli mīl un tu viņam tomēr nepiedosi, tad viņš tādu rīcību vairs nepieļaus pret nākamo meiteni ko mīlēs, jo baidīsies arī to uz visiem laikiem pazaudēt..

Nu tā vismaz es uzskatu, bet tu jau pati labāk zināsi kā rīkoties. Ja tomēr piedosi un viņš atkal nodarīs pāri, nu tad neko, vismaz būs pašai personīga mācībā nekāpt uz grābekļa divreiz ;)

Mana pieredze - Piedevu, nākamreiz atrāvos vismaz 10x vairāk :-|
26.01.2011 01:15 |

Reitings 46
Jā, es piekrītu, ka mocīties nav viegli. Es pieļauju, ka mani pašu vienkārši moka tās sajūtas, ka bija ļoti labi brīži un ka jau ir piemirsies, cik ļoti slikti varēja būt!
Kā man viena draudzene teica - es apbrīnoju tevi, ka spēji aiziet, jo paratsi jau satrīdas, izlamājas, izguļas un kaut kā dzīvo tālāk. Man vajadzētu saprast, ka, ja reiz es biju tik stipra tanī brīdī spēju aiziet, tad jābūt pietiekami stiprai, lai dzīvotu tālāk! SAVU DZĪVI!!!!
26.01.2011 01:16 |

10 gadi
Reitings 1237
kaninchen,bet galvenais klausi savai sirdij un prātam arī :)
26.01.2011 21:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!